Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Ma nema potrebe. Opet nema mnogo efekta na kraj igre. Jedino ako bas zelis. Jedina pomoc je kada baci EMP na nekoliko vojnika (cini mi se da ih ima 4 ili 5).
Ako jurite max xp onda je ne treba spasiti. Prodjes neopazeno pored i udjes u lift i dobijes 750 bonus xp (ghost i onaj drugi) i onda se vratis i sve ih onesvestis. To je oko 850 xp razlike. I onda na kraju vojnici koje ona potamani (ako si je spasio) umesto tebe gde mozes dobiti jos 200-250.

@trajanje dlc-a. Zavisi od nacina igre. Ja idem ghost varijantu i hakovanje svega i trebalo mi je preko 10sati sigurno. Ima bas dosta da se igra.

Ja sam se tu odrekao svog XP-a i spasao koleginicu cicu:d

Ma nema potrebe. Opet nema mnogo efekta na kraj igre. Jedino ako bas zelis. Jedina pomoc je kada baci EMP na nekoliko vojnika (cini mi se da ih ima 4 ili 5).
Ako jurite max xp onda je ne treba spasiti. Prodjes neopazeno pored i udjes u lift i dobijes 750 bonus xp (ghost i onaj drugi) i onda se vratis i sve ih onesvestis. To je oko 850 xp razlike. I onda na kraju vojnici koje ona potamani (ako si je spasio) umesto tebe gde mozes dobiti jos 200-250.

@trajanje dlc-a. Zavisi od nacina igre. Ja idem ghost varijantu i hakovanje svega i trebalo mi je preko 10sati sigurno. Ima bas dosta da se igra.

Ajde mi reci molim te za onaj stasis pod quest na pocetku gde si nasao bateriju?

Ne secam se. Pokupio sam je potpuno slucajno istrazujuci okolinu. Evo probaj ovako

You will find the battery behind the doors on the east side of the pod bay. Move the crate out from the bottom of the pile, then crawl in underneath and move another crate to reveal the battery and a reload speed upgrade

hmmmm... zahvaljujem, nasao :)

@ zigic, nisam jos probao bf3, ali video sam benchmark review i bar mi izgleda ok. Sto se gameplay-a tice videcemo :D. Sad jos samo da docekam ME3 i meni bozic !

Poslednja izmena:
dlc se predje za 1-2 dana aktivnog igranja i neaktivnog života .

Igram ovaj DLC,i vec sam zapeo :D Elem,radi se o onom quest-u kada se traze delovi za rocket launcher,nasao sam prva dva dela,ali,fali mi launcher barrel,nigde ne mogu da ga nadjem,vrtim se po spratovima vec 2 sata... :) Ako moze pomoc,bice super...

Mislim da ti treba visoki skok da bi se popeo na kontejnere. A mozda cak i rusenje zidova. Mozda mozes da se popnes koristeci kutije, ali bolje je unaprediti noge jer je skok potreban i za druge delove. Sve u svemu, nalazi se gore levo u loading bay 2. Ima nekoliko kutija ispred venta u blizini kontejnera
Inace, po meni se ne isplati uopste raditi taj quest. Dobijas malo xp, ali kao nagradu dobijas gotov rocket launcher koji zauzima previse mesta za svoju isplativost. Ja sam zavrsio quest i odmah prodao laucher

Mislim da ti treba visoki skok da bi se popeo na kontejnere. A mozda cak i rusenje zidova. Mozda mozes da se popnes koristeci kutije, ali bolje je unaprediti noge jer je skok potreban i za druge delove. Sve u svemu, nalazi se gore levo u loading bay 2. Ima nekoliko kutija ispred venta u blizini kontejnera
Inace, po meni se ne isplati uopste raditi taj quest. Dobijas malo xp, ali kao nagradu dobijas gotov rocket launcher koji zauzima previse mesta za svoju isplativost. Ja sam zavrsio quest i odmah prodao laucher

Hvala na hint-u. :) Doduse,ja ne znam ni kako cu da stavim rocket launcher kada ga dobijem,mesta imam samo za jednu bocicu painkiller-a. :D

EDIT: Prodah i ja launcher,zgrabio sam slasno 2000 kredita u svoj dzep. :D

Poslednja izmena:
Nije da ce ti trebati kes. Osim malo municije i mozda nekog silencera i nema sta da se uzme.

Extra je, mnogo me podseca na keca. Kada mi preporucujete da igram DLC Missing Link?
Zavrsavam misiju "DR Sandoval"..

ako imaš skidrow verziju, moja preporuka, posle cele završene igre.

inače , hronološki DLC je smešten
pre dolaska na delta ranch . dakle, kad udješ u jednu od hibernacionih komora za transport .

Imam SHiTROW verziju sa Skidrow update-ima. Dlc je Skidrow, nece imati problema? Tipa obrisani save folder kao sto mi se vec jednom desilo.

skidrow dlc je standalone. Instalira se u poseban folder i nema nikakve veze sa igrom. nemoj samo da se zeznes da ga isntaliras u isti folder jer ces onda poremetiti instalaciju (neces izbrisati save, ali ce ti trebati reinstall)

Ok tako znaci. Hvala

Odlican clanak sa detaljima o stvaranja CGI trejelra i sinimatika za DE:HR, koji su delimicno inspirasani nekim kultnim filmovima...
http://www.artofthetitle.com/2012/01/30/deus-ex-human-revolution/

dx_shoot_tb.jpg

Evo i ja završih, odabrao sam Sarifovu poruku, jer mislim da niko nema pravo da zaustavi ljudsku evoluciju i pomeranje krajnje granice mogućeg za ljudski rod. Na žalost taj put jeste trnovit i sa jedne strane neki ljudi će biti povređeni i sa te strane taj put nije vredan, a opet sa druge po meni je. Naravno oni su za moj ukus malo preterali kad su prikazali onu sajber bebu, ja u ovom trenutku tako nešto ne mogu da prihvatim ali za sad siguno idemo ka tom pravcu.
Mislim da postoji realna opasnost da se tehnologija veštačkih udova zloupotrebi u lične svrhe medicinskog lobija ali isto tako i ne jer lekari su tu da spašavaju živote i daju drugu šansu bolesnima i amputircima. Zbog toga podržavam ljudsku R-evoluciju ali pod strogim nadzorom jer sloboda i zdravlje nemaju cenu!

Evo i ja završih, odabrao sam Sarifovu poruku, jer mislim da niko nema pravo da zaustavi ljudsku evoluciju i pomeranje krajnje granice mogućeg za ljudski rod. Na žalost taj put jeste trnovit i sa jedne strane neki ljudi će biti povređeni i sa te strane taj put nije vredan, a opet sa druge po meni je. Naravno oni su za moj ukus malo preterali kad su prikazali onu sajber bebu, ja u ovom trenutku tako nešto ne mogu da prihvatim ali za sad siguno idemo ka tom pravcu.
Mislim da postoji realna opasnost da se tehnologija veštačkih udova zloupotrebi u lične svrhe medicinskog lobija ali isto tako i ne jer lekari su tu da spašavaju živote i daju drugu šansu bolesnima i amputircima. Zbog toga podržavam ljudsku R-evoluciju ali pod strogim nadzorom jer sloboda i zdravlje nemaju cenu!

...dobro si odlucio, i to jeste evolucija, jer posle neminovne kataklizme koju nosi takav civilizacijski tok i napredak(zavisnost od sporo obnovljivih ili neobnovljivih resursa) doci ce do selekcije jedinki i sve te mehanicki modifikovane jedinke ce izumreti i ostavice vecu sansu i prostor cistim jedinkama, kojima je ostala mogucnost za genetske metamorfoze, stvaranja imuniteta i prilagodjavanja novim zivotnim uslovima i okruzenju. Mozda nece izgledati kao danasnji ljudi i mozda nece ostati na vrhu piramide, ali to ce biti ista vrsta.

Poslednja izmena:
Nije losh, expanzija jos malo losija... (naravno zavrsio sam prvi deo, drugi sam presao vise od pola ali me je smorio :) )

Poslednja izmena:
Hugh Jackman bi bio fantastican. samo se plasim da ce ubaciti nekog od ovih klinaca tipa Tobey Maguire ili onog iz Green Hornet i njima slicne.

Ma nemora biti Jansen glavna uloga. Nek smeste film u "prequel" doba kao DEHR i nek smisle nesto orginalno ako oce.

Baleu bi savrseno legla ova uloga!

Igra li iko Human Revolution i dalje? Ja malo krenuh... bas je na nivou, u rangu ME3 meni.

Uglavnom koja je fora sa upgrade-om oruzija, vidim da ima neka caka ali nije bas razjasnjeno u potpunosti?

Vrh Dno