Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Registruješ se na originu, prijaviš i izaberi online u igri 🙂

Sad me je dva puta izbacio iz online utakmice, izgubio sam konekciju sa ea serverima, blabla... Jel se dešava još nekome? Popizdeo sam, dva poraza sam popio bez potrebe.

Dešava se svima ne brini sve je ok. I ja sam pizdeo u momentu.

Moguće da ima veze sa BF3..

Jel fifa 12 secka kada se igra online, imam ok internet 6 mbit/s,treba sutra da kupim original pa reko da mi se ne desi da mi secka

Ko hoće online neka me nađe (milosnis84).
Početnik sam, nemojte da se iživljavate 🙂

P.S. Pozz za @Wahad-a

Jel fifa 12 secka kada se igra online, imam ok internet 6 mbit/s,treba sutra da kupim original pa reko da mi se ne desi da mi secka

Moze da se desi. Zavisi sve kakvu vezu ima tvoj protivnik. Moze biti da igra bude glatka i da se i ne oseti da igras online, a moze se desiti da te ubije seckanje u pojam. Nema tu nekog pravila, dakle ne zavisi samo do tebe nego i drugog igraca.

Moze da se desi. Zavisi sve kakvu vezu ima tvoj protivnik. Moze biti da igra bude glatka i da se i ne oseti da igras online, a moze se desiti da te ubije seckanje u pojam. Nema tu nekog pravila, dakle ne zavisi samo do tebe nego i drugog igraca.

Hvala, a reci mi jel samo to prednost originala, sto mozes da igras online i nista vise?

To je cela čar igre 🙂 igrati protiv nekoga i zamišljati kako on lomi gamepad ili šta već.

Da. Ali je velika prednost.

Ja sam se konacno malo ustosio 🙂
Par dana sam tavorio u desetoj diviziji i iz vise pokusaja nisam uspeo ni u devetu da udjem, a onda mi je nesto kvrcnuo i ukazalo mi se 🙂 Od tada sam direktno iz prvog pokusaja presao tri divizije, tako da sam se sinoc plasirao u sedmu, te sam sad vrlo zadovoljan 🙂 Videcemo kako ce tamo ici 🙂
Najsladje mi je kad protivniku svesno prepustim inicijativu i muljanje sa loptom, pa mu iz par kontri dam 1-2 gola na utakmici, mogu da zamislim kako lomi joystick sa druge strane 🙂 Ima 70% poseda lopte a izgubi 2:0 🙂
Naravno, bolji igraci bi me razbili ko beba zvecku, ali sam bas zadovoljan napredkom, pogotovo sto sam ranije znao da popijem i po 6-7 komada u desetoj diviziji 🙂
Inace igram sa Realom, Benzema mi je najbolji spic na kog sam naisao u igri.
Sto vise igram, igra mi je sve bolja. Mozda bi najvise trebali da srede sudije, koje znaju bas da pobrljave. Isto tako penali su mislim preteski, ja sam pucao samo jedan i promasio, a protiv mene su pucali jedno desetak, i samo jednom dali go 🙂 U ovim losijim divizijama, najbolje samo ostaviti golamana u sredini, u 60% napadac puca ravno u golmana koji hvata loptu, u 30% promasi gol, a u 10% da gol 🙂

Ne znam, pocinje zestoko da me nervira online... Kao prvo ne mogu da vjerujem da ne mogu da podesim brzinu pasova kako meni odgovara u online modu...Default je uzas, u single koristim 73 i tek tada je to kako treba...
Kao drugo opet ne mogu da vjerujem kako nece da mi upamti formaciju za neki tim nego posle svaaake utakmice, moram da namijestam formaciju i squad...Uzas... (edit team radi samo dok ne izgasim igru, posle ponovnog startovanja sve se resetuje) Kao trece rangiranje timova... Barselona 5 zvjezdica, i neki drugi timovi tipa Man City koji je isto jak, al barem eto treba da bude 4ipo zvjezdice... Ovako Man City ima 5 a npr prsla Fiorentina 4ipo... Balans je bas lose uradjen... Onda dalje, napad je favorizovan u odnosu na odbranu itekako, prvenstveno mislim na kad napadac probija i ja uz njega vucem ga za dres na "kocku" i pokusavam da mu oduzmem loptu cijelo vrijeme, on promijeni pravac u kontra i u 90% ispadam (pes like fora) Isto tako kao, okret u 16, po zemlji lopta za saigraca redovno je gol...Isto fora s pes-a...
Da ne pricam kad povedem vise od jednog gola razlike, kako se odbrana razrijedi nekako i vrlo cesto protivnik dodje do remija ili cak pobjede iako npr vodim po 2-3 nula...
I na kraju mnogo mi je bolje bio organizovan online kod PES-a, mogao si prije svakog meca da znas protiv koga igras, a sad koliko sam shvatio ovdje u utakmicama koje se boduju je random...Mozes da vidis protiv koga igras jedino u friendly utakmicama, koje mi nisu toliko bitne jer se ne upisuje pobjeda/poraz...
Kao nedostatak bi naveo i nemogucnost snimanja replay-a u online rezimu :wall:

Ne znam u pocetku sam bio odusevljen a sad je vec to odusevljenje daleko manje. Kako igram pes/iss evo 10ak godina, ove godine sam dao sansu fifi ali vec vidim da cu brzih dana uzeti i ovogodisnji PES orginal

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako izvršiti presing na poslednju liniju odbrane da mi se ne dobacuje do mile volje. Krenem sa 2-3 igrača, team contain i to, ali nije to to.

Ja cu za razliku od vas da pricam malo o igranju protiv CPU. 🙂
Dosta tekmi sam odigrao i definitivno ono sto najvise ubija ovu FIFU je to sto se protiv jacih timova maltene lakse izlazi na kraj nego protiv drugorazrednih. Tu istu glupost sam primetio i u proslogodisnjoj verziji. Igram sa Norwich-om i izgubim od Swansey-a sa 3-1, sledeca tekma protiv Man Utd bude 2-2, ja imao vise sansi. I to je jedan od nekoliko slicnih primera. Apsolutno nije bitno da li igram be a pro ili standardno, s tim sto su u be a pro modu razlike izmedju timova minimalne, i jako veliki broj utakmica se zavrsava nereseno, smor. Probao sam sve nivoe tezine, ista stvar se ponavlja. Isto jako mi smeta sto se u be a pro modu dosta lako daju golovi, cak i na legend nivou, nekako cpu jednostavno nije u stanju dobro da me cuva jer se krecem 3x puta vise i frekventnije od ostalih igraca, cesto ulazim u sanse.

Kakvi su utisci ostalima?

Poslednja izmena:
Juce sam se nervirao zbog online kao nikad ranije... Da ne bude zabune, igram na PS3 ali tamo se retko sta postuje pa sam ovde aktivan! 😀

Naime, igrao sam tekmu... Vodio 2:0, i kada je lik smanjio na 2:1 pocelo je poprilicno da laguje! On je izjednacio na 2:2 i veza je pukla! I na kraju se njemu upisala pobeda!!! Smorio sam se, a bio sam bolji. Igrao sam jos par meceva, jos 2 sam izgubio a do tog trenutka nisam imao nijedan poraz osim ovog koji je upisan nakon pucanja veze!

I u oba meca sam napadao, imao dosta vise sansi ali protivnik je uputio 2 udarca i pala su dva gola... I onda igram protiv bunkerice. Smorio sam se zesce!
Takodje sam primetio da ne koristim dovoljno cinjenicu da se dosta njih nije naviklo na Tactital Defending, umesto da udjem u 16m bez problema jer ce on sigurno napraviti gresku ja pokusavam sa duplim pasovima i centarsutevima.
Da ne pricam koliko sam ja golova primio posto sam ranije startovao i promasio i loptu i igraca... Moracu dosta strpljivije da se branim. 🙂

Uopsteno, dosta puta mi se desavalo da kada protivnik stekne po sebe povoljan rezultat u igri krene lag... Ne verujem kakvih pacenika ima!

E dodaj me tamo pa da odigramo koju 🙂
. Inace nije da trolujem ali ps3 igraci igraju dosta bolje i pametnije.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Danas sam mnogo bolje prosao, trenutno sam u osmoj diviziji. Odigrao cetiri meca i sva cetiri dobio! 🙂

Tako da sad imam 12 bodova, za promociju u visu diviziju treba mi 16...a ostalo mi je jos nekih 5-6 utakmica. 😀

Aj kad pričamo, ja danas prešao u 5-u 🙂

Primetio sam da se otprilike do 8 divizije koriste razliciti timovi... Tj naleteo sam na Chelsea, City, AC Milan, United, Barsu i Real... Desava se da neko uzme reprezentacije i to uglavnom spance.

Ali od kada igram u 8 diviziji nalecem samo na Real i Barsu.

Mada dobro, ja igram samo sa United-om. 😀

Pa trebalo bi da se protivnički timovi prilagođavaju jačini tvog tima. Izgleda da bolji igrači zavise od Mesija i Kake. 😀
Nisam probao da uzmem slabiji tim, pa nemam pojma, ali me najviše nerviralo u prošlim kada uzmem neki slabiji klub, a protivnik uzme Barsu i ja namerno neću da udarim Ready da vidim da li će da promeni, a on krene da mi nervozno udara Ready taster u fazonu ''ajde više''.

E dodaj me tamo pa da odigramo koju 🙂
. Inace nije da trolujem ali ps3 igraci igraju dosta bolje i pametnije.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Naravno, oni su iskusniji, ovo je praktičnop prvo pravo "FIFA" iskustvo na PC, dok su oni uhodani.

Primetio sam da se otprilike do 8 divizije koriste razliciti timovi... Tj naleteo sam na Chelsea, City, AC Milan, United, Barsu i Real... Desava se da neko uzme reprezentacije i to uglavnom spance.

Ali od kada igram u 8 diviziji nalecem samo na Real i Barsu.

Mada dobro, ja igram samo sa United-om. 😀
Ja biram Juve i samo sam po jednom naleteo na Barcu, Man City i Man United. Ostalo sve Napoli, CSKA, Borussia, i tome slično. Real još nisam video, recimo. Fino su to napravili.

Ja sa Milanom 65% utakmica igram protiv Manchester City-a, 15% protiv Barcelone, 10% Real Madrida, 5% protiv Manchester Uniteda i ostalih 5% protiv drugih ekipa, na primer, igrao sam neku utakmicu protiv Arsenala, neku sa Bayernom, par komada protiv reprezentacije Spanije. Znaci, Aguera i Teveza mi je vec muka kada vidim, a posebno me nerviraju tamni dresovi Man City-a, posto cesto se desava da i sudija nosi tamno crni dres, pa me buni, da li je to sudija ili protivnicki igrac na terenu. Na primer, kontam da je protivnicki igrac, i onda ne dodam svojem igracu koji stoji sam jer mislim da ce mi preseci loptu, kad tek kasnije skontam da je to bio sudija, i obrnuto, pokusam pas, jer mislim da je sudija, kad ono protivnicki igrac.

Ja sam danas uzeo fifu 12 original i večeras ću je instalirati, hoće neko da igra, kao biraš skim ćeš da igraš , prvi put imam original

Jeste, kada se igra Head To Head Seasons Online onda zavisi od tima koji uzmes protiv kakvog tima ces igrati... To su dobro odradili, ali su zato zeznuli kada hocu da igram sa svojim UT Online.

Odigrao sam jedan mec do sada samo, najbolji igrac po ocenama u ekipi mi je Dzusdzak koji ima rejting oko 80, ostali su bili 75-78a imao sam i 2-3 bronzana igraca. I onda mi zapadne tip sa sve Brazilcima, kojima imaju chemistry 100. Ima Pata, Robinha, Alvesa, Ronaldinha, Marcela, Cesara i jedva me je dobio u drugom produzetku. Smorio sam se, tako da UT online necu igrati dok na napravim dobru ekipu.

Ja sam vec neko vreme u Prvoj Diviziji (Ligi) i nikako da skupim 20 poena da budem pobednik lige. Naime kad se udje u Prvu ligu treba ti 14 poena za opstanak i 20 za osvajanje lige i uvek mi zafali pobeda ili dve. 🙂

Koje njesra od ove taktike. Da li može da se namesti jedna taktika i ekipa za svaki online meč i kako? A ne da svaki put moram da nameštam.Bem ti igru ti 'bem.

Imam par pitanja u vezi sa online, igram head to head ligu i uvek igram kao gost, da li može da se namešta man marking u online igranju?

Nazad
Vrh Dno