Ali si bio Apple hejter. :d
Opet moram da ti se obratim iako sam rekao da me tvoja lupetanja vise ne zanimaju, pa zar opet treba da kopiram tvoje pp sa sk foruma od pre samo 10 meseci ? :d :d
Emix je je menjao misljenja kao seoska mlada :d
Emix-ov post od 25.12.2010 :d
pa je posle malo mrzeo htc pa voleo N8 pa opet zavoleo htc i varao ga pomalo sa ip4 o kome je samo par meseci ranije imao misljenje kao i ja :d
toliko o tome. O realnosti.
Morao sam ovo da postujem jer neprestano napadas ljude koji normalno postuju, ima ovde i hejtera koji pisu svasta ali su u manjini. Ni meni ni telepu npr ne mozes da kazes da samo hejtujemo i pisemo gluposti, ja sam cak i propisno ishvalio ip4s i imam pravo da kazem da bi veci displej, 4'' na ovom telefonu bio pun pogodak a to nije ni hejt, ni lupanje. Ovo je forum i slobodna tema.
Sta reci? Moram da ti odgovorim.
Ovo je tvoja poruka vezana za htc i iphone:
"a htc i iphone ne da mrzim nego.. bukvalno deo masovne kulture,precenjena *****a."
Na koju ja odgovaram:
Delimo isto misljenje za iphone ali za htc ne mogu da se slozim...
I dalje imam isto misljenje sto se cene tice, i uvek ce biti tako. Svima je jasno da su iphone i htc precenjeni i to je tako.
Ali ti pravis jednu krucijalnu gresku u tvojim postovima a to je da smatras da covek ne sme i ne moze da promeni neko misljenje o bilo cemu.
Kada koristis nesto zna jako brzo da dosadi pa bi da probas i nesto drugo. Nikada ti se to nije desilo? Ne verujem...
A evo i zasto, i ovo je tvoja poruka:
"ako mi verujes ni jedan drugi ne bih uzeo,galaxy s mi je ruzan"
A onda par meseci nakon toga Galaxy S ispade najbolji i najjaci telefon na celom svetu! Nikada ne probani ali i neprezaljeni, svima preporuceni Galaxy S...
Ja ne smatram da je ovo nesto bitno jer svi mi nekada promenimo misljenje o bilo cemu, ono sto je najbitnije o ljudima... a ovo iphone, samsung, htc... to je toliko nebitno u zivotu!
Bitnije je ono kada ti neko na pm cestita novu godinu, zove te bratom... pa te na drugom forumu napravi bolesnikom i nenormalnom budalom. To je mnogo bitnije.
Ovom porukom zavrsavam svaku dalju diskusiju.