Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi dragi pa jos uvijek mi niko nije odgovorio zasto mi je svakom igracu na dresu pise SMITH hahah i zasto nemam navijaca !? postoji li neki fix za to i da li se ikome jos to desilo ? :smash:

Igra mi se minimizuje kad se u pozadini otvori neki prozor, npr kad u skype-u dobijem novu poruku (što se lako rešava kad isključim skype) ili kad neko počne chat sa mnom na originu, što je problem. Jel ima neko ideju šta da radim, google mi nije pomogao.

Ljudi, kako rešavate situacije 1na1? Uvek mi golman odbrani. Bilo da probam da napucam /po zemlji, pod prečku/ ili finesse shot. Još jedino da probam da lobujem.
Ili, kako da predriblam golmana? 😀
I kako se radi naglo skretanje petom, dok trčiš?

Plasiraj 😛

Ja uvek idem na fintu ispred goshe, ona klasicna al' dobra - sut pa dodavanje. Golman u 80% slucaja bude na krivoj nozi ili pada ako finta prodje.

Ja sam se iskreno nagledao stativa koliko za sve godine igrajuci bilo koji fudbal sto na ps3 sto na pc-u da to nije vise normalno.. Juce sa ortakom odigram 2 cela kupa koja me dobio, mi smo imali sigurno barem 10 stativa i 1 precku.. koliko je to normalno ja ne znam..
plus gledao sam tutorijale za finte.. pa to moze samo zaista high skilled igrac u toku igre da izvede.. ajde par nekih forica mogu da skapiram ali oni rainbow flickovi i cuda dok si u gol sansi.. to za ovih skoro 100 tekmi koje sam odigrao sa random likovima nisam video..

Ja sam u FIFI 11 cesto ispred golmana dam sebi for sa desnim stick-om, ponekad prodje a ne ponekad ne... A jos bolje, ponekad dobijem penal uz crveni golmana! 😀

Ja uvek idem na fintu ispred goshe, ona klasicna al' dobra - sut pa dodavanje. Golman u 80% slucaja bude na krivoj nozi ili pada ako finta prodje.

Kako? Toliko puta sam probao i nijednom nije uspelo. Jedino što mi je par puta uspelo je sa desnim analogom napred, nazad i tako zeznem gošu.

@wahad
Pa rekoh ti da mi i finesse šut odbrani. 😀
Ili ima i neki četvrti tip šuta koji nisam provalio? 😱

Prosto, pritisnes taster za sut pa odmah zatim za dodavanje, videces po igracu i animaciji da je zavrnuo nogu za sut pa ga prekines sa dodavanjem. 🙂
Ne znam za analogne i sl, pikam preko tastature.

Poslednja izmena:
napokon osvoio Spansku ligu.Imao sam i srece jer je Real igrao lose jer je prvu sezonu imao samo dva poraza.Igram na Legendary,odbranu ocajno ali ni prije mi nije isla odbrana.

Ja pikam be a pro i ne skidam pogled sa ocene tokom meca. Predobro je, zaraza u pm. Ranije sam pikao be a legend u PES-u, ali ovo je ipak nesto drugo, brdo statistika, drugacije budzenje igraca, sve je za 3 koplja bolje.

1na1 je dosta teže nego pre, najbolje je da se igrač namesti na "svoju" nogu neka tri-četiri koraka ispred golmana, ako to ne uspe, ili plasiram ili lob. Lob kad se nauči uopšte nije težak. Ponekad protivnik krene da izleće sa golmanom, pa se vrati, i tu se često zeznem 🙂

Ja sam recimo imao mnogo problema da branim kornere, dok nisam ukapirao da ne mogu samo da držim kocku, nego moram i da namestim igrača na poziciju sa koje će da skoči.

Inace pritiskom na taster select vi sami preuzimate golmana kada se branite u situaciji 1na1... Probao sam par puta kada sam igrao protiv ortaka, ume da bude efektno! 🙂

Mora da se vodi racuna o jacoj nozi osim kod najboljih igraca. Najbolje je da plasiras, ali dovoljno jako, da ide tik uz stativu dole ili dovoljno jako u gornji ugao.

Hoće neko protiv mene da igra ovo večeras?

Nope, razmišljam da li da uzmem.... Igram na pc-u za sada

Nick mi je BooQy na originu, pa ko hoće, nek dodaje 🙂

Ja sam zainteresovan za koju partiju, ali za vikend neću moći. :S

Pa ja vas teram niko neće -.-

Mogli bi i ligu da napravimo, ako nas ima neki ok broj? 🙂

Šalji opet, nisam primio. Ili ću da ga vidim kad si ti online?

Racunajte i mene za kup. Mada moram jos dosta da vezbam, jos uvek ocajno igram, nikad se sa nekim fudbalom nisam ovako patio 🙂

I ja sam se napatio dok nisam provalio malo. Sad je već lakše. Ako vreme dozvoli tu sam i ja za kup. Nick: NenadSerbia
Ko hoce da me doda slobodno se javite da vas operem malo.🙂))

Nazad
Vrh Dno