- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Hvala za današnje partije Oki bilo je cool. Ajde ostali da vidimo kakvi ste. Javite se.
mozes navratiti i do starog društva sa exxtreme3d-a, nas 4-5 poseduje igru.
😉
Ja nisam penal napravio mozda 3 puta u svih 100 utakmica.. Meni se lome kosti po terenu opushteno... nista se ne svira..verujem da nisam jedini...
koji ti je nick na origin-u da te dodam 😉
Isto se i meni dešava.Juce sam najzad igrao posle par dana pauze, i bas mi je prijalo da malo odmorim od FIFE. Posle nekog vremena se zasitim i pocnem sablonski da igram, a to ne valja i ne volim. Vise volim da budem raznovrsan, da isprobavam razne stvari, akcije, ubacivanja, formacije, ekipe...
Kvalitetnija je FIFA tako da me ovo i ne cudi...
Jel probao neko da igra 2vs2 na jednom pc-u (sa 4 dzojstika)?
Ja sam igrao, za razliku od prosle u ovoj fifi sve radi bez problema.
Dva logitecha, F310 i F510, jedan sa PS2 i Trust GM-1520.Zanima me samo sa kojim si dzojsticima igrao?
Ziko, a sta ako se prekida analog svaki put kad pritisnem levo... jel to do programa ili dzojstika? 😉X360 Controller Emulator - google search. Ubacis exe u "game" folder fife (ili bilo koje druge igre) i lepo konfigurises, 2 na 2 bez problema, rade svi padovi kineski,nemacki... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari