Jesam. Više puta. Ne pomaže.Probao restart rutera?
Kod mene speedtest pokazuje skoro identicne rezultate,Verat 6/1.Od pre par dana sam povecao brzinu na 6Mb , medjutim spidtest mi pokazuje puno manji protok
.![]()
Jeli ima smisla da reklamiram , ili ce reci da je to normalan protok za tu brzinu ?
:crash:
U dilemi sam da li da se obavezem na ugovor od dve godine za 4mb koji traje jos dva dana ili da propustim to i cekam neku novu akciju, mozda kod drugog provajdera. Mislim, previse je dve godine ali sa druge strane gledano, ne znam kada ce i da li biti neke dobre akcije. Ako neko ima predlog...
Šta je normalno?
Ne potpisuj nista na duze od 1 godine... cene interneta padaju, a povremeno naidju mnogo bolje ugovorne ponude od te gore pomenute... Ja sam se na akciji 50% off za bilo koji paket letos ogrebo za 16 mbit-a za 2250 mesecno...
Meni je i 6Mbps puno, bilo mi je i 1.5Mbps Ok, ne bavim se profesionalnoA ja bio pod obavezom, i zahvaljujući telekomu koji je ukinuo akciju, ja kod PTTa dobio isto 16/1 za 1400 mesečnodakle, samo na 12 meseci gledaj šta ima ...
U tom slučaju tačno tako što reče kolega..to je normalno... zbog "overhead"-a u najboljem slučaju korisnik može da dobije max. 85% od protoka koji "je na papiru", znači gubitak je u najboljem slučaju 15% a ide i više ponekad.
@shin-bojan ako imas mozga platices i zaboraviti sve ovo, posto si mislio da su te nekim cudom zaboravili!!?!
Trazio sam da mi obrazloze septembarski racun i receno mi je da osim osnovnog racuna moram da platim i :
- naknadu za selidbu ADSL-a 1000 dinara
- naknadu za selidbu IPTV-a 1000 dinara
- dodatni IPTV paket 1500 dinara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari