Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stefan91 vam je okacio link gde mozete sve videti.U toku su pregovori sa igraonicom..Uglavnom ufur ce biti nekih 750 din verovatno,zelimo da aktiviramo nasu scenu...Pravila su dakle,sve je assited detaljnije mozete videti na ovom linku.Ako imate pitanja PM me...Zanima me koliko ljudi bi doslo...

Cisto da se i ja javim da bih igrao na turniru, mozda jos jedan ortak...

Pitanje

Kako da dam sam sebi dug for ali nemam joypad sa analogom i kako se radi nagla promena pravca? Hoce li neko da igra online fifu protiv mene?

Xbox360 wired gamepad.

Meni su nestali svi prijatelji sa liste. Da li se ovo jos nekome desavalo?

Meni vec mesec dana, i nema nacina da pozovem prijatelja da igramo vec on mora mene ako se to i njemu nije desilo. Ipak nista od igranja Shimec sto se nas tice 🙂

Narode koji joypad da kupim, isklju;ivo mi treba za Fifu 12? Hvala

Ja sam uzeo dva komada ovih i sasvim sam zadovoljan. Inace igrao sam puno i na XBOX-u sa XBOX dzojpedima i kod ovih je levi analog nekako precizniji, ili jednostavno meni vise leze. Sto se tice spoljasne izrade tu je ovaj Speed Link na korak ispred originalnog XBOX dzojpeda jer je plastika tvrdja i na pojedinim mestima gumirana.

http://desk.rs/racunari/detalji/joypad-sl-usb-xeox/44132/1?i=0&st=2

Poslednja izmena:
Убачени и први стадиони у Фифу 12 :Klanjanje

171211_01.jpg

171211_02.jpg

171211_03.jpg

Koliko mi se cini pravili su neke ozbilne izmene nekim updateovima.
Posto nisam igrao neko vreme i nisam se naviko sinoc sam lepo izgubio cetiri utakmice...
Taman sam bio naucio da igram odbranu i sad opet nemam pojma. Jesu izbacili ono markiranje, postavljanje ispred protivnickog igraca ili se samo nekako drugacije radi?
Vidim i da je lakse dati gol sa strane sto je ok jer je do sada bilo pretesko.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Ja nisam primetio neke vece razlike u gameplay-u.

Pokusavam da pronadjem gde bih mogao da igram 11vs11 online. Po mogucstvu bih da budem golman, ako ne onda svejedno. Ali gde da nadjem takvu tekmu online?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja se zezam s custom ligama, skinuo sam dve naše, deluje solidno, pa ću videti koja mi se više dopada. Vidim da mogu da se koriste lige i u karijeri, ali stoji napomena Leagues Only, pa pretpostavljam da to znači kako ne mogu da se igraju evrokupovi.

Preko creation centra, ali samo ako imaš original. Već imaš kreiranu našu ligu a može još svašta da se nađe. Baš sam dovukao prvu ligu Makaoa danas 🙂

Drugari sorry sto upadam ovako. Nisam igrao fudbal sigurno nekih 7-8 meseci, pa reko da probam fificu i odlicna je. Zanima me samo jedna stvar. Igrati odbranu je totalno drugacije ili sam ja zardjao? Nema ono ko u f11 drzis dugmence i on sam dodje do igraca i uzmemu lotpu. Sad vidim da moras u pravom trenutku da stisnes gume i on pruza nogicu. Jel sam dobro skapirao?

Jesi ali mozes da se vratis na stari sistem odbrane iz Fife 11, prebaci u opcijama defending sa tactical na legacy.

lmao za nogicu..

doslo mi je xyz puta da polomim "dzojpedicj" zbog tih nogica.. sada imash rad da tvoj igrac jednostavno NECE da napadne protivnika koji drzi loptu u nogama 😀

Preko creation centra, ali samo ako imaš original. Već imaš kreiranu našu ligu a može još svašta da se nađe. Baš sam dovukao prvu ligu Makaoa danas 🙂
Izgleda da ne mogu da se koriste ti timovi u Career modu, ako se ne doplati. Svaka čast, ea.

Ako je odlican komp ovaj iz potpisa onda ocekuj stucanje u FIFI 12

Meni je bas neprijatno seckalo dok nisam ubacio AMDX4 965 a pre toga koristio dual core. I dalje imam "samo" 2gb rama ali sam se preporodio ovim procesorom,grafa je gigabyte 460.

Quad je keva za Fifu 12. Kod ortaka koji su na dual core procesorima sam instalirao "crowd remover fix" i bez publike igra ide tecno

Nazad
Vrh Dno