Cisto da dodam pre dva dana sam pazario WDC WD20EARX-00PASB0 sata 3 7200rpm 64mb kesha green serija 2tb formatiran 1.91tb
"Seek time 2ms, burst preko 250G (250 *cega*?)"... s' ti jeo bunike, drmnuo koju duplju ljutu or what?Cisto da dodam pre dva dana sam pazario WDC WD20EARX-00PASB0 sata 3 7200rpm 64mb kesha green serija 2tb formatiran 1.91tb seek time 2ms burst preko 250G odlican je za cifru od 7200 dinara sledeci bolji je black serija koja je 13500dinara nemam potrebe za tim iako garancija na black je 5 godina na ovaj koji sam ja uzeo je 3 godine malo je topliji 36-38 stepena mu je radna bez hladjenja i naravno 29db mada zanemarljiva je bukaxx
Da ne listam celu temu,samsung je otisao na paprenih 100e
Pa i nije mnogo... sta je to, nije ni 100% poskupljenja![]()
Pa sad, nismo (bili) upoznati sa prethodnom cenom harda u Grappolo-u...Kako gde - negde je i preko 100% :bottle:
SSD... :smoke:Sve mi se vise cini da se cene nece vratiti na staro u skorije vreme, cak i kad se svi proizvodni kapaciteti osposobe - jednostavno je svim proizvodjacima u interesu da cene budu vece, a ti cik koristi komp bez HDD-a :smash:
Pa sad, nismo (bili) upoznati sa prethodnom cenom harda u Grappolo-u...
SSD... :smoke:![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari