Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Оћеш пaлац да им макнеш :D

Moze neki dobar savet kako da nabudzim smithing i enchanting ? Tu sam slab, bas mi ne ide.

Smithing tako sto pravis samo iron dagger a enchanting tako sto te iron daggere enchantujes sa petty soul gemovima kojih ima ko pleve.

...a ako punim azuru sa svojim dremorom :eyebrows: ...pa tako budzim ench. Moze li tako?

Najsmesnije je to sto i ne mora da se budzi smithing, ljudi uglavnom napucavaju kako bi dobili deadric armor i oruzja a moze da se napravi uz pomoc Atronach Forge. Tako perkovi mogu da se dodele za nesto drugo.

...sto je najgore ni ne treba armor... samo pustim dve dremore i mogu go da se setam po onim planinchugama.

Najsmesnije je to sto i ne mora da se budzi smithing, ljudi uglavnom napucavaju kako bi dobili deadric armor i oruzja a moze da se napravi uz pomoc Atronach Forge. Tako perkovi mogu da se dodele za nesto drugo.

Cek mogu i oruzja ili samo armor ???
, smithing je koristan i za poboljsanje oruzja ... mada opet moze i sa oversmithovanom opremom za smithing, i bez konkretnog perka .

Moze neki dobar savet kako da nabudzim smithing i enchanting ? Tu sam slab, bas mi ne ide.

Smithing se najbolje budzi pravljenem Lether Bracera, Iron Daggera i cak pravljenjem prstenja i ogrelica koje plus imaju dobru cenu, a za enchant samo to enchatujes sa najslabijim soul gemovima (petty, lesser itd.) i stavis neki skuplji enchant (recimo Two handed weapons i/ili fortify magick) pa to prodajes pa ti se isplati kupovima soul gemova (praznih ili cak punih) i ostalog.

Tip: za Silver i Gold ingote imas spell Transmute
Profit?

Poslednja izmena:
Pa zato sam i pitao. Cilj mi je da napravim oruzje kakvo ima cova iz klipa.

to je smor, sve predjes sa dva udarca xD

kako mi je jak ovaj Shout
"Us-Ro" xD

jel probao neko 4. nadogradnju od "ostrice"

Jel može ovaj zadnji update br.4 od "ponovo napunjenih" na "brijač" verziju bez update-a?
I još jedno pitanje: Jel moraju svi update-ovi da se instaliraju ili ovaj četvrti sadrži sve?

Poslednja izmena:
koliko ja znam svaki je update rekonstrukcija istih fajlova ...
kod brijaca/ostrice mozes da stavis poslednji nezavisno od toga koji si ranije imao ... oni uvek daju sve fajlove koje su cackali od pocetka ;)

koliko ja znam svaki je update rekonstrukcija istih fajlova ...
kod brijaca/ostrice mozes da stavis poslednji nezavisno od toga koji si ranije imao ... oni uvek daju sve fajlove koje su cackali od pocetka ;)

Znači stavim ovaj 4. od "ponovo napunjenih" i onda mi ovi predhodni ne trebaju, ako sam Te dobro razumeo!?
Upravo sam instalirao igru bez update-ova pa pitam šta mi je najsvrsishodnije učiniti, da imam sve update-e od početka.

Poslednja izmena:
A evo sta sa smithing i enchanting na 100 moze da se napravi.

Može i više, samo treba i alhemija na 100. Ja sam unapređivao skil za jednoručni mač (1h), ali je verovatno isti dmg i na dvoručnom (sa istim skilovima), mada nisam siguran.

Ovo uglavnom ispadne sa sledećim skilovima na 100:

- smithing
- enchanting
- alhemija
- 1h skil

- prva slika: mač nakon kovanja (180 dmg)

- druga: mač nakon enchanta (stavio sam fire dmg i apsorbiranje health-a od protivnika, udaraš ga, skidaš mu health, i lečiš sebe :D )

- treća: dmg mača sa dodatnim pojačanjima za 1h skil (rukavice, čizme, amulet i prsten) - 518 dmg

Prilozi

• 1h sword 1.jpg
    1h sword 1.jpg
    160.7 KB · Pregleda: 116
  • 1h sword enchant.jpg
    1h sword enchant.jpg
    167.5 KB · Pregleda: 101
  • 1h sword komplet.jpg
    1h sword komplet.jpg
    170.3 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Auuu pa sto na nemackom igras ?? :wall:

A što da ne igram na nemačkom? Živim u Nemačkoj, govorim nemački, engleski mi je slab, snašao bih se verovatno, ali zašto da lupam glavu da li mi je neko ovo ili ono rekao, tj. da li sam sam dobro razumeo, ili da li sam uopšte razumeo, ovako igram na jeziku kojim vladam. :)

Pa ja gledam po sebi recimo. Na telefonu i na kompjuteru u firmi imam i srpski ali uvek koristim engleski. Zato sto mi je muka da citam kad je nesto prevedeno bukvalno ili nakaradno sto je najcesce slucaj sa prevodom na srpski. Eto zato. :p

Имаш такву мачекању а идеш бoсоног :D

Имаш такву мачекању а идеш бoсоног :D

ne ide bosonog neko je skinuo armor da bi mogao da pokaze originalan damage sword-a , jer mu je armor enchantovan sa 1-handed skill-om ...

Inace je bas extra fora, meni helm, prsten i ogrlica imaju po +38% archery, jedna strelica i svi padaju (naravno sneak skill i x2 damage from the shadow) , sem zmajeva naravno ... :p

ubih se od modovanja (oko giga tekstura) i sad izgleda bas do*ajno :))) steta samo sto predjoh sve kvestove i sad nema sta da se radi :)

update-ovi meni rade bez ikakvih problema

ovaj poslednji update mi je bogami debelo povecao fps ... na otvorenom ne pada ispod 40 uglavnom je 50-60 a za sada sam bio samo u Solitude-u i nije pao ispod 30, tako da sa obzirom kakve sam probleme imao u gradovima i fps od 24-25 :S i ponekad bas zabode... ovo je bajka, jos neki bolji CPU bi medjutim bio majka :p

Auuu, ala je ovo bolest, enchanting + smithing :d Imam po 100% na shock, frost i fire, 62% na disease, +172% na archer i +172 na block, preko 500 armora na dragon scale oklopm. Sneak attack sa strelom skida 800 dmg. Elder i ancient dragon jedva da me okrznu bljuvanjem i ujedanjem. Ona sitnija boranija pada skoro iz prvog hica.

Poslednja izmena:
Na kojoj tezini igras ?

Nazad
Vrh Dno