Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pa ne čuvaju svi mail serveri sve poruke uvek.
Samo HTC ima sinhronizaciju lokalnog Outlook-a sa telefonom. Android sam po sebi to nema.
***, svi sada furaju cloud.
Generalno, ne vidim ni zašto ti toliko treba sinhronizacija sa Outlook-om. Mobilni ionako ne može da čuva previše poruka u sebi.
Namesti Outlook da ti ne briše automatski poruke sa mail servera, pa podesi i mail klijent u telefonu da vuče sa njega. Onda ćeš imati poslednjih nedelju do mesec dana u telefonu.

Poslednja izmena:
Ja koristim gmail i to nije problem, ali neki ljudi koji imaju isti telefon su privacy freakovi :) Samim tim pomen da je nesto negde u cloudu kod njih izaziva jezu.

Koji ROM koristite?

Ja sam na stock-u. Ne znam da li se isplati menjati.

Poslednja izmena:
zna li ko gde li ima kod nas da se kupi nekakav silicon case za note ? :sceptic:

Ala ste ubili temu, dal što je mnogo skup, ili što ga malo ima, ali dajte još neke utiske...

Ja juče kupio futrolu, da se obezbedim na vreme:D...telefon još nisam, čekam prvu ponudu ispod 500...

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ih vidite sta je optimista ;) ? Kao kada sam ja kupovao SGS II, kupih cover, screen protector i merkam nosac za auto, kad corak.
Sada zence nosi nexus a ja ostadoh na kecu :D.
Nego stvarno, hoce li neki ponosni vlasnik da napise nesto novo subjektivno, svejedno je, o Note-u?

Ih vidite sta je optimista ;) ? Kao kada sam ja kupovao SGS II, kupih cover, screen protector i merkam nosac za auto, kad corak.
Sada zence nosi nexus a ja ostadoh na kecu :D.
Nego stvarno, hoce li neki ponosni vlasnik da napise nesto novo subjektivno, svejedno je, o Note-u?

E, vala, prava si ljudina od čoveka, dao si ženi bolji fon :D

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Ja sam se jako navuko na Note :)
Sad vise nema nazad. Bez dileme najbolji telefon na svetu, samo ako vlasniku ne smeta ogromna velicina.
Na pocetku sam bio onako, podeljenog misljenja, ali posle par dana koriscenja shvatio sam da je to to :)
Samo jos da izbace ICS za njega i rese se ovog povremenog laga i milina.
Ne mogu vam opisati kako ljudi reaguju na note kad ga vide. Recimo onaj pretres prtljaga na skeneru na aerodromu se pretvori u to da policajac zove i svog kolegu i onda se svi lepo igramo sa Note-om :)
Inace pisao sam vec u nekoj drugoj temi, gps je neverovatan. Tako nesto jos nisam vide, locira neverovatno brzo, cak i kad ga upalite u drugom delu evrope prvi put, a kad idete peske posle samo par koraka prepoznaje smer kretanja...fantasticno.
Plus mi se sad jako svidja i kako izgleda, znatno lepse, ozbiljnije i kvalitetnije od SGS2. Na pocetku mi je kao malo zvakao poklopac al sad il to vise ne primecujem il je prestalo, uglavnom ni to mi vise ne smeta.
Neki problemi koje sam imao su se ispostavili kao problemi pojedinih aplikacija i nakon izbacivanja patcheva nestali su.
Sad je tel zaista vrlo stabilan i pouzdan. Dobio sam sve cemu sam se nadao :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Ja sam ga danas u Telenorovoj radnji u Uscu prvi put drzao u ruci:) Bas deluje glomazno a i bogami cvrsto:)
No salu na stranu...stvarno izgleda do jaja...nisam nesto puno cackao po softveru ali bez dileme odlican telefon.

Ja danas, al u Delta Cityju. Samo nije bio upaljen. Izvadio Desire HD da uporedim velicinu... Minijaturni Desire HD pored Note-a :D

I jam se malo poigrao sa ovim cudom i mogu reci da sam se vise odusevio nego kad sam prvi put video i uzeo galaxy s a odusevljenje je bilo woooooow :) sto bi rekli neki.Jedino sto me brine jeste kucanje poruka jednom rukom posto jedva dohvacam q.Al mozda mi se i produzi...mislim palac :) vremenom.Sto se tice kvaliteta jeste plastican al je zato utegnut i stvarno kvalitetno uradjen.Jos samo cena da se malo koriguje...Ili ovi operateri malo da olabave cene uz ove pakete koje daju.

ZNaci niko od ovde prisutnih vlasnika NOTEa nije imao problem sa mrtvim pixelima i ziroskopom , posto vidim po XDA se par njih zali na te probleme? Cisto da znam vredi li ga kupovati ili ga treba zaobici kao veoma dobar ali problematican mobilni.

zar ce neko stvarno da vidi mrtav piksel na ovolikom ekranu sa tom gustinom pixsela po incu.ma dajte molim vas pa jedino lupom da ga trazite

zar ce neko stvarno da vidi mrtav piksel na ovolikom ekranu sa tom gustinom pixsela po incu.ma dajte molim vas pa jedino lupom da ga trazite

Boga mi po onom sto vidim na xda MP se itekako vidi, sto je najgore ljudi prijavljuju po par komada :-(

Mrtav piksel.se lagano vidi na svakom ekranu, al opet i ljudi preteruju. Prvi put sam sad ovde cuo da Note ima problema sa mrtvim pixelima i srecan sam sto ih moj nema. Medjutim isto tako svojevremeno sam na Nokia 6600 i kasnije na htc magicu (njega sam cak kupio iako sam video da ima jedan zaglavljen) imao po mrtav piksel i to zapravo i ne primecujete posle prvog dana. Ako ih ima vise komada onda ok jeste problem al jedan dva, stvarno je nebitno mada zaista glupo ako je to jako cest slucaj na Noteu.
Mislim da je ovde pre svega u pitanju to sto note ima bar duplo vise pixela od drugih telefona pa je samim tim i verovatnoca pojave mrtvog daleko veca nego na SGS2 a da ne pominjem neke manje telefone koji imaju po 4-5 puta manje pixela na ekranu.

Danas sam ga uzeo, jos uvek se privikavam na velicinu :) gde ima da se uzme futrola za njega, silikonska ili ona sto se otvara kao sveska

Poslednja izmena:
Mrtav piksel.se lagano vidi na svakom ekranu, al opet i ljudi preteruju. Prvi put sam sad ovde cuo da Note ima problema sa mrtvim pixelima i srecan sam sto ih moj nema. Medjutim isto tako svojevremeno sam na Nokia 6600 i kasnije na htc magicu (njega sam cak kupio iako sam video da ima jedan zaglavljen) imao po mrtav piksel i to zapravo i ne primecujete posle prvog dana. Ako ih ima vise komada onda ok jeste problem al jedan dva, stvarno je nebitno mada zaista glupo ako je to jako cest slucaj na Noteu.
Mislim da je ovde pre svega u pitanju to sto note ima bar duplo vise pixela od drugih telefona pa je samim tim i verovatnoca pojave mrtvog daleko veca nego na SGS2 a da ne pominjem neke manje telefone koji imaju po 4-5 puta manje pixela na ekranu.

Stoji da NOTE ima mnogo vise pixela nego drugi telefoni, ali s cenom kojom NOTE dolazi to ne bi trebalo da se desava, pogotovo ne ako znamo kakvo je stanje kod nas u Srbiji po pitanju garancija uopste a kamoli na mrtve pixele...

Emix, koliko si promenio aparata?
Kako si uzimao, na operatera?

Mislis na Note? Nisam ga ja jos uzimao. Kazem generalno, mene uvek zapadne nesto sa crknutim pixelima.

@Rizmal Upravo to, aparat sa ovom cenom bi trebao da radi besprekorno.
A ne da mi kupci tolerisemo mrtve pixele.

Zato u drugim zemljama imas 15-ak dana da zamenis ili dobijes pare nazad ako ti nesto ne radi kako treba.
Pa Apple menja iPhone 4s za novi zbog 1! mrtvaka, bez ikakvih problema i to u bilo kojoj radnji.

Nazad
Vrh Dno