Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

treba naci neki industrijski blender :)

Sutra ću da testiram Note, pa ako imate neki predlog čime sve da ga mučim, slobodno recite
Ako bude prilike: Kakva je vidljivost ekrana na suncevoj svetlosti, kvalitet zvuka u slusalicama, kako baterija podnosi mucenje, kakva je kamera (sa i bez blica)...

samo da nije zvuk kao u GS2, barem da bude bolji od GS1 :)

Ne stigoh da pustim 1080p u brauzeru, pa ako stigneš, pusti neki od testova sa gsm arene koji ima u sebi 1080p i vidi da li secka...

Možeš li da mi ostaviš link za te video testove sa GSM arene?
Imam ja neke moje test video klipove, ali sada me baš zanima šta je to što oni koriste.

Kameru ću naravno isprobati, za neko ozbiljno testiranje baterije neće biti vremena nažalost.

Mogli bi na benchmarku da napravite neku standardnu bateriju testova, kako bi telefoni mogli da se upoređuju u trajanju baterije.

Možeš li da mi ostaviš link za te video testove sa GSM arene?
Imam ja neke moje test video klipove, ali sada me baš zanima šta je to što oni koriste.

Kameru ću naravno isprobati, za neko ozbiljno testiranje baterije neće biti vremena nažalost.

Napr.: http://www.gsmarena.com/8mp_shootout_2011-review-673p7.php

Mogli bi na benchmarku da napravite neku standardnu bateriju testova, kako bi telefoni mogli da se upoređuju u trajanju baterije.

Slažem se, ali, pošto sam i sam ranije radio review-ove, za tako nešto i te kako treba vremena, tipa bar 2-3 dana...

Da, vreme je faktor, pogotovo u ovom slučaju. Upravo sam ga dobio, a moram da ga vratim već prekosutra ujutru.
Inače, pustio sam 720p H264 video u 60 FPS i radi glatko k'o bebina guza :)
Izuzetno je brz, a default plejer podržava sve i svašta "out of the box", kao i kod Galaxy S2.
Pušta Flac bez problema, kao i DivX u full DVD rezoluciji i to sa titlom sa našim slovima.

a zato si pobegao iz CW :)

kakav je osecaj u ruci? kada ga drzis dok razgovaras?

Zapravo je ok. Jedino što zaista ne može da se koristi jednom rukom kako treba za bilo šta osim razgovora.

Lag je softverski, postojao je i kod SGS2 pa ce se sreiti u nekom momentu. Ako ti Streak koji si imao nije bio problem, nece ni ovo :)

uh, pa nije taj lag toliko strasan... ako vam odgovara velicina onda je ovo najbolje resenje jer ubijas dve muve jednim potezom, tablet i telefon...

baterija je dovoljna za jedan dan, sem ako neces da surfujes 4 sata...

Kakav lag? Ja nisam primetio nikakav lag.
Baterija traje sasvim pristojno za sada. Ipak ima 2500 mAh.

450 jura :D full :D

@Car, pa ono mislio sam ajd' kao noviji je model, pa moze nesto bolje :) ipak je premium model telefona :D

Poslednja izmena:
Bice i za 400 za koji dan :). Jos ce da doplacujete za sgs2 :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Okacio je zechs na sgs2 temi, izgleda da Note ima bolji chip

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Idi pogledaj ponovo, kazu da je ista Yamaha u pitanju :)

Ja koliko vidim jedino Tab 10.1 ima bolji skor, tako kaze gsmarena tj. njihov test a ja im verujem.
Kazu da je pored 10.1 Note uredjaj sa najboljim kvalitetom reprodukcije, valjda ne lazu.
E sad da li je hardver ili softver ne znam stvarno.

Verujem da Note ima samo bolji stock player i nista vise. Problem sa S2 je cisto softwerske prirode, i resava se najnovijim powerampom.

Note audio:

* Codec: Yamaha C1YMU823 / MC-1N2 (Same as Samsung Galaxy S II)
* FM radio receiver: Si4709 (Same as Samsung Galaxy S/Galaxy S II)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno