ja ne znam sta ocekujete od sitnih sidequestova.... znaci uzmi odigraj mainquest zavrsi pricu , predji i main questove za sve guildove a ove bas sidequestove zanemari iako ima solidnih prica i u sidequestovima, stvarno mi nije jasno sta ocekujete... po meni je igra dobra, a za sada nisam naleteo na sidequest da je potpuno isti jedini questovi koji se ponavljaju jesu "fetch" i "idi ocisti pecinu" od bandita,vampira i ostalu kompaniju na tu foru, sve ostalo je razlicito. Naravno ako ste nezadovoljni sa idi donesi questovima, ne znam zasto uopste igrate RPG igre sem zbog price ofc.
Najveca zamerka mi je sto su svi questovi linearni i vi bas i ne mozete da promenite pricu pojedinog questa... neki questovi imaju dva moguca ishoda i to je to,
Takodje bi bilo lepo da je neki quest nemoguce odraditi , i na foru ides mucis se i na kraju te lik premlati ti se onesvestis kao te ne ubije ili pobegnes ili ne postoji nacin da se stigne do nekog mesta, ali si ipak nasao neki item usput iako stranka nije zadovoljna sto nije moguce ono sto je zamislio.
Realno jos uvek nisu napravili pravu igru koja nije linearna i koja ima velike posledice u odnosu na to kako igrac postupi u odredjenom trenutku, sem mozda L.A. Noire (nisam je presao) jer tu ipak imas manjak bodova ako ne uspes ali opet L.A. Noireje prica ------------------ i kraj igre (pretpostavljam

od policajca do detektiva itd. bilo bi dobro kada bi mogao nazadovati ako nesto zaje***
igre su igre i to je to. Batman je na primer solidan iako ima pocetak i kraj u toku igre nikad ne znate sta ce se tacno desiti na kraju, kao ni u toku... pojedini ispadi su me jako iznenadili
EDIT: a posebno mi idu na ... ovi sto se prave pametni kako je ovo moglo bolje i ono moglo bolje, ako vam se ne svidja nemojte igrati i prestanite da k.... (ima tu i istine al nekad preteraju) i kad su tako pametni sto sami ne naprave nesto ...
procitah kako negde kako nema razlike izmedju fatre i leda , nije istina ajde zamrzi neku ledenu zver i zmaja koji bljuje vatru lakse ubijas ledom , do duse ja ga namerno rokap 15-20 minuta sa vatrom kako bi budzio destruction
inace najbolje bi bilo kada bi napravili nesto kao WoW , samo do perfekcije , da mozes da radis bukvalno sve sto zamislis, i onda da ti naplacuju mesecno 10-20 evra pa se ti blago meni igraj , ceo zivot jedna igra , oni je naprave u roku od 5-10 godina i vise nista ne moraju da rade u zivotu. igre su ne savrsene jer se stampa 200 igara u godini i samo je zarada vazna a ne da se mi , ili oni zabave.
GT5 je iskreno igra u kojoj covek pokusava nama smrtnicima da prikaze zivot profesionalnih vozaca, po meni je iskreno bas,bas dobro uradjena ,naravno nije savrsena al sta je u zivotu savrseno? kad nije ni on sam....