Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

^
Znaci moze?Hvala na obavestenju!:wave:

hahahah ludilo :D

ok sve na max i radi ok na 50-60fps ali gpu usage 40% -_- predpostavljam da je igra ili pak drajveri

Poslednja izmena:
Sinoć sam i ja opalio jedno 3 sata bez prestanka :)
Za sada osim skrndavih menija i kontrola u istima sve ostalo obećava. Pogotovo mi se sviđa mogućnost pravljenja oružija i oklopa, kao i mogućnost poboljšavanja istih. Igra se ćelavi čamuga pun ožiljaka sa povećom bradom i two hendarom, H&S varijanta.

Na konfi iz potpisa zakucana je igra na 60 FPS, mada doživljavao sam gore navedeno padanje FPS-a u zatvorenim prostorima, što može biti da je do učitavanja ili sl. Koliko vidim uključen je Vsync, ima li negde opcija da se isključi, pa da vidimo koliko stvarno FPS-a ima?

Izašao test na Toms Hardware-u:
http://www.tomshardware.com/reviews/skyrim-performance-benchmark,3074-2.html

Poslednja izmena:
Osim menija ostalo je super, lepo je i sto su ubacili opciju za HUD transparency.

It's not the end of the world, but you can see it from here. :)

Prilozi

• TESV 2011-11-11 10-10-04-19.jpg
    TESV 2011-11-11 10-10-04-19.jpg
    129.6 KB · Pregleda: 163
  • TESV 2011-11-11 10-12-31-86.jpg
    TESV 2011-11-11 10-12-31-86.jpg
    161.8 KB · Pregleda: 124
Komentar na poslednji video...

This is how I picked up my pre-order. :D

^+1 :D

...malo sam igrao sinoc upachovanu verziju, sve klizi i vani i unutra(50-60fpsa), brzo ocitava enterijere i pecine, ni da stucne, mada po meni izgleda losije od obliviona, tj. boje su malo mrtve... Babranje po UI-u je prava avantura, igra u igri :p
Nisam provalio kako magije i atribute da postavim na brojeve, kako to da se uradi??

edit:
kako da se koriste magije iz obe ruke?? moze li to?

edit1:
provalio

Poslednja izmena:
Ma igra je odlicna , nisam imao nikakvih problema sa tehnicke strane , barem jos uvek. Zvuk , muzika , pa i grafika iako mnogi zameraju zbog Oblivion engine-a koji ovde prosto sija. Malo me nervira neka generika na koju cesto nailazim , npr. upadnem u neku kucu u toku noci a muz (blacksmith) ne spava nego nesto ...lozi vatru or whatevah (covek se nije dovoljno umorio od celodnevnog cukanja :p ) a zena stoji zaglavljena na stolici u stojecem polozaju i prica sa mnom bez problema... potpunim neznancem koji im upade u kucu u po noci.

A inace je dovoljno da samo zatvorite neka vrata , i izolujete se, i kradite po sobi sta stignete... Ali ok , igra je ogromna , komplexna a i to sam na neki nacin ocekivao.

Jako mi se svidja gadjanje iz (long)bow-a , strele su brze a ako se malo iscimate mogu i ogromnu stetu da prave.

Jedino kod sistema borbe , nikako da steknem osecaj duzine oruzja pa neki put dohvatim protivnika sa pola pecine a neki put promasim tu odma ispred nosa. Stit se lako koristi kao reposite tj. za rasturanje garda , tako da igra , sa borbene strane , meni nije izazovna...

Ali je to -to. Svet je dobar , puno stvari koje morate posetiti , iteme koje treba napraviti i azdaje koje treba iseckati :d

Poslednja izmena:
^THX, morao sam prvo sekirce da sklonim i onda sam uspeo.

...a ovo drugo sto sam pitao, brojevi se stavljaju u favorite meniju.

Poslednja izmena:
jel treba neki update za regularnu ostrica verziju ?
Koliko vidim taj update je samo za repack posto su tu nesto zaboravili

...update ima i neki data folder... Ja sam odma to ubacio i nikavih problema nemam...

ja sam se pogubio totalno... Imaju da se skinu patchevi od 6, 128, 222MB itd... I na svakom pise update 1.
Aj pricajte koji ste vi skinuli ?

^6 MB

edit:
cek, nisam siguran, sad vidim da je raspakovan 20MB.

Poslednja izmena:
Prvi je ~20mb, a repack ~200mb :D

e o tome vam pricam, nasao sam i taj od 6mb i jedan od 18mb, i jedan od 22mb.
Nikada u zivotu ni za jednu igru nije bilo ovoliko razlicitih verzija jednog istog update-a.
I to sve na proverenim mestima, gde se "kupuje" godinama unazad :)

edit: i da, od skoro se pojavio i od 128mb :)

Poslednja izmena:
Ma to je sve ovaj prvi samo razlicito kompresovan (ti od 6, 18 i 22mb), razlikuje se samo repack koji je veci.

^^Prvi update ti je 6mb a repack toga ti je 129mb, sve to od brijaca... e sad koliko su to proverena mesta gde kupujes je pitanje, tamo gde je scena to je hashovski provereno. :D

ok, hvala, znaci misterija je resena. Ko je skidao veliku verziju stavlja manji update, a ko je skidao repack stavlja taj veci.
Pogubih se, ali morao sam da proverim, ko je lud da ne stavi patch na Bethesdinu igru :)

Ne, svi stavljaju trebaju da stave ovaj veći repack, pošto prvi ne sadrži neke fajlove koji su pušteni tek na release date.

Moze li neko da uporedi hardversku zahtevnost sa Witcher II ?

Mislim na dojam, otprilike... CPU/GPU

witcher 2 je zahtevniji i za cpu i za gpu.

@rAMA:
Ok, thx, stavljam onda poslednji koji je izasao i ne lupam glavu vise :smash: samo mi nije jasno sto su onda napisali repack na njemu

I ja cu onda ovaj zadnji, mada nisam imao problema ni sa onim od 20MB.

edit:
meni GPU uvek na 75-80%, CPU nisam gledao... sve leti 60 fps-a, jedino sam travu isklj, ali to zato da ne propustim neke vazne biljcice:)

Poslednja izmena:
Svi vi kojima leti i unutra na 60fps sta ste stavili od podesavanja? meni je sve poukljucivano na max, samo je antialiasing na 4 umesto na 8 i napolju je zakucan na 60.

I jel moze neko da potvrdi da ova nova zakrpa menja vise stvari nego ona jucerasnja?

Nazad
Vrh Dno