Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ubedjuj sebe da je tako ;)

Svestenice77, moras da shvatis da tvoj mozak ''dobro'' o Apple proizvodima moze da registruje samo u kovac i driver postovima :d

Poslednja izmena:
Ouch: Samsung caught using an iPhone screenshot to promote its own device

It seems that the Apple – Samsung war is far from over; it was discovered that Samsung used screenshots of the iPhone’s Maps application in the promo materials for its brand new Galaxy Player. As AppleInsider says, the screenshot Samsung uses has been lifted from a blog post by Laura Scott written in 2008 – three years ago!

http://thenextweb.com/mobile/2011/1...-iphone-screenshot-to-promote-its-own-device/

Lol sta je samsungu pa pravi ovakve greske :)

Pronadji mi jedan post gde je telep rekao nesto dobro o iPhone jer aktivno ucestvuje u svim iOS temama?

Ne mora on postaviću ti ja, kao što rekoh mani se ti toga gde ja učestvujem, sada već postaješ bezobrazan, prestani da se ponašaš kao neki kontrolor, mani se šta ja pišem, i da sam svaki put napisao nešto loše opet nije tvoja briga, pošto sam ja odlučio da to napišem, nećeš ti da mi kažeš šta ću i gde da pišem.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page11
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page14

Poslednja izmena:
Samo ubedjuj sebe da je tako ;)

Svestenice77, moras da shvatis da tvoj mozak ''dobro'' o Apple proizvodima moze da registruje samo u kovac i driver postovima :d
Dobro, to je tvoj odgovor i posle ja sam taj koji nije realan?
Ako hoces tako, objasni sta registruje tvoj mozak osim cene koju ima iPhone?

Ne mora on postaviću ti ja, kao što rekoh mani se ti toga gde ja učestvujem, sada već postaješ bezobrazan, prestani da se ponašaš kao neki kontrolor, i mani se šta ja pišem, i da sam svaki put napisao nešto loše opet nije tvoja briga, pošto sam ja odlučio da to napišem, nećeš ti da mi kažeš šta ću i gde da pišem.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page11
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page14

Jeste ponovicu to i danas, nije mi nikakav problem: Sve je lepo na iPhone osim homescreena!
A to je samo moj odgovor na to da ti ne hejtujes ovde.

Poslednja izmena:
@Ninoslav1983

Očigledno je da zapošljavaju pogrešne ljude. Prvo od onog lika advokata, kome nisu prethodno ni pokazali kako izgleda Galaxy Tab 10.1 i koji aspekt ekrana ima, barem neku osnovnu informaciju, ako je toliko glup da ne razlikuje dva očigledno različita tableta. Druga stvar, ne znati kako izgleda interfejs uređaja za koji praviš reklamu? Pa to je tek smešno. Postoji druga teorija da je Apple platio onom advokatu da namerno pokaže na pogrešan tablet, što me nimalo ne bi začudilo pored stvari koje Apple radi.

@Ninoslav1983 A one nalepnice? Sta da kazem stvarno?
Pa ni njima iPhone ne izbija iz glave.

Pa očigledno je da fejluju prilikom izbora zaaposlenih. Što na kraju samo pomaže drugoj strani u ovom "ratu".

Emix, ne budi patetican ;)
Meni je taj telefon i dalje ruzan i 10x sam napisao da bih ga kupio i strpao u otterbox kuciste jer je plastikaner i mnogo mocnije izgleda a i zasticeniji je.

Zavrsio sam sa tobom, ignore kao i do sada i ne pisi vise nista :smoke:

Svestenice, dakle bilo sta da napisem, pa makar to bilo i neslaganje sa cenom [za koju si me prozvao] uz sve pohvale koje sam izneo na racun 4s za tebe je nerealnost? :)

Pa covece kako ne kapiras da si sam sebe shebao, to samo potvrdjuje da je za tebe realnost samo ono sto driver i kovac napisu :d :d :d :d

Svaka ostala sitnica, ako neko ima neku zamerku za tebe je hejt i nerealno.. au koja paranoja :smoke:

@Gizmor
To jeste velika bruka za Samsung sto njihov advokat nije mogao da razlikuje iPad od Galaxy Tab, ali stvarno previse stvari kod njih lice na apple i sve to se najvise njima desava da bi bilo slucajno:
copy.jpg

Poslednja izmena:
Pitam se samo kada ce moderatori da reaguju jer priest77 sve ovo namerno radi, tj troluje - slicno je bilo i sa onom 2+2=5 temom, covek vrti uvek jedno te isto u krug, verovatno da se sagovornik sto pre smori i digne ruke i onda tako stvori privid kako je on pobednik u diskusiji, pa je pomenuta tema dogurala do trocifrenog broja stranica i katanca na kraju
Posto to ocigledno radi namerno i sto vec spada u domen drskosti i bezobrazluka (cisto sumnjam da i sam veruje u sve ovo sto prica), ne bi bilo lose da dobije odmor na nekoliko dana, cisto da malo izluftira glavu od ovog Apple trlovanja - ono dobro ce mu doci, a i gle kako je napolju fino vreme :)
Sorry for off

Poslednja izmena:
Ja cu se sam povuci, jer ocigledno da u iPhone temi jedino hejtovanje je dozvoljeno i dobrodoslo.

Poslednja izmena:
@ byMax

Ne kazem da je isto, vise sam se zacudio kako dobro radi Voice Speech generalno, i moras priznati da je to u principu to, samo sto ne moras toliko formalno da pricas u Siri. Takodje lakse se salju poruke na Androidu a i Siri nije skapirala alarm "in one hour" nego je namestila alarm u 1.. i priznajem da bi odlepio na njeno stalno pricanje sta god uradis, cancel, potvrda, mora i ona to da ponovi :D

Poslednja izmena:
@priest

E stvarno si neverovatan...ja sam 100x rekao do sada da je iPhone kao uređaj hardverski dosta dobro odrađen...ono što njemu fali je otvorenost sistema. Ma ne mora ni to, ali barem da ne budeš sluga iTunesa i sličnih programa, kada želiš nesto da ubaciš na tel. Oni ni dan danas nisu omogućili bluetooth transfer na telefonu. Nisu ništa rešili od svih onih stvari o kojim je yoyo pisao svojevremeno. Mene to psihički ubija..

@zechs
Slazem se sa time i za tebe jeste bolji Android ako su tebi te stvari bitne, ali meni su druge stvari bolje na iOS i daleko bitnije, a ne smeta mi ni iTunes (kojeg jako retko koristim), niti koristim bluetooth... i sa iOS5 skoro da mi je JB nepotreban, jedino mi fali installous i sbsettings.

P.S. Samo sam tebi odgovorio i stvarno se povlacim iz ove teme.

Poslednja izmena:
Ima sajt i forum iphone srbija. Taj forum su napravili ljudi koji imaju radnju u bg-u specijalizovanu za iuredjaje. I na tom, ne malom i dosta aktivnom forumu, usko specijalizovanom samo za iuredjaje, apple oaza kod nas, je zapoceta tema - prelazak na android. Najnormalnija diskusija. Jeste da je user Priest odmah skocio, ali osim sto je bio u apsolutnoj manjini, ispostavilo se da pojedini moderatori i admini tog foruma imaju android telefone. Rasprava maximalno na nivou. E, a njima to direktno ne ide u korist, jer valjaju apple robu. I nema ovolikog "sta ces ti ovde" vajba, ko na bench zajednici navodno najnaprednijoj it zajednici. Smesno. Mnogo se daleko otislo u tolerisanju takvog nacina komunikacije ovde.

Takodje bih se slozio sa Priest-ovim postom gore da samsung preterano kopira apple. Kad sam prvi put uzeo s2 u ruku i krenu da cackam, pomislio sam, kako ovo sme!? Iskopirali su bezobrazno mnogo stvari od apple-a. Sto se meni kao korisniku koji prelazi sa apple-a na android dopalo, jer se lako prilagodis na nabudzeni iphone. Medjutim, kapiram da to nikako nije dobro za apple.

Poslednja izmena:
Ima sajt i forum iphone srbija. Taj forum su napravili ljudi koji imaju radnju u bg-u specijalizovanu za iuredjaje. I na tom, ne malom i dosta aktivnom forumu, usko specijalizovanom samo za iuredjaje, apple oaza kod nas, je zapoceta tema - prelazak na android. Najnormalnija diskusija. Jeste da je user Priest odmah skocio, ali osim sto je bio u apsolutnoj manjini, ispostavilo se da pojedini moderatori i admini tog foruma imaju android telefone. Rasprava maximalno na nivou. E, a njima to direktno ne ide u korist, jer valjaju apple robu. I nema ovolikog "sta ces ti ovde" vajba, ko na bench zajednici navodno najnaprednijoj it zajednici. Smesno. Mnogo se daleko otislo u tolerisanju takvog nacina komunikacije ovde.

Takodje bih se slozio sa Priest-ovim postom gore da samsung preterano kopira apple. Kad sam prvi put uzeo s2 u ruku i krenu da cackam, pomislio sam, kako ovo sme!? Iskopirali su bezobrazno mnogo stvari od apple-a. Sto se meni kao korisniku koji prelazi sa apple-a na android dopalo, jer se lako prilagodis na nabudzeni iphone. Medjutim, kapiram da to nikako nije dobro za apple.

Ovde ne smes da izneses svoje misljenje, odmah dobijes 3-4 napada sa svih strana i odmah ispada da bulaznis i pricas gluposti.
A moze da se desi i ban ako pises nesto sa cime se moderator ne slaze. Tj. bez nekok razloga.

Ja moram da se slozim sa priest-om u vezi kopiranja Apple-a od strane Samsung-a. Prosto mi je neverovatno sa kojim zarom Samsung sve to radi, kompanija koja ce najverovatnije postati Broj 1 proizvodjac mobilnih telefona ubrzo to sebi ne sme dozvoliti...ali im je ocigledno takva filozofija. Prosto neverovatno da na primer dve kompanije koje su bile (neke su i sad) jednom nogom u grobu (SE i Moto) ne kopiraju vec same dizajniraju svoje aparate, a Samsung kome je mobilno odeljenje u debelom plusu to radi. Good artists copy, great artists steal :)

@bata87 Neki to ne priznaju ni za zivu glavu!
Ja koristim i koristio sam Samsung a verovatno cu ga i dalje koristiti pa kazem da... SAMSUNG SE UBI OD KOPIRANJA APPLE-A i tacka.

Istina je da Samsung kopira Apple, ali to rade i ostali...uostalom, 99% vremena u IT svetu firme idu na to da stvore jeftiniju verziju nekog proizvoda, a 1% su stvarne inovacije. Apple je inovator u minimalistickom, eye-candy dizajnu i ni u cemu vise, stoga te price kako drugi kopiraju jabuku treba da se ogranice na taj segment.

Ja moram da se slozim sa priest-om u vezi kopiranja Apple-a od strane Samsung-a. Prosto mi je neverovatno sa kojim zarom Samsung sve to radi, kompanija koja ce najverovatnije postati Broj 1 proizvodjac mobilnih telefona ubrzo to sebi ne sme dozvoliti...ali im je ocigledno takva filozofija. Prosto neverovatno da na primer dve kompanije koje su bile (neke su i sad) jednom nogom u grobu (SE i Moto) ne kopiraju vec same dizajniraju svoje aparate, a Samsung kome je mobilno odeljenje u debelom plusu to radi. Good artists copy, great artists steal
Mozda je bas zbog toga u debelom plusu...

Poslednja izmena:
@bata87 Neki to ne priznaju ni za zivu glavu!
Ja koristim i koristio sam Samsung a verovatno cu ga i dalje koristiti pa kazem da... SAMSUNG SE UBI OD KOPIRANJA APPLE-A i tacka.

isti taj apple je iskopirao dizajn za skoro sve sto je napravio, da vidim dal ces to da priznas.....

Fora je u tome sto Apple to radi malo vestije,pa se ne primeti kao kod Samsunga.

Haha kinezi... nemaju druga posla. Uvek ce biti ovakvih prica.

Edit: e ovi linkovi su vam stvarno smesni, kako se presmijah. A android je bas originalan... aha.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno