Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

...Ili si obukao nesto od odece sa nekim demidz enchantom...?

Lik je iz nekog razloga počeo da se puši i varniči. Pretpostavljam od kako sam kopao soul gemove iz geode vein-ova u onoj najvećoj "pećini"... zaboravih joj ime. Hoće li to prestati, s obzirom da prililčno počinje da iritira? :)

ma ajde meni se pobrkali sound fajlovi , gde god gori vatra cuje se kao da neko sedi za onim Grindsone-om i ostri oruzije, skripi ko pobesnelo u svakoj kuci u koju udjem svudaaaaaaa ..... ja cu poludeti , dobro je pa ne skripi kada zmaj bljuje vatru na mene xD

...Ili si obukao nesto od odece sa nekim demidz enchantom...?

Nisam. Nosim ono svoje standardno - enchantovano za 2-handed i archery.
Pusim se i kad se skinem go. :D

EDIT: Uostalom nije vise vazno. Ucitao sam poziciju od juce gde se jos nisam pusio. :D Bojim se da nisam imao drugog izbora. Bag...

ma ajde meni se pobrkali sound fajlovi , gde god gori vatra cuje se kao da neko sedi za onim Grindsone-om i ostri oruzije, skripi ko pobesnelo u svakoj kuci u koju udjem svudaaaaaaa ..... ja cu poludeti , dobro je pa ne skripi kada zmaj bljuje vatru na mene xD

:d

Poslednja izmena:
Da, igra jeste prvenstveno dungeon crawler ali nije tacno da su sve pecine iste kao sto su Oblivion kapije bile iste. Na povrsini se mozes tuci sa zmajevima, tu i tamo sa nekim banditima, uznemiravati mamute i njihove cuvare dzinove i to je otprilike to.

Pa daleko je bolje od obliviona, ali opet nije beskonacno, posle jedno ~50 sati kad iskusis skoro sve pocinje malo da smara, ali sve zavisi.

I taj screenshot je cisto ******, lik previse ocekuje !

A tek ce tamo za par godina ova igra biti extra kad odrade neke zesce modove, isto kao sto i je oblivion bio meh na pocetku.

ja ne znam sta ocekujete od sitnih sidequestova.... znaci uzmi odigraj mainquest zavrsi pricu , predji i main questove za sve guildove a ove bas sidequestove zanemari iako ima solidnih prica i u sidequestovima, stvarno mi nije jasno sta ocekujete... po meni je igra dobra, a za sada nisam naleteo na sidequest da je potpuno isti jedini questovi koji se ponavljaju jesu "fetch" i "idi ocisti pecinu" od bandita,vampira i ostalu kompaniju na tu foru, sve ostalo je razlicito. Naravno ako ste nezadovoljni sa idi donesi questovima, ne znam zasto uopste igrate RPG igre sem zbog price ofc.
Najveca zamerka mi je sto su svi questovi linearni i vi bas i ne mozete da promenite pricu pojedinog questa... neki questovi imaju dva moguca ishoda i to je to,
Takodje bi bilo lepo da je neki quest nemoguce odraditi , i na foru ides mucis se i na kraju te lik premlati ti se onesvestis kao te ne ubije ili pobegnes ili ne postoji nacin da se stigne do nekog mesta, ali si ipak nasao neki item usput iako stranka nije zadovoljna sto nije moguce ono sto je zamislio.

Realno jos uvek nisu napravili pravu igru koja nije linearna i koja ima velike posledice u odnosu na to kako igrac postupi u odredjenom trenutku, sem mozda L.A. Noire (nisam je presao) jer tu ipak imas manjak bodova ako ne uspes ali opet L.A. Noireje prica ------------------ i kraj igre (pretpostavljam :D od policajca do detektiva itd. bilo bi dobro kada bi mogao nazadovati ako nesto zaje***

igre su igre i to je to. Batman je na primer solidan iako ima pocetak i kraj u toku igre nikad ne znate sta ce se tacno desiti na kraju, kao ni u toku... pojedini ispadi su me jako iznenadili :)

EDIT: a posebno mi idu na ... ovi sto se prave pametni kako je ovo moglo bolje i ono moglo bolje, ako vam se ne svidja nemojte igrati i prestanite da k.... (ima tu i istine al nekad preteraju) i kad su tako pametni sto sami ne naprave nesto ...
procitah kako negde kako nema razlike izmedju fatre i leda , nije istina ajde zamrzi neku ledenu zver i zmaja koji bljuje vatru lakse ubijas ledom , do duse ja ga namerno rokap 15-20 minuta sa vatrom kako bi budzio destruction :p

inace najbolje bi bilo kada bi napravili nesto kao WoW , samo do perfekcije , da mozes da radis bukvalno sve sto zamislis, i onda da ti naplacuju mesecno 10-20 evra pa se ti blago meni igraj , ceo zivot jedna igra , oni je naprave u roku od 5-10 godina i vise nista ne moraju da rade u zivotu. igre su ne savrsene jer se stampa 200 igara u godini i samo je zarada vazna a ne da se mi , ili oni zabave.

GT5 je iskreno igra u kojoj covek pokusava nama smrtnicima da prikaze zivot profesionalnih vozaca, po meni je iskreno bas,bas dobro uradjena ,naravno nije savrsena al sta je u zivotu savrseno? kad nije ni on sam....

Poslednja izmena:
Jel vam se desava/desavalo da vam izleti igra dok je igrate? Znaci bez error-a, app stopped working itd. Samo izadje na desktop i to je to.

Da
meni se svasta desava otkako sam ubacio update 4 , pre toga nikakav problem nisam imao...

kod mene izbacuje jos od prvog release... stavljao sam i yt video...

Meni se desava da se igra zapuca, milsim da je pocelo sa ovim TESV Acceleration Layer pluginom, ali ipak desi se posle par sati igranja. Pre toga radilo perfektno, tj. od kad sam stavio 4gb patch.

Izgleda da je igrica malo "bezobrazna" :)

Jel nekome radi rename enchantovanih itema? Ja ukucam novo ime, al on ga ne zapamti, vec ostane staro.

Radi normalno. izaberes sve sta hoces (Item,Enchand,Gem) stisnes F ukucas novo ime udaris ender stisnes R & done

Jel nekome radi rename enchantovanih itema? Ja ukucam novo ime, al on ga ne zapamti, vec ostane staro.

Desavalo mi se u 1.1 verziji da nece rename, u 1.3 1.3.10 (update 4) radi ok.

Ta obrada je postala vec kult :D

Gadjam jelena strelom, promasim ga, krenem da trcim za njim, izgubim ga iz vida i posle par sekundi mi pise "dragon soul absorbed" :d:d:d

Gadjam jelena strelom, promasim ga, krenem da trcim za njim, izgubim ga iz vida i posle par sekundi mi pise "dragon soul absorbed" :d:d:d

To je tebi ostavilo takav utisak, ali nije jelen razlog tome. Elem, meni se vec desilo nekoliko puta da mi npr. odjednom sa stene padne zmaj koji se vec poceo paliti, i naravno posto sam u blizini, ja absorbujem njegov soul. Znaci verovatno se i tebi desilo slicno, samo nisi primetio zmaja u blizini koji se iz cista mira pojavio i sagoreo tu negde oko tebe. :)

Ja kada se to desi ucitam poslednju poziciju, jer ne zelim da cheatujem. Ionako ih sa mojim full mage (only mana) high elf-om, ubijam kao muve, sa prizvanim blizancima Dremora Lordovima. Samo ih pustis i gledas kao u pozoristu kako 'tepaju'. Sve zavrse sa komentarom 'There could be no other end' :D

To je tebi ostavilo takav utisak, ali nije jelen razlog tome. Elem, meni se vec desilo nekoliko puta da mi npr. odjednom sa stene padne zmaj koji se vec poceo paliti, i naravno posto sam u blizini, ja absorbujem njegov soul. Znaci verovatno se i tebi desilo slicno, samo nisi primetio zmaja u blizini koji se iz cista mira pojavio i sagoreo tu negde oko tebe. :)

Ja kada se to desi ucitam poslednju poziciju, jer ne zelim da cheatujem. Ionako ih sa mojim full mage (only mana) high elf-om, ubijam kao muve, sa prizvanim blizancima Dremora Lordovima. Samo ih pustis i gledas kao u pozoristu kako 'tepaju'. Sve zavrse sa komentarom 'There could be no other end' :D
Imam 117 dragon soulova i sve moguce shoutove, tako da mi nista ne znace. A bas sam se osvrtao oko sebe i nisam video nikakvog zmaja u blizini.

Onda stvarno ne znam. Mada sam gotovo siguran da mora biti zmaja tu. Postoji par bagova (naravno). Jedan je da kada smaknes nekoga (nebitno da li je zmaj) njegovo telo je toliko prozirno da se skoro 99% ne vidi. Samo se vide neke konture koje primetis samo ako znas gde si ga tacno zveknuo i gde je pao. Ovo mi se desilo i sa zmajem. Znaci koknes zmaja i jedva da mu vidis kostur, jer je skoro skroz proziran. Mozda je tebi u blizini 'pao' i zmaj koji je jos bilo vrlo tesko videti.

Meni se ta 2 baga pocela javljati sa najnovijim patchom. A instalirao sam ga samo zato sto mi se desilo da ubijem zmaja i da on ne sagori, niti mi da soul. Negde sam procitao da je to ispravljeno sa najnovijim patchom, ali to nije tacno. Taj bag takodje postoji. Neki tvrde da je to zbog toga sto si tog zmaja ranije vec ubio, a on se sada respawn-ovao na istom mestu. Npr. onaj zmaj u mocvarnom podrucju. Obicno se vrti blizu onih dzinova i mamuta (ne mogu da se setim imena tacne lokacije ali zmaj se vidi iz daljine).

btw. imas nesto vise od duplo soulova od mene. :) Malo je bez veze jer neki shout-i nemaju apsolutno nikakvo dejstvo na zmajeve. (mozda jer igram na expert nivou, a master nisam jos stavio da me ne bi nerviralo previse)

Onda stvarno ne znam. Mada sam gotovo siguran da mora biti zmaja tu. Postoji par bagova (naravno). Jedan je da kada smaknes nekoga (nebitno da li je zmaj) njegovo telo je toliko prozirno da se skoro 99% ne vidi. Samo se vide neke konture koje primetis samo ako znas gde si ga tacno zveknuo i gde je pao. Ovo mi se desilo i sa zmajem. Znaci koknes zmaja i jedva da mu vidis kostur, jer je skoro skroz proziran. Mozda je tebi u blizini 'pao' i zmaj koji je jos bilo vrlo tesko videti.

Meni se ta 2 baga pocela javljati sa najnovijim patchom. A instalirao sam ga samo zato sto mi se desilo da ubijem zmaja i da on ne sagori, niti mi da soul. Negde sam procitao da je to ispravljeno sa najnovijim patchom, ali to nije tacno. Taj bag takodje postoji. Neki tvrde da je to zbog toga sto si tog zmaja ranije vec ubio, a on se sada respawn-ovao na istom mestu. Npr. onaj zmaj u mocvarnom podrucju. Obicno se vrti blizu onih dzinova i mamuta (ne mogu da se setim imena tacne lokacije ali zmaj se vidi iz daljine).

btw. imas nesto vise od duplo soulova od mene. :) Malo je bez veze jer neki shout-i nemaju apsolutno nikakvo dejstvo na zmajeve. (mozda jer igram na expert nivou, a master nisam jos stavio da me ne bi nerviralo previse)

Da, to sa zmajevima koji ne daju soul - primetio sam i ja, bas kod tog zmaja u mocvari. Uvek ga srecem kako letucka tamo i vise se ne "raspada" kad ga prikoljem, a takodje i jedan na nekoj od onih planina...ako se dobro secam, za oba zmaja sam prethodno odradio kvest iz kafane (bounty za ubijanje zmaja u komsiluku). I sad kad naletim na njih opet, vise se ne raspadnu ...

Ja sam prvih par puta jednostavno, bezao odatle i teleportovao se na neko drugo mesto (posto sam prvo probao da ih ubijem i dobijem soul). Razmisljao sam, mozda se nesto 'zaglupelo', pa kada se kasnije vratim bacice soul. Medjutim nista. Sada ih samo smaknem, uzmem krljušt, ostavim da ih vreme 'izbrise', sve dok se ne re-spawn-uje ponovo. Izgleda da sto se ovog baga tice, tu nema pomoci. Sama krljušt se verovatno (ovo jos ne znam pa molim da ne spoilerujete) koristi za pravljenje nekog oklopa tj. armora. Medjutim posto sam ja mag, cisto sumnjam da cu ih za nesto drugo koristiti. Znam samo da mi je kovcezic u Whiterun-u pun zmajevske kljušti. :D

Poslednja izmena:
Ovih zmajeva nisam pobio mnogo ali jos ne naidjoh na ove sto ne daju soul....sad cu da se uputim na ovog sto nex rece pa da vidim, mada igram sa poslednjim updateom pa mozda i to ima veze..

Nazad
Vrh Dno