Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sve je to lepo, izvrsiti gradjansku duznost i pomoci da se istera pravda, ali bojim se da time sto ce od kafane napraviti primer, nece nista promeniti da bi popravili imidz limunda kao utocista za prevarante.

Sta cemo sa hiljadama drugih ljudi koji su prevareni? Zar ne mislite da nesto u samom tom konceptu online licitacije u srbiji nije u redu. Sve je to lepo zamisljeno, ali mozes poslati bilo ciju licnu kartu, mozes sam sebi deliti pozitivne ocene, licitirati svoje proizvode sa drugih naloga, prodaja van akucije je bila uobicajena stvar (ok u tim slucajevima limundo i ne treba da odgovara), da ne pricam o sitnijim prevarama kada se sakrije neki defekt, sto je uvek rizik kada se kupuje na nevidjeno, a u srbiji je to pravilo.

Konacno lepe vesti! :party:

Zdravo ajkulica,

žao nam je zbog iskustva koje si imao sa članom kafanamarkovic.

Limundo će pokrenuti krivičnu prijavu protiv člana. Aktivno radimo
na prikupljanju podataka koje prosleđujemo našim advokatima, kao stručnim
licima koji sastavljaju krivičnu prijavu. Svaki od prevarenih Limundovaca biće
naveden kao svedok u postupku.

Važno je da znaš da ćemo preuzeti na sebe sve troškove i proces komunikacije
sa advokatima. Svim snagama ćemo pomoći da se član kafanamarkovic propisno
kazni od strane nadležnih organa!

O daljim koracima obavestićemo te nakon što podnesemo prijavu
nadležnom organu vlasti.

Pozdrav,
Lana
Limundo tim

:)

Zdravo dusan037,

nadležnom organu vlasti.

Pozdrav,
Lana
Limundo tim
---
Prati nas i na stranicama:
Facebook
Twitter
Blog

Cekaj, 2 newcomera, koji donose lepe vesti sa limunda...bas sada..
ndaa, a mi smo sisali vesla..

Vladat1
Tako mi je žao odlično opravdanje zbog koga može da vara, krade i pljačka ljude. Ajde da skupimo neku kintu - pomognemo čoveku , a ovi koje je ojadio da mu oproste. Dogovoreno ???

Dule0911
Mislim da je "vladat1" bio ironican, kao ajd jadnom coveku da pomognemo za nesto za sta je sam kriv.
Kapiram sta je hteo da kaze ali je to za moj ukus grubo napisao.

Magicmaster
Pa onda je mogao da stavi zelenka, ako je hteo da bude ironičan .... i pominjao je množinu, ljude koje je izradio .... a aj nisam hteo da pomognem tom gazdi, nego drugaru, a on nikog nije *****ao, osim sebe ....

Vladat1 misli da ti pricas o kafana..., a ne o svom drugu. To je pogresno povezao. Misunderstanding, nothing else.

Poslednja izmena:
Cekaj, 2 newcomera, koji donose lepe vesti sa limunda...bas sada..
ndaa, a mi smo sisali vesla..

Zamolio bih te pre nego sto lupis ko sad da odvojis par minuta i procitas malo po forumu.

http://forum.benchmark.rs/search.php?searchid=1034759
http://forum.benchmark.rs/search.php?searchid=1034760

Ja sam jedan od ostecenih, i kontaktirao sam Limundo call centar i dobio sledece informacije: Limundo jos uvek ne moze da reaguje jer nije prosao onaj rok od 10 dana za realizaciju kupoprodaje ni jedne od aukcija u kojima je kafanamrakovic ucestvovao, tako da tehnicki on jos uvek nije nacinio prekrsaj. Taj rok istice posle oko 3.-4. januara (zavisi od aukcije) i nakon toga, ukoliko se nista ne promeni, limundo ce reagovati:
1) suspendovace nalog
2) licno ce pokrenuti tuzbu ili ce pomoci nama da se organizujemo i to sami uradimo

Doticni Milos ne zivi na navedenoj adresi, tu mu zivi brat. Ali sve informacije oni mogu da dobiju preko banke, odnosno broja njegovog racuna, koji je morao licno da otvori.
Oni se nadaju da ce roba stici, jer je u postama guzva zbog praznika i mole nas da se strpimo dok ne dodje pomenuti datum, nakon cega ce reagovati.

A i limundo je mnogo fin, nema sta! Kao oni su tu da nam pomognu, da nas posavetuju i to fore! Ogradjuju se na finjaka, a u sustini su i oni dobrim delom krivi! Oni su ti koji garantuju bezbednost pri kupovini/prodaji na njihovom sajtu, valjda bi sada trebali da reaguju i zastite svoje korisnike, kad su vec dozvolili "proverenom clanu" da nas ojadi ovako! Njihov je to propust, i to veliki!

Poslednja izmena:
Vladat1

Dule0911

Magicmaster

Vladat1 misli da ti pricas o kafana..., a ne o svom drugu. To je pogresno povezao. Misunderstanding, nothing else.

Naravno da pričam o kafani, ne o tvom drugaru. U prevodu svako sa tužnom pričom ima pravo da zezne drugog jer je i sam zeznut :D

Onda OK, mada ne znam što mene citirao ... :) :) :)

Back on topic, valjda se malo prizvali pameti .... Ipak kada firma goni, malo je drugačije .... ima lik da padne za primer, da sudstvo malo skupi bodove ... A ako vrati pare, da mu malo smanje kaznu.

Ma to je sve samo prazna prica od limunda, smisljen sablonski odgovor svima...evo ja opet ih pitam sto sam suspendovan i opet dobijam sablonski odgovor:

Zdravo,

tvoj nalog je suspendovan
zbog grubog krsenja pravila Limunda.

Zao nam je sto je do toga doslo.

Pozdrav,
Danijela
Limundo tim
To isto su mi vec rekli ali nijednom ne objasnjavaju zasto i sta je to sto sam ja grubo prekrsio...tako mogu bilo koga kad hoce da suspenduju!

Konacno lepe vesti! :party:

Zdravo ajkulica,

nadležnom organu vlasti.

Pozdrav,
Lana
Limundo tim

Sve je to lepo, šablonska poruka svima poslata kao što neko reče da se strasti malo smire, izgleda da su mediji počeli da se raspituju pa brže bolje obaveštavaju korisnike o tome da su u toku opsežne radnje i da se sve lepo sastavlja, jer ako ovo dođe do medija što nije isključeno da već i nije, pa moraju na neki način da se priberu, jer sigurno loša medijska kampanja, još kad se spomene iznos za koji je prevara izvršena nikako ne može da bude lepa vest, nego samo smanjenje profita što nikom nije cilj, a pogotovo kompaniji kao što je Limundo.

Ovo sigurno neće biti okidač za nešto veće ili će poslužiti kao primer za pravosuđe koje će početi u svim medijima da se hvali kako su uspešno sprečili prevaru, sve dok se iz korena ne uradi nešto, tačnije u samom Limundu.

Oni treba na osnovu dosadašnjeg iskustva osim što su u početku davali podsticaj, da maksimalno nađu rešenje kako uvesti mere zaštite od prevara, jer ovo je Srbija, a prevara na svakom ćošku ima, a pogotovo ako se zna da je Limundo pravno lice.

Jedno pravilo, oni podnese tužbu, a "Pravilnik" se kosi sa svim načelima, pa neko može i na to da se pozove, pa da se ceo postupak razvlači godinama po sudu, kao što već ima primer prevare od 340 eura, čovek je na sudu, evo već skoro godinu dana, i ništa se još nije presudilo.

I meni je danas Limundo tim poslao prijatnu poruku, evo da je zalepim i ja
da svi vidite kako sam je i ja dobio...

Zdravo toni4neo,

nadležnom organu vlasti.

Pozdrav,
Lana
Limundo tim

Hvala limundo timu sto misli na nas, uradice oni vec nesto ja verujem u njih.

Nisam kao neki na ovom forumu...

Mislim da nema potrebe više postavljati isti text koji je limundo poslao svim oštećenima.

UbicaLasica : Taj kredit ce morati da ti vrate u svakom slucaju ...

Pa da su ljudi pametni svi bi koristili lepo ebay-a...
NO 99% ljudi misle ti si privilegovan i imas to preko veze , a kad im se objasni da to moze svako onda , a ne to je nelegalno... Kad im se objasni da nije nelegalno onda : neka sacekacemo mi zvanicno paypal ...
A ja tvrdim kada zvanicno uvedu paypal 99.9% ljudi ce se i dalje odlucivati za limundo.

Ja ne znam kakve ti metode koristis, ali meni licno, ova drzava naplacuje porez i 18% PDV na sve sto bih eventualno kupio preko ebay-a, plus postarina iz npr. Nemacke, Kine ili Amerike. Jos ako kupis nesto teze/skuplje...mogu samo da zamislim koliko se isplati. Tako da mi nije bas jasno o cemu pricas.

Limundo tim mi je zatrazio kopije uplatinca za kafanumarkovic. Poslate su im.

Zdravo Veljko,

molimo te da nam pošalješ kopiju uplatnice
za predmet aukcije na kojoj si pobedio kod
suspendovanog člana kafanamarkovic.

Kopiju uplatnice možeš nam poslati kao odgovor na ovu poruku
ili na našu e-mail adresu: [email protected]

Hvala na saradnji.

Pozdrav,
Saša
Limundo tim

Izgleda da su stvarno resili da se ozbiljno pozabave ovim problemom :)

Posto sam ja suspendovan, jos uvek ne znajuci zbog cega, sta da radim? ja vise nisam clan limunda ali isto tako ja sam uplatio coveku dok sam bio i ostecen sam ne razumem kako moze da ih briga za to...ja sam kao nebitan sta sad?

Konačno neke dobre vesti.

Član ili ne, ti si prevaren na kršindu dok si bio član tog respektabilnog establišmenta, gde te je prevario "PROVEREN" član, šalji im mejl.

Posto sam ja suspendovan, jos uvek ne znajuci zbog cega, sta da radim? ja vise nisam clan limunda ali isto tako ja sam uplatio coveku dok sam bio i ostecen sam ne razumem kako moze da ih briga za to...ja sam kao nebitan sta sad?

Pozovi ih telefonom i pitaj zasto si suspendovan. Da li si ranije bio sankcionisan do njihovog 3. stepena upozorenja?

nisam bre imam 0 stepen (aktivan) i nikada nisam bio kaznjen nizasta od njih...ujutru su mi javili da sam osvojio knjigu za versnost i popodne me suspendovali...telefonom nece da pricaju ako nisi clan aktivni...

ne znam da li je dozvoljeno:

moj profil...nemam fiksni zivkam sa mobilnog i cekam li cekam *** mobilni vuce :)

Poslednja izmena:
i ja sam dobio od limunda za uplatnicu, poslao sam im, sad cemo da vidimo dalje sta se desava kad svi posalju

Izgleda da limundo vrsi damage control i cenzuru dogadjaja sa prevarantom na samom limundu.....Evo bas otvaram ovaj link http://www.limundo.com/Clan/gaga.tandrla i vidim tvoje upozorenje za onog prevaranta pa se nesto razmisljam - mozda su te i zato suspendovali, sto se manje prica o tome to bolje po njih da ne bi doslo do medija...? Neko moje nagadjanje na tu temu.... Dno dna strategija :(

Izgleda da limundo vrsi damage control i cenzuru dogadjaja sa prevarantom na samom limundu.....Evo bas otvaram ovaj link http://www.limundo.com/Clan/gaga.tandrla i vidim tvoje upozorenje za onog prevaranta pa se nesto razmisljam - mozda su te i zato suspendovali, sto se manje prica o tome to bolje po njih da ne bi doslo do medija...? Neko moje nagadjanje na tu temu.... Dno dna strategija :(

e ali pazi to sam napisao i posle mozda sat dva sam suspendovan...moguce da je i to!

Budi siguran da je to.

Ja vise i ne pisem u kafeu otkad je uvedeno kotrolisanje pisanja. Mi smo sami krivi sto koristimo Limundo, ima boljih mesta, samo treba objasniti "vecini" koja slepo ide i dalje.

Budi siguran da je to.

Ja vise i ne pisem u kafeu otkad je uvedeno kotrolisanje pisanja. Mi smo sami krivi sto koristimo Limundo, ima boljih mesta, samo treba objasniti "vecini" koja slepo ide i dalje.

pa kakva je to politika mislim nisam ja kriv sto sam prevaren jos i sad da ispastam kao clan...i u oba slucaja ja nadrljam ni kriv ni duzan!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno