Ma igra je odlicna , nisam imao nikakvih problema sa tehnicke strane , barem jos uvek. Zvuk , muzika , pa i grafika iako mnogi zameraju zbog Oblivion engine-a koji ovde prosto sija. Malo me nervira neka generika na koju cesto nailazim , npr. upadnem u neku kucu u toku noci a muz (blacksmith) ne spava nego nesto ...lozi vatru or whatevah (covek se nije dovoljno umorio od celodnevnog cukanja

) a zena stoji zaglavljena na stolici u stojecem polozaju i prica sa mnom bez problema... potpunim neznancem koji im upade u kucu u po noci.
A inace je dovoljno da samo zatvorite neka vrata , i izolujete se, i kradite po sobi sta stignete... Ali ok , igra je ogromna , komplexna a i to sam na neki nacin ocekivao.
Jako mi se svidja gadjanje iz (long)bow-a , strele su brze a ako se malo iscimate mogu i ogromnu stetu da prave.
Jedino kod sistema borbe , nikako da steknem osecaj duzine oruzja pa neki put dohvatim protivnika sa pola pecine a neki put promasim tu odma ispred nosa. Stit se lako koristi kao reposite tj. za rasturanje garda , tako da igra , sa borbene strane , meni nije izazovna...
Ali je to -to. Svet je dobar , puno stvari koje morate posetiti , iteme koje treba napraviti i azdaje koje treba iseckati :d