Kal-El
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2008
- Poena
- 350
To je zbog ravnih tabana....Имаш такву мачекању а идеш бoсоног![]()
To je zbog ravnih tabana....Имаш такву мачекању а идеш бoсоног![]()
... i eno sve se verovatno pokvarilo... nisam ni gledao
This patch will improve your frame rate by up to 40% in all CPU-dependent situations, i.e. especially in cities.
It works mostly by rewriting some x87 FPU code and inlining a whole ton of useless getter functions along the critical paths because the developers at Bethesda, for some reason, compiled the game without using any of the optimization flags for release builds.
TESV Acceleration Layer
Ublazuje FPS dropove u gradovima (Markarth, na izlazu iz palate na primer).
MOD JE MUST HAVE!
Sad sam isprobao, igra klizi kao po loju na onim kriticnim mestima po gradovima, a i onaj stutter se vise ne oseca. Jos sam i vratio senke na ultra...Veceras cu detaljnije da poteram, ali ovo sto sam na brzaka video, deluje impresivno.
Potrebno je patchovati igru na najnoviju verziju
Najnoviji SKSE: http://skse.silverlock.org/ (koji valja imati i zbog SkyUI moda)
Profit![]()
Citam tako na njihovom forumu da je nekima igra ostal ******a nakon ovog moda. Ne bih sad rizikovao kad sam 25lvl. Mozda kad zavrsim main quest pa cu probati.
Može i više, samo treba i alhemija na 100. Ja sam unapređivao skil za jednoručni mač (1h), ali je verovatno isti dmg i na dvoručnom (sa istim skilovima), mada nisam siguran.
Ovo uglavnom ispadne sa sledećim skilovima na 100:
- smithing
- enchanting
- alhemija
- 1h skil
- prva slika: mač nakon kovanja (180 dmg)
- druga: mač nakon enchanta (stavio sam fire dmg i apsorbiranje health-a od protivnika, udaraš ga, skidaš mu health, i lečiš sebe)
- treća: dmg mača sa dodatnim pojačanjima za 1h skil (rukavice, čizme, amulet i prsten) - 518 dmg
Citam tako na njihovom forumu da je nekima igra ostal ******a nakon ovog moda. Ne bih sad rizikovao kad sam 25lvl. Mozda kad zavrsim main quest pa cu probati.
Molim te reci mi gde gresim. Meni na kraju one hand daedric mace pravi samo 287 damage.
SKSE mi instaliran kako treba, to znam, jel preko njega koristim onaj SkyUI, nego jel samo treba da prekopiram onaj TESVAL.dll u pluginse da bi radilo?
ehh tek 25 lvl ? ja imam dva lika 42+ xD nego ljudi blize se ispiti a ja se ne odvajam od ovog cuda O.O
ehh tek 25 lvl ? ja imam dva lika 42+ xD nego ljudi blize se ispiti a ja se ne odvajam od ovog cuda O.O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari