Šta je novo?

Battlefield 3

Kexi, jesi kupio 2xgtx580 za bf3? :d :D

Rekoh ti ja da ce ti lepo raditi i sa 6850 ;)

Jedva cekam da probam igru ali imam velikih problema sa ramom i sistemom pa ce bf da ceka mozda i ponedeljak :d Ali znam da su mi ultra podesavanja sa AA garantovana na 1680x1050p, samo malo da odvrnem jos cpu, na 3,6Ghz i dosta.

Odavno mi se nije desilo da ne mogu odmah da probam igru koju toliko cekam..

haha, koliko sam se uplašio bio... :)

Ja nikog ne mogu ubiti :S:
Igrao 2 sata multi, ako sam ubio njih 4voro to je puno..

Jel i ostalim newbovima ovako tesko ide?

EDIT: Tacnije 5 za 53minuta igre..
Nek me neko iskusan doda u prijatelje: atirage

Poslednja izmena:
Kad ati treba da izbaci nove drajvere za bf3 kao sto je nvidia pre koji dan?

Poslednja izmena:
Ja nikog ne mogu ubiti :S:
Igrao 2 sata multi, ako sam ubio njih 4voro to je puno..

Jel i ostalim newbovima ovako tesko ide?

EDIT: Tacnije 5 za 53minuta igre..
Nek me neko iskusan doda u prijatelje: atirage

Moras dobro mape da prostudiras(tj. da ih dosta igras) pa ce ti onda biti lakse...

Ja u Metro-u(kada ga slucajno upale) igram kao lud,a tek danas sam otprilike sve mape skontao...

Treba dosta prakse i moraju da se otkljucaju dobre puce da bi imalo svrhe igrati...Budi strpljiv,poceces polako da ih deres... ;)

A primetio da su se vec pojavili citeri.Covek ima 114-2,ma ajde...I to nama,njegovim saigracim cim se spawn-ujemo pise da smo napustili zonu borbe i posle onog odbrojavanja rikavela,a njemu se izgleda dodaju ta ubistva...

Kad ati treba da izbaci nove drajvere za bf3 kao sto je nvidia pre koji dan?

31. oktobar...

btw il se jos nekome desava da ima probleme sa zvukom...tipa sve normalno i samo odjednom kao da sam ja manuelno utisao zvuk skoro do kraja i posle nzm 5 sec se opet vrati u normalu..a najvise se tako izbaguje kad sam u tenku...mnogo nervira...

Ja odavno nisam bio ovako impresioniran jednom igrom... recimo od 2007, kada sam igrao Crysis prvi put. Ovo ću obrnuti više puta. Stvarno nemam nijednu lošu reč da kažem. Igram, naravno, na Ultra podešavanjima, apsolutno sve maxed out...

Pogledajte sta radi cheater, teleportuje ljude ispred sebe i onda ih skida, kakvo li zadovoljstvo vidi u ovome, verovatno mu raste pache zajedno sa K/D

[youtube]DNUBV5IJ-bc[/youtube]

[youtube]BaDRrbay12o[/youtube]

Poslednja izmena:
Pogledajte sta radi cheater, teleportuje ljude ispred sebe i onda ih skida, kakvo li zadovoljstvo vidi u ovome, verovatno mu raste pache zajedno sa K/D

[youtube]DNUBV5IJ-bc[/youtube]

[youtube]BaDRrbay12o[/youtube]

Zanimljivo,nema sta...Ebao bi im ja mamu,samo kidaju zivce postenim igracima...

Auuuu ova igra ostavlja bez daha. Dosao sam do onog dela kada sam na brodu a tamo bura more oluja koji dozivljaj kao da si tamo! Inace meni je na auto stavljeno sve na Medium nisam hteo da povecam niti zelim da zamisljam kakva li je tek grafika na High ili Ultra :) Sa mojim compom iz potpisa radilo je od 26 do 70fps. Ali sam onda otkljucao cetvrto jezgro i stavi cpu na 3.5ghz X4 I sada mi ne pada fps ispod 35. Prosek mi je negde oko 42-50fps. U zatvorenom do 75. Igram na 1024x768

Igra je maximum, za grafiku nemam komentar.
FPS varira od 40-80 na Ultra podeshavanje. :)
Drajveri su 11.10 Preview 3. Instalirao sam, pnkbuster i vcredist, sta josh treba...?
Jedini problem, prodje nekoliko minuta i samo zastane, zakuca, i moram CTRL + ALT + DELETE! :(
bf32011102704410027.jpg

bf32011102705221804.jpg

bf32011102705253739.jpg

bf32011102705263665.jpg

bf32011102705263665.jpg

Poslednja izmena:
Odakle ti 11.10 drajveri? Mozda ti zato i zakucava jel si instalirao neke nezvanicne drajvere. Poslednji za sada su jos uvek 11.9
BTW ovaj deo kad bazukom cepnes zgradu je extra, dim me odusevio isto se tako lepo vidi i na Medium. Imam XP i Vistu pa me mrzi stalno da menjam sad windows ali ovako na oko sa screenshotovima i onome sto sam ja video na Medium mislim da nema neka prevelika razlika izmedju Ultra i Medium? Isto kao sto su bile male razlike na Crysis 2
Upravo sam sad nasao nesto na youtube sa uporedjivanjem grafike pa da dodam u paketu :)

http://www.youtube.com/watch?v=dXQU7duEPgQ

Poslednja izmena:
Taj teleport hack je bio i u BC2, ne mogu da verujem da su opet do dozvolili i pored iskustva iz BC2...

Ja odavno nisam bio ovako impresioniran jednom igrom... recimo od 2007, kada sam igrao Crysis prvi put. Ovo ću obrnuti više puta. Stvarno nemam nijednu lošu reč da kažem. Igram, naravno, na Ultra podešavanjima, apsolutno sve maxed out...

Potpuno se slazem sa tvojom konstataciom!

31. oktobar...

btw il se jos nekome desava da ima probleme sa zvukom...tipa sve normalno i samo odjednom kao da sam ja manuelno utisao zvuk skoro do kraja i posle nzm 5 sec se opet vrati u normalu..a najvise se tako izbaguje kad sam u tenku...mnogo nervira...

Meni se desava ista stvar. U beti nisam imao taj problem.

Da i meni se to ponekad desava,nevezano dal sam u tenku ili ne.Retko ali desi se.Samo cujem moje korake,ili moje pucanje,ili tamo neku dreku a sve ostalo je tisina.Mada mi to dodje zanimljivo jel tek onda mogu lepo da cujem neke zvuke:).Ali stvarno je retko,u svakoj trecoj partiji na po 10-20 sec.

Igra je maximum, za grafiku nemam komentar.
FPS varira od 40-80 na Ultra podeshavanje. :)
Drajveri su 11.10 Preview 3. Instalirao sam, pnkbuster i vcredist, sta josh treba...?
Jedini problem, prodje nekoliko minuta i samo zastane, zakuca, i moram CTRL + ALT + DELETE! :(

Kao sto mozes da vidis na twitteru (http://twitter.com/#!/CatalystCreator) preporuka je da uklonis CAP 3 profile za crossfire, ako si ih instalirao, i imas problema za variranjem FPSa i sl.

Vidim da igras na 6990, kapiram da vazi i za tebe.

Auh, graphics whore :)

eeee onaj hacker BumbleBee je bio i na beti,pokusajte da zamislite sta je radio kada sam ga zapamtio.......evo sad se pojavio i u full i nastavio da hackuje.....msm bolesno je to....:smack:

Moras dobro mape da prostudiras(tj. da ih dosta igras) pa ce ti onda biti lakse...

Ja u Metro-u(kada ga slucajno upale) igram kao lud,a tek danas sam otprilike sve mape skontao...

Treba dosta prakse i moraju da se otkljucaju dobre puce da bi imalo svrhe igrati...Budi strpljiv,poceces polako da ih deres... ;)

A primetio da su se vec pojavili citeri.Covek ima 114-2,ma ajde...I to nama,njegovim saigracim cim se spawn-ujemo pise da smo napustili zonu borbe i posle onog odbrojavanja rikavela,a njemu se izgleda dodaju ta ubistva...

Hvala na savetima, igracu jos, naravno :)
Mape mi nije tesko skontati/nauciti, nego veci mi je problem sto me skinu iz pm sa 2-3 metka, bukvalno.

I hvala svima sto su me dodali, slobodne me pozovite na server ako me vidite online.

PS. I ja sam imao problema sa zvukom u SP-u, ali nisam nesto primetio u MP-u

Ovo skoro nisam video, phenom II 550 i 6990 4Gb i rezolucija 1366x768 :d :d

cod3r, menjaj cpu bez obzira sto je otkljucan, ovo nije u redu :D

Jedno pitanje za narodnu verziju: Bukvalno na svakih pet minuta po ulasku u igru izbacuje me iz igre sa greskom BF3.exe has stopped working. Instalirani poslednji ati drajver za BF3. Masina iz potpisa sa win x64
Meni cak i ne u ulazi u igru odma to izbaci :( tako da sam odma batalio BF3 :p

^zato sto nisi obrisao ono "tm" iz naziva foldera

Nazad
Vrh Dno