Ja sam na patchu 1.1.21.0 i sve mi radi besprekorno na konfiguraciji iz potpisa i na max detaljima. Ovo malo sto sam igrao, zaista nisam primetio da igra baguje, tako da i ne vidim neki razlog sa dalje patchovanje.
Sto se tice same igre, odusevljen sam uvodjenjem perkova za pojedinacne skillove, sto podrazumeva i nemogucnost levelovanja svega zivog i nezivog do maksimuma, kao sto je bio slucaj u Oblivionu. Cinjenica da nemamo nijednu specificnu klasu za odabir na pocetku i ne smeta toliko, jer nam nov skill/talent tree omogucava da napravimo jednu po slobodnom izboru, koja ce pritom imati smilsa, a ne kao u Oblivionu gde smo na poslednjem levelu bili prakticno 10 razlicitih klasa odjednom...
Dialolizu su potpuniji, kompletniji i imaju smisla, a za divno cudo, ponekad igra nudi i izbor odgovora.

Svet deluje dosta zivlje nego u prethodnim nastavcima i cini mi se da ima vise questova, koji su konciznije rasporedjeni i fokusirani na odredjenu teritoriju. Doduse, ovo ne mogu 100% da tvrdim jer sam jos uvek, takoreci, na pocetku...
Grafika je lepa i fino optimizovana, ali se i pored sve sminke, vidi da je i dalje u pitanju prapotopski gamebryo engine, ovde, doduse, ispeglan i zategnut zesce od holivudskih/MTV zvezda u ranim 50-im. :d
Nego, ljud, kako da sku(
h)vam sebi healing potion? Bacih sve pare na ingredients, a koju god kombinaciju da izaberem, uvek nekako failujem na kraju...