Šta je novo?

Battlefield 3

Poslednja izmena:
Moze neko da mi objasni zasto ne mogu da startujem igru, skinuo narodnu verziju, Reloaded, sve lepo instaliram i nece uopste da je startuje. Evo vec treci put je instaliram, sad sam i nove 11.10 drajvere stavio, ne znam sta se desava.

preimenuj folder u kome si je instalirao u battlefield3, znaci obrisi ono tm, zbog toga nece da je startuje jer ima problem sa specijalnim karakterima.

Meni se tu desilo da su me ostavili i otisli dalje...
Ja pucao na te na mostu i kad sam skontao da ovih nema nisam mogao da ih nadjem nego sam uspeo da napustim boljno polej :p
Nisam skontao putic kroz most koji vodi da ovih.

TL;DR: Ne.

Eeee ja sam skontao i putic i sve to gde treba da se ide ali nema onih magaraca pa ne mogu da nastavim :D
Goddamnit :) Probacu ispocetka celu misiju...

radi odlicno na high...Samo danas me nesto zeza,opada frame...

Ostala grafika na ultra,pa zato...Probao sinoc na ultra bez AA i onih djavola...Izgleda da sinoc nije ni promenilo podesavanja,mozda sam zaboravio da restartujem igru... :wall:
Koliko imas fps-a u mp ?

Vidim da neki spominju aim assistant na kampanji. Gde se to gasi?

AMD Recommends Using Nvidia's FXAA in Battlefield 3:

http://www.ngohq.com/news/20747-amd-recommends-using-nvidias-fxaa-in-battlefield-3-a.html

Yesterday AMD sent us a benchmarking guide for Battlefield 3 written by Antal Tungler, AMD's PR Manager. In the guide, Antal recommends using Nvidia's FXAA instead of MSAA.

"You'll notice that we recommend the 'Ultra' preset in lot of our scenarios, without the use of MSAA (Multi-Sample Anti-Aliasing). This is a traditional technique to remove aliasing from objects in the visible scene. It provides significant image quality improvements, at least in most cases. But because of its nature, working only on actual geometry, some objects will not benefit at all from this process, like foliage or fences, that are just textures, sprites etc. Luckily DICE implemented a new technique as well called FXAA (Fast Approximate Anti-Aliasing), which is a process that works pretty much on all objects. Another significant difference between the two is that while FXAA has a very small impact on performance, however using MSAA can essentially cut your framerate in half.

Ko bi rekoooo :D

Uspeo sam preći ovu misiju "Take Out Possible HVT " tako što sam non stop ponavljao čekpoint dok nije prokino i kreno dalje.
Eto nekom za savet šta da radi ako se zaglupi.
Pozz svima!!!
Furam dalje sa igrom

Ljudi instalirao sam manuelno PB i odradio update sad cim udjem u igru izbace me sa servera,jel ima neko taj problem?

E ljudi ne mogu da ubijem one sto trce po aerodromu u misiji kad vozim aviJon, vid'o sam na youtube kako treba onaj lik ih pokosi iz prve a ja pola sata ih pogadjam i nece d'umru.. Sta da im radim?

Danas popodne je bas lose.... Gomilu puta sam bio diskonektovan sa servera :wc:

Ja sam imao,i onda mi padne na pamet da iskljucim PB u igri i od onda nema problema!

Kakvo zlo su oni montirani AA topovi na aerodromima.

Vehicle disabled ribboni se ređaju kao na traci :D

Nisam nešto oduševljen mapama.

Mislis oni u samoj bazi koji su nepokretni?Ili oni kao tenkici koje vozas i rokas?

Nepokretni. Kad uhvatiš avion u snop nema im spasa a ni odbrane. Ovo je smrt za one što strejfuju aerodrom.Nije za daljinu ali mušterija vazdan ima iznad piste. I treba tako mamu im baserapersku :d
Nisam još došao do Tunguske nijednom da je isprobam.

Nesto cudno se desava. Prvo pokrenem Origin i treba mu skoro minut da se startuje. Onda nece da pokrene igru...izbaci neku gresku. Onda odjednom pokrene onaj glupavi batllelog. Tu shvatim da su sva podesavanja u server filteru nestala. A kao slag na tortu dodje Battlefield 3 has stopped working. Divno.

Ово је прва игра коју играм мп. Док је била бета било је ок, имао сам 1/3 до 1/2 однос убијања и погибија и нико ме није искључивао. Сада сам купио игру и пробао мп. После прве погибије су ме избацили.
Е сад, ја нисам бирао сервер него сам само одабрао мп. Како да знам где да се убацим тј на основу чега да бирам сервер а да не доживљавам такве ствари?

Sta ti pise , koji je razlog zasto si izbacen ?
Servere sortiraj po pingu (naravno ides na one sa manjim )

863462211.gif

meni se cesto desava da kada ucitavam igru da zabode, tj jednostavno nece da udje u nju, popijem blackscreen iako mogu da pomeram kursor i sl....
igra mi radi bez problema sa svime na high, ali kada neku od opcija povecam na ultra, posle 10ak min pocinje da mi zestoko gusi, bukvalno do neigrivosti....pretpostavljam da je cpu slaba tacka u tom momentu

Kad nisi lepo uzeo nVidia zver iz NS-a :)

Ima puuuno strana,vrteo sam gomilu,al ne nadjoh dal neko ima isti problem.. Znaci skinuh igru, "narodnu" verziju jel.. reloaded.. elem,instaliram ja nju,lek joj grunem,al se uopste ne pokrece,kad god kliknem na ikonu,nista.. Any ideas?! :/

Vrh Dno