Šta je novo?

Battlefield 3

sad kad me opljuju svi redom ali ...
... nikad BF nijednu igru iz tog serijala nisam
igrao ONLINE ... video kod drugara nije mi se svidelo
video u igraonici ... nije mi se svidelo ... online pucachina
ponekad CS ...
ako bude mogla se nekako igra ``narodna`` verzija igre
u MP mozda budem probao ...

Izvini, kol'ko košta da se ovako šalje telegram na forumu?

troll.gif

sad kad me opljuju svi redom ali ...
... nikad BF nijednu igru iz tog serijala nisam
igrao ONLINE ... video kod drugara nije mi se svidelo
video u igraonici ... nije mi se svidelo ... online pucachina
ponekad CS ...
ako bude mogla se nekako igra ``narodna`` verzija igre
u MP mozda budem probao ...

... E ako si nam reko'o ...

Meni se svidja igra, tj. SP. Graficki efekti su perverzija. Ali naravno, prava car je u MP, tako da cu verovatno uzimati igru zbog MP-a da ubijem dosadu preko zime. :D

Meni se svidja igra, tj. SP. Graficki efekti su perverzija. Ali naravno, prava car je u MP, tako da cu verovatno uzimati igru zbog MP-a da ubijem dosadu preko zime. :D

Ja boga mi neznam kud cu pre,pored LoL-a,conan-a,sad bf3 i treba da izadje Skyrim...bice ovo dobra zima :D

Imaš pravo. Ovo će biti baš užarena zima.

Uradio sam rename prilikom instalacije. Mozes li mi reci koji je drugi folder kojem si menjao ime?

Kod mene pored foldera koji sam ja napravio na drugoj particiji, on je unutar njega dodao battlefield 3 tm, pa unutar njega jos jedan battlefield 3 tm, pa se unutra nalaze instalacioni fajlovi. Ja sam ta dva battlefield 3 tm preimenovao u battlefield 3 i to je to..

Naravno, podrazumeva se da imas najnovije 11.10 prev. 3 drivere za grafiku, da si instalirao dx iz igre..

celo jutro mi opada fps na nekoliko sekundi na 10-15,ponekad i na 0... :mad:

Desava li se jos kome?

Poslednja izmena:
Meni,ali ne uvek,ne znam od cega to zavisi,par minuta lepo radi i onda pocne da zakucava,tacno vidim da FPS u trenutku padne na nulu,i u momentu se vrati na normalu.Mozda je do drivera?

najnoviji su stavljeni,ali cu sada da vratim na driver-e sa CD-a,pa da vidim...

Meni,ali ne uvek,ne znam od cega to zavisi,par minuta lepo radi i onda pocne da zakucava,tacno vidim da FPS u trenutku padne na nulu,i u momentu se vrati na normalu.Mozda je do drivera?
Ja sam imao istih problema kao ti,ali meni je bukvalno svaku partiju na bilo kom serveru se tako ponasalo!Onda sam dosao na ideju da je mozda u pitanju Firefox,pa sam ga obrisao i sada za Battlelog koristim IE 9 i sada radi bez problema!

ako ima neko 2500k i 560ti molio bi da kaze kako mu radi bf 3 u mp :D

ako ima neko 2500k i 560ti molio bi da kaze kako mu radi bf 3 u mp :D

radi odlicno na high...Samo danas me nesto zeza,opada frame...

Ostala grafika na ultra,pa zato...Probao sinoc na ultra bez AA i onih djavola...Izgleda da sinoc nije ni promenilo podesavanja,mozda sam zaboravio da restartujem igru... :wall:

Poslednja izmena:
Zavrsio sam sinoc SP, koji je, po meni, mlak i relativno dosadan i nezanimljiv. Sve je skripotvano i uvek moras nekoga da pratis, da radis tempom koji su ti odredili dizajneri, a to ume da smori. Mada, ima i dobrih misija, svidela mi se ona misija na Caspian Border-u (odnosno, CB je MP mapa, a misija se odigrava na istoj lokaciji). Sada cekam isporuku originala da bih poceo da igram MP, zbog kojeg BF realno i valja!

Igra mi zesce baguje danas. Uglavnom ovako:

Ali sada na svakoj mapi, redovno se poljavljuju ovi trouglovi koji se vuku po ekranu..
285 drajveri.

Pored ovoga sam video i ljubicaste teksture po stenama.

Imao i crash to desktop i 3 puta su me kikovali admini bez ikakvog razloga :mad:

Znaci ocaj.

Izgleda da je to do drajvera, i meni se isti bagovi javljaju, pucaju teksture, sve je zeleno ljubicasto ili uopste i nema tekstura... Vrati stare

Igra mi zesce baguje danas. Uglavnom ovako:

Ali sada na svakoj mapi, redovno se poljavljuju ovi trouglovi koji se vuku po ekranu..
285 drajveri.

Pored ovoga sam video i ljubicaste teksture po stenama.

Imao i crash to desktop i 3 puta su me kikovali admini bez ikakvog razloga :mad:

Znaci ocaj.

Def drajveri zezaju vrati se na 280...

Vratio, ista prica.

Inace grafa je GTX460, nije klokovana.

SP radi ok.

A sinoc sam 2 sata igrao bez ikakvih problema, ista podesavanja, isti drajveri..
Jel bio neki BF3 patch jutros? Origin je radio neki update.

Poslednja izmena:
cekaju se parice, koliko kosta original kod nas?

Jel probao neko Black Box verziju?
Izbacuje mi neku grešku tipa

bf3.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point GetCurrentProcesorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

Listao sam par strana u nazad i nisam video da neko ima sličan problem.

Sta ti je shitbuster i gde se nalazi ?

Nazad
Vrh Dno