padawan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2003
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
- Matična ploča
- MPG X570 Gaming Plus
- RAM
- 32 GB Kingston Fury RGB
- GPU
- Sapphire Radeon RX6800 16GB
- Storage
- SSD 512 + 2TB Kingston MV2
- Zvuk
- Logitech G560 RGB
- PSU
- FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
- Kućište
- MSI Mag Forge 100R RGB
- Monitor
- HP x24x 24"
- Miš & tastatura
- Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
- Laptop
- Corporate's Lenovo Thinkpad
- Tablet
- Ipad Pro 12.9 M1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 4
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa sve je to lepo, izvrsiti gradjansku duznost i pomoci da se istera pravda, ali bojim se da time sto ce od kafane napraviti primer, nece nista promeniti da bi popravili imidz limunda kao utocista za prevarante.
Sta cemo sa hiljadama drugih ljudi koji su prevareni? Zar ne mislite da nesto u samom tom konceptu online licitacije u srbiji nije u redu. Sve je to lepo zamisljeno, ali mozes poslati bilo ciju licnu kartu, mozes sam sebi deliti pozitivne ocene, licitirati svoje proizvode sa drugih naloga, prodaja van akucije je bila uobicajena stvar (ok u tim slucajevima limundo i ne treba da odgovara), da ne pricam o sitnijim prevarama kada se sakrije neki defekt, sto je uvek rizik kada se kupuje na nevidjeno, a u srbiji je to pravilo.
Sta cemo sa hiljadama drugih ljudi koji su prevareni? Zar ne mislite da nesto u samom tom konceptu online licitacije u srbiji nije u redu. Sve je to lepo zamisljeno, ali mozes poslati bilo ciju licnu kartu, mozes sam sebi deliti pozitivne ocene, licitirati svoje proizvode sa drugih naloga, prodaja van akucije je bila uobicajena stvar (ok u tim slucajevima limundo i ne treba da odgovara), da ne pricam o sitnijim prevarama kada se sakrije neki defekt, sto je uvek rizik kada se kupuje na nevidjeno, a u srbiji je to pravilo.