Zar Shadowmere nije besmrtan? Naisao sam na njegov les pored obale i stvarno nemam pojma ko ga je ubio. I sta sad... da ucitam poziciju od pre 2h? :S
Nije pao sa litice. Nisam ga ni jahao zapravo. Samo sam uradio fast travel do neke lokacije pored reke kako bih malo levelovao alteration na krabama. Tako sam i zaboravio na njega, valjda je sam odsetao i sad ga slucajno vidim mrtvog.Ako padne sa veće visine - definitivno umire.
Inače, ima mnogo više energije nego obični konji i brže se regeneriše, ali nije besmrtan (kao što je u Oblivionu).
Posle određenog vremena (15-20 dana), poginuli Šedomir (kako mu ja tepam :budaletinase respawnuje.
Al ako da ga nabavim xD..ima na netu uputstvo, kao sto pre se ide kod nekog lika, pa se trazi neka cista dusa pa se menja bla bla, al kaze da je prekasno i za to..napada je i taj lik xD
mada malo mi glupo da si fazon 60-ti lvl i zarazi te neko i moras ispocetka o,O`
Ако скинем 1.3 печ, да ли он садржи претходне или морам да инсталирам сваки посебно?
Jel se neko igrao sa ovim ? http://skyrim-online.com/
Koliko vam se puta ovo desilo. Meni dodje da ga roknem maljem po sred čela, a onda i sve ostale u gradu koji me napadnu. Tako se bar smirim. Onda učitam poziciju pre svega ovoga i nastavim dalje da igram...
![]()
^ Item koji disenchantujes moze biti ko zna koliko IMBA, ali ako je tvoj enchanting skill mali, neces uraditi nista... Disenchantovanje sluzi samo da naucis odredjeni enchant i to nema veze sa njegovom jacinom. Snaga enchanta zavisi iskljucivo od tvog skilla u doticnoj grani i ulaganja perkova u istu. Dobri gemovi su, takodje, pozeljni...
Aj tu se nekako i suzdrzim, al kad mi dodje ono dete i krene sa svojim komentarima...Koliko vam se puta ovo desilo. Meni dodje da ga roknem maljem po sred čela, a onda i sve ostale u gradu koji me napadnu. Tako se bar smirim. Onda učitam poziciju pre svega ovoga i nastavim dalje da igram...
![]()
Hmmm tebi se u tom questu " The Wolf Queen Awakened " nesto ubagovalo.
Jer...
Ja kad sam ubio sve one draugh okolo sto su ustajali, Pothema se samo materijalizovala u undeada u sledecoj sobi, ubio je, uzeo lobanju sa lesa i quest completed.
Verovatno ti je promakao neki od onih draugha negde pa probaj da ih overis ili bacaj magije na one kovcege.
Hahaha, ovaj lik je sjajanPa ima mod da moze decurlija da se bije, evo primera ovde je to rađeno na skoro tradicionalni nacin rucno.
Skyrim - Unarmed Badass Viking Commentary
Koga smara lik lepo pri kraju ima primera.
Pa ima mod da moze decurlija da se bije, evo primera ovde je to rađeno na skoro tradicionalni nacin rucno.
Skyrim - Unarmed Badass Viking Commentary
Koga smara lik lepo pri kraju ima primera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari