Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Ja igram na C2D, masina iz potpisa. Podesavanja su 1680x1050, High, View distance na max. Ide jako lepo, napoju i unutra.

Inace moze malo uputstvo, kako se cepaju drva? :D

Konj se uvek pojavi posle fast travel-a. Jednom mi se teleportovao na vrh litice. Ja sednem na njega i zajedno završimo u provaliji :)

A koja je fora za otkljucavanje brava? Polomih malo pre 20 onih lock zaebancija. Okrenem malo misem i na tastaturi onda nadjem i pomerim ga za 20-30 stepeni ali nikako do kraja da uspem.
Me retard. :party:

pa tu gde ga okrenes malo za 20-30 setepeni malko mrdi mis levo ili desno pa provaj sto je brava *******ija to manje pokreci mis, uradi save pre lock***** i onda imas infinite number of lockpicks :p( samo sto se unlock pomera kad loadujes igru ne hvata na istom mestu)

haha forum cenzurise rec "lockpick.a" :D

Kakvih ovde sve situacija ima!Ubijem *****ku i jedan me video,prisao i poceo me peglati,onako goloruk!Posto mi je on trebao za jedan kvest,vratim ja moj sword na ledja misleci da ce prestati,ali ladno odjednom ode za cosak i vrati se sa nekim buzdovanom i nastavio da samara!Smejao sam se kao lud!Na kraju sam morao da se vratim na prethodni save!

Ja igram na C2D, masina iz potpisa. Podesavanja su 1680x1050, High, View distance na max. Ide jako lepo, napoju i unutra.

Inace moze malo uputstvo, kako se cepaju drva? :D

U Riverrunu, uzmes sekirce za drva i nadjes panj i kliknes na njega, pa udri:D

Ko zeli da bude kovac, valja imati i pijuk u inventaru:) A poceo sam da hvatam i leptire:D

Poslednja izmena:
Odlicna igra. Nisam se nadao da ce biti toliko dobra. Drzi mi paznju evo vec nekoliko sati.

Na mojoj masini, sve maxed radi izmedju 30 i 50 FPS. Ne izgleda lose ali mi se cini da malo zaostaje za konkurenijom. Ono sto uzasno iritira su meniji - onaj ko je smislio ovakav invertory i sve menije zasluzuje kolac. Iz Avaksa se vidi da su optimizovali za konzole i toliko je iritantno da sam u par navrata hteo da obrisem igru samo zbog toga. Sve ostalo, manje-vise lici na Oblivion.

Nego gde se u Riverwoodu nalazi prodavac, imam tonu gvozdja koju hocu da rasprodam?

^...trgovac je kuca preko puta kovaca, druga levo kad se udje u selo, drze radnju brat i sestra. Ja sam zaglavio veceras 2 sata na kvestu za tog trgovca, prvi kvest koji resavam i vec sam dobio jedan shout:p, samo jos da nadjem i nekog zmaja da ga napunim.
Za ovih 2-3 sata moram priznati da je dosta zanimljiva igra, krenuo sam na master tezini, magom, vatra i dizanje zombija...ide polako, ali se ne gine.

edit:
mozes i kovacu da rasprodas gvozdjuriju.

Poslednja izmena:
Meniji su sasvim ok. Jedino imam zamerku sto neki elementi interfejsa ne reaguju na misa (!?)

Oblivion mi posle Skyrima deluje pusto i siromasno. Imam proslogodisnji i7 Quad i Ati HD 6800. Postavio sam sve na Ultra i rez 1920x1080 i glatko ide. Primecujem pad FPS-a unutar gradova, ali tu ionako samo setam.

Мени су менији сасвим ок, чак ми се и свиђају. Ствари су лепо нацртане и детаљне.
Него, кренуо сам да читам књиге на које наиђем. Свидела ми се Report: Disaster at Ionith, па прелистајте ако наиђете.

Ubih prvog zmaja i a odma u blizini krdo mamuta i dva dzina...iz udarca me spljeskao.
A onda sam promenio taktiku i bezao oko neke srusene kuce te ubih jednog po jednog oba dzina magijom, a mamuta sa jedno 30 strela :d

Sent from my SGS2

Hm... stigoh i ja malo da probam igru.
Deluje kao nešto na šta bi moglo da se potroši more vremena :p
Grafika nije ništa posebno, inventar je katastrofa, kretanje lika je jako loše. Sreća pa ostatak sadržaja masno vadi prosek.

Meniji su sasvim ok. Jedino imam zamerku sto neki elementi interfejsa ne reaguju na misa (!?)

Dodaj ona patch od 220 MB (ili koliko već) i rešićeš problem sa mišonjom u menijima.

Što se tiče igre zaista moram da priznam da sam prvo bio razočaran kada sam saznao da neće biti klasičnog izbora klase ali kada sam video kako radi u praksi (sa perkovima) priznajem da je odlično osmišljen koncept.
Tačno je da igra podseća na oblivion, ali meni ima potpuno drugačiji šmek, od okruženja pa do dizajna karaktera. Lepo optimizovana, što je retkost u poslednje vreme. Bravo Bethesda! (napokon :) )

au, kontate da je ovo poslednji rpg ovakvog kvaliteta koji cete igrati , posto nesto slicno nece izaci na duuuze vreme. Tako da igram i sa tim na umu:D

Poslednja izmena:
Definitivno igra godine, ne znam dokle ste vi stigli u igri, ali sta sam ja sve prosao i presao...ubijao sam i mamute i dzinove i 3-4 zmaja i bio u nekim prelepim predelima...ma necu da otkrivam...sjajna igra, kada je predjem imacu konacni sud da li je najbolja koju sam ikad igrao.

Poslednja izmena:
Ja ustadoh jutros i krenuh da igram WoT :D
Nisu izgleda RPG-ovi više za mene...

Skyrim ...bote Rim

O ukusima ne vredi raspavljati....
Skyrim. Luk i strela puc puc, buzbovani i ostala cudesa , bio do drugara sinoc da je vidim i....nista narocito.
Grafika vec vidjena pre nekoliko godina,blaga komedija. Ocekivao sam nesto bolje da budem iskren.
Quad-core ,4GB RAM, 6GB HDD, video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher) po preporuci,za cega?
Sa ovakvom konfiguracijom mozemo da igramo jace igre od ove koje su svakako po mom misljenju graficki naprednije i dinamicnije.
Meni koji je primenjen u ovoj igrici je svakako za pohvalu. Naime neverovatna mastovitost je primenjena kod izrade iste. Stisnete dugme ,iskoci Vam krsh opcija pa vi tako listate,listate,birate i birate i onda akcija, udri po neprijatelju cepanicom... komedija....
Secate li se Blade of Darknes-a? E pa 10 puta je zanimljiviji kako mi se cini na prvu ruku.
Gledam komentare ovih sto su ih napravili,kao detalji u igri su lepo uradjenji i tako se zadrzavaju oko lepote kamenja i ...what the fuck? Sta mi vrede detalji od pre par godina ako je igra :butt:. Uh odavno nisam shiznuo na tako dugo cekani naslov. Sve u svemu ljubiteji SMOR igara ce sigurno naci neko zadovoljstvo u istoj.

Poslednja izmena:
Blade od DArknes je bila odlična igra, ali to nije bio RPG :)

igrao malo sinoc, sta znam, onako ok je, mada i nisam nesto odusevljen, nisam siguran, ali mislim da ce biti kao sa morrowindom i oblivionon u mom slucaju, pocinjao sam da ih igram 100 puta, nikad ih nisam zavrsio :) nesto me nisu privlacili...

...ali stvarno, dokle ce bre vise da koriste ovaj gamebryo? imaju karmaka u toj bethesdi, zasto ga ne zamole da im napravi neki krsten engine? :)

Poslednja izmena:
ja sam se izgleda zahebo sa masterovanjem two-handed ratnika...ispada na kraju da nemam ni stit, ni spellove...nekako ne vidim neku njegovu prednost osim sto izgleda kao divljak :D

igrao malo sinoc, sta znam, onako ok je, mada i nisam nesto odusevljen, nisam siguran, ali mislim da ce biti kao sa morrowindom i oblivionon u mom slucaju, pocinjao sam da ih igram 100 puta, nikad ih nisam zavrsio :) nesto me nisu privlacili...

...ali stvarno, dokle ce bre vise da koriste ovaj gamebryo? imaju karmaka u toj bethesdi, zasto ga ne zamole da im napravi neki krsten engine? :)

Ovo nije Gamebryo...a Karmaka mogu da pitaju kako da uyebu sve sto valja u gameplayu ili da portuju ovo na iPhone recimo...i to je otprilike sve:)

ja sam se izgleda zahebo sa masterovanjem two-handed ratnika...ispada na kraju da nemam ni stit, ni spellove...nekako ne vidim neku njegovu prednost osim sto izgleda kao divljak :D

Stavis neke od spellova u favorites pa na Q shaltas, nije pregledno i jednostavno kao klasican RPG UI sa ikonicama u dnu ekrana, ali moze da se igra...Ja isto budzim "dvorucnog" i tako radim...i kroz ovo su takodje malo vise diferencirali klase - ne moze sve da se ima i sve da se bude, bez malko cimanja to jest :)

Poslednja izmena:
Ovde se zaista posle 5 minuta igranja vidi da ovo nije gamebryo, ne znam zasto ljudi bacaju hejt po netacnoj cinjenici. Istina je da grafika nije mnogo uznapredovala, ali je zato optimizacija na zavidnom nivou, mnogo novih igara se pojavilo sa istom ili losijom grafikom, radile su mnogo losije na gorenavedenim konfiguracijama.

1000.post btw :D For Skyrim ! :D

Poslednja izmena:
Imam 22'' monitor sa rezolucijom 1680X1050. Hteo bih da oborim rezoluciju na 1280X800 kako bih mogao josh malo da povecam detalje ali kad to uradim igra ne radi u full screen modu vec ima crne strafte gore i dole (tzv. letter box). Ima li resenja za ovo?

Vrh Dno