Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala za današnje partije Oki bilo je cool. Ajde ostali da vidimo kakvi ste. Javite se.

No frks, ja sam prilicna nubina ali kolicina pederluka od strane sudije Pederson ne moze da se izmeri.. Ne postoji faul u ovoj igri osim ako ga ne polomish kao sominu,,,

Meni baš često svira penale zbog startova, čak i ako igrač ne padne.

Ja nisam penal napravio mozda 3 puta u svih 100 utakmica.. Meni se lome kosti po terenu opushteno... nista se ne svira..verujem da nisam jedini...

koji ti je nick na origin-u da te dodam 😉

Poslednja izmena:
mozes navratiti i do starog društva sa exxtreme3d-a, nas 4-5 poseduje igru.

😉

Nisam bio tamo ne pamtim. 😀
Ko hoće može da me doda, nick je isti samo što je spojeno, bez spacea. Loš sam, ali za sparing eto. 😀

Ja nisam penal napravio mozda 3 puta u svih 100 utakmica.. Meni se lome kosti po terenu opushteno... nista se ne svira..verujem da nisam jedini...

koji ti je nick na origin-u da te dodam 😉

Pitaj wahada šza misli o penalima, hihihi 🙂

Juce sam najzad igrao posle par dana pauze, i bas mi je prijalo da malo odmorim od FIFE. Posle nekog vremena se zasitim i pocnem sablonski da igram, a to ne valja i ne volim. Vise volim da budem raznovrsan, da isprobavam razne stvari, akcije, ubacivanja, formacije, ekipe. Moram priznati da me je Dortmund jako prijatno iznenadio sa kvalitetom igraca. Posebno malo Goetze, jako je brz i solidan dribler, Kagawa takodje.

Juce sam najzad igrao posle par dana pauze, i bas mi je prijalo da malo odmorim od FIFE. Posle nekog vremena se zasitim i pocnem sablonski da igram, a to ne valja i ne volim. Vise volim da budem raznovrsan, da isprobavam razne stvari, akcije, ubacivanja, formacije, ekipe...
Isto se i meni dešava.
@oki
Nemam original. Kao ne igram toliko, pa ga nisam uzeo.

Ma meni svira penale za svakakve budalastine, otprilike i ne taknem igraca kad ono penal... Inace cini mi se cak da postoji i bag u igri pa tako ponekad odsvira prekrsaj iako oko igraca na 10m nikog nije bilo 🙂
Off sidei mi idu ozbiljno na zivce, em igrac cesto glupo visi u offsideu em treba neko da im objasni da linija nine offside 🙂

Meni je danas svirao dva penala. Oba protiv intera u grupi lige šampiona. Prvi je kao bila neka ruka, a drugi jesam pokupio igrača. Naravno Tevez dao oba pod prečku, nisam mogoa ni da im priđem.
Ono što me nervira je što jakim klubovima barca, inter... sudija dosuđuje penale protiv mene tik pred kraj utakmice. grrr

Kvalitetnija je FIFA tako da me ovo i ne cudi...

Jel moze neka preporuka za dzojstik do 2 soma max (da ima analoge i da nema nikakvih bagova)?

U kolevci fudbala, bre 😀

U kolevci licence za Premijer ligu 🙂 Mada drago mi je, mozda ce to da ih opasulji kad nista drugo ne moze..

X360 Controller Emulator - google search. Ubacis exe u "game" folder fife (ili bilo koje druge igre) i lepo konfigurises, 2 na 2 bez problema, rade svi padovi kineski,nemacki... 🙂

X360 Controller Emulator - google search. Ubacis exe u "game" folder fife (ili bilo koje druge igre) i lepo konfigurises, 2 na 2 bez problema, rade svi padovi kineski,nemacki... 🙂
Ziko, a sta ako se prekida analog svaki put kad pritisnem levo... jel to do programa ili dzojstika? 😉

sa kojim career modom igrate ligu sampiona?Ja sa menager ne odigrah ni jednu utakmicu u Evropi.Inace igram sa Barsom.

Tek od druge sezone igraš Evropu. Naravno, sve zavisi od plasmana u ligi da li ćeš igrati LŠ ili LE.

Pitanje

Sutra idem da uzmem original fifu 2012 , jel može neko da mi objasni kakva je procedura da bih igrao preko neta?
Hvala

Nazad
Vrh Dno