Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priest, moram da te razočaram...meni SGS2 ne smeta uopšte u džepu farmerki...stane bez problema i sedim sa njim bez problema..do sad se ništa nije polomilo. Koji file manager koristiš na IPu?
Koristim iFile, a kako ti koristis SGS2 sa jednom rukom i koliko iPhone korisnika imate u SGS2 temi? :)

btw, ne bih da vam kvarim zabavu ali izuzetno je glupo komentarisati kvalitet slike na 100% cropovima stvari koje niste videli licno ili bez nekog valjanog uzorka napravljenog od strane proverenog digitalca tipa dslr-a ( sto bi rekao brat Pantela :d )
Imas ovaj video http://vimeo.com/30606785

Poslednja izmena:
hvala, al ne treba meni... ima 4s :))

rekao si valjan DSLR uzorak pa zato sam ti postavio link.

Koristim iFile, a kako ti koristis SGS2 sa jednom rukom i koliko iPhone korisnika imate u SGS2 temi? :)

iFile...to radi nakon JBa :d Pa prebacite temu u Apple podforum i neće niko više da dolazi ko nema IP :D Pa ne mogu lepo da kucam poruke jednom rukom kada koristim punu qwertz tastaturu, ali ako je prebacim u 3x4 mod, onda mogu...

Poslednja izmena:
Znaci to je to, a ja se bas cudio za tebe, koristis i hvalis android, ali najaktivniji si po iPhone temama :)

Maksimalno kuliram vecinu tvojih postova, a gde ja postujem nije tvoj problem tako da ubuduce suzdrzi se komentarisanja gde ja postujem, kao sto ni ja tebi ne prebacujem, generalno briga mene gde i sta ti pises, ali vidim da tebe to konstantno okupira. Ovo je slobodan forum i mogu da pisem gde zelim, imate vasu pod temu idi tamo ako ne zelis da vidis moje postove ili postove drugih android "korisnika" (ili me stavi na ignore).

Poslednja izmena:
@priest:
Veoma lako koristim sgs2 sa jednom rukom. Mozda ti to vidis kao problem, ali milionima drugih to nije nikakav problem. Koriste telefon najnormalnije.

Prestani da perfidno podj***vas ostale korisnike. Ako mozes, nastavi da se ponasas korektno, a ako ne mozes, onda da resavamo problem sto pre.

Ma covek je frustriran malim ekranom pa pljuje na one koje imaju lep veci ekran :D

Ovo za vadjenje s2 iz dzepa jer ne moze da se sedne je potpuno nerealno. Razlika fizicka izmedju form factora ip4s i s2 je par milimetara u sirinu i visinu. Pri tome je s2 tanji i laksi. Da zbog par milimetara sa s2 ne mozes da sednes, a sa ip4s mozes - smesno. Sto se mene tice, ako naprave telefon od 90g i 6.5mm debljine, mogu da stave i 4.6 incha ekran bez ikakvih problema. Jos ako izbace home button, pa telefon bude samo ekran sa kapacitivnom dugmicima, pun pogodak.

Takodje, benefit velikog ekrana je sto nema pinch to zoom svake sekunde.

Link

Mene bole oci samo dok gledam snimak. Prosto neverovatno da nisu isli bar na 4 incha.

Takodje, rukovanje telefonom jednom rukom zbog kapacitivnih dugmica dole je nikakav problem. Jedino ako imas ruke hobita, pa je frka. Ja sa 1.86m visine nemam nikakvih problema, cak bi isao i na 4.6. Sad da sam 1.50m, mozda bi i bila frka.

Poslednja izmena:
Po meni je sasvim dobra velicina ekrana na iPhone 4, mozes sa njim lepo da radis kako sa jednom, tako i sa dve ruke. Uopste mu ne treba veci, ne bi bio onda ovako elegantan i udoban za koriscenje. :) Vec bi bio dzepni televizor, sto on nije. :p

A sto se tice home dugmeta da ubace na SGS2, eto opet jos jedno kopiranje iPhone-a. :)

I stvarno nigde nisam video da svi koji imaju androide i dalje bleje ovde u temama za iPhone vise nego na svojim i ubedjuju ljude kako je on najbolji i kako je bolji od iOS-a itd. :)

Poslednja izmena:
I stvarno nigde nisam video da svi koji imaju androide i dalje bleje ovde u temama za iPhone vise nego na svojim i ubedjuju ljude kako je on najbolji i kako je bolji od iOS-a itd. :)

Jel neko moderise temu? Cuj bleje.

Ja sam dugogodisnji apple korisnik koji je presao na android, silom prilika, u iscekivanju pada cena novog modela. Jer meni zabranjeno da pisem o ip4s i stvarima za koje ja smatram da su objektivni nedostatci novog modela?

Jako je ruzno na taj nacin pokusavati diskreditovati sagovornika.

Oni su napravili idealnu velicinu ekrana za koriscenje. I uopste mu ne treba veci, problem bi bio samo da je manji. Da su napravili veci vi biste opet rekli mali je, treba jos malkice veci da bude.
Vi sto imate androide i ostale igrackice manite se iPhone-a nego gledajte kako ce te njih da poboljsate i usavrsite. :) iPhone-u to i onako nije potrebno. ;)

Sto ste dosadni, ispamovaste tem samo tako...
Da je iPhone 4(s) jeftiniji i da mozte da ga priustite bas me zanima da li bi ste ga pljuvali za neke ovako nebitne stvari, koje vam kao smetaju?

Sto ste dosadni, ispamovaste tem samo tako...
Da je iPhone 4(s) jeftiniji i da mozte da ga priustite bas me zanima da li bi ste ga pljuvali ovako bez nekog ozbiljnijeg razloga?

Ajde molim te postavi par postova tog "pljuvanja", baš me zanima da ih pročitam.

Pa ne nego sve vam nesto smeta, fali ono, fali ovo, ne valja ovo, ne valja ono... ne mislim na tebe konkretno ali ima dosta (previse) takvih ovde. Apllemrzaca!

A koji telefon ti imaš?

Neces verovati GS II i Optimus 3D trenutno. Zasto je to bitno?

znam da to imas, pa te pitam sta radis u Apple temi, jer si android korisnik?!?
mislim, meni ne smetas, vec Svesteniku :)

Samo sam realan, tj. objektivan. Ako koristim android nisam zaljubljen u njega tj. slep na sve ostalo.

Ali si bio Apple hejter. :d
Opet moram da ti se obratim iako sam rekao da me tvoja lupetanja vise ne zanimaju, pa zar opet treba da kopiram tvoje pp sa sk foruma od pre samo 10 meseci ? :d :d

Emix je je menjao misljenja kao seoska mlada :d
Delimo isto misljenje za iphone ali za htc ne mogu da se slozim. Ljudi su dosta toga postigli zadnje 2 godine i dobro rade svoj posao. Ok da im nije bilo androida visili bi na itstom konopcu, treba da budu zahvalni google-u do kraja zivota.

Emix-ov post od 25.12.2010 :d

pa je posle malo mrzeo htc pa voleo N8 pa opet zavoleo htc i varao ga pomalo sa ip4 o kome je samo par meseci ranije imao misljenje kao i ja :d

toliko o tome. O realnosti.

Morao sam ovo da postujem jer neprestano napadas ljude koji normalno postuju, ima ovde i hejtera koji pisu svasta ali su u manjini. Ni meni ni telepu npr ne mozes da kazes da samo hejtujemo i pisemo gluposti, ja sam cak i propisno ishvalio ip4s i imam pravo da kazem da bi veci displej, 4'' na ovom telefonu bio pun pogodak a to nije ni hejt, ni lupanje. Ovo je forum i slobodna tema.

Poslednja izmena:
Pa to je ono o cemu sam pricao, svi su hejtovali ip4s jer su mislili da je fail tj da je to ip5. Ovako ce da pokupe kajmak jer ce za samo 6+ meseci svi navaliti da kupe ip5 sa vecim ekranom i ko zna kakvim funkcijama, zato i nisu ugradili veci displej na 4s :D

Nema sta, da znaju da zarade lovu, brate znaju ! :smoke:

Ali si bio Apple hejter. :d
Opet moram da ti se obratim iako sam rekao da me tvoja lupetanja vise ne zanimaju, pa zar opet treba da kopiram tvoje pp sa sk foruma od pre samo 10 meseci ? :d :d

Emix je je menjao misljenja kao seoska mlada :d

Emix-ov post od 25.12.2010 :d

pa je posle malo mrzeo htc pa voleo N8 pa opet zavoleo htc i varao ga pomalo sa ip4 o kome je samo par meseci ranije imao misljenje kao i ja :d

toliko o tome. O realnosti.

Morao sam ovo da postujem jer neprestano napadas ljude koji normalno postuju, ima ovde i hejtera koji pisu svasta ali su u manjini. Ni meni ni telepu npr ne mozes da kazes da samo hejtujemo i pisemo gluposti, ja sam cak i propisno ishvalio ip4s i imam pravo da kazem da bi veci displej, 4'' na ovom telefonu bio pun pogodak a to nije ni hejt, ni lupanje. Ovo je forum i slobodna tema.

Sta reci? Moram da ti odgovorim.
Ovo je tvoja poruka vezana za htc i iphone:

"a htc i iphone ne da mrzim nego.. bukvalno deo masovne kulture,precenjena *****a."

Na koju ja odgovaram:

Delimo isto misljenje za iphone ali za htc ne mogu da se slozim...

I dalje imam isto misljenje sto se cene tice, i uvek ce biti tako. Svima je jasno da su iphone i htc precenjeni i to je tako.

Ali ti pravis jednu krucijalnu gresku u tvojim postovima a to je da smatras da covek ne sme i ne moze da promeni neko misljenje o bilo cemu.
Kada koristis nesto zna jako brzo da dosadi pa bi da probas i nesto drugo. Nikada ti se to nije desilo? Ne verujem...

A evo i zasto, i ovo je tvoja poruka:

"ako mi verujes ni jedan drugi ne bih uzeo,galaxy s mi je ruzan"

A onda par meseci nakon toga Galaxy S ispade najbolji i najjaci telefon na celom svetu! Nikada ne probani ali i neprezaljeni, svima preporuceni Galaxy S...
Ja ne smatram da je ovo nesto bitno jer svi mi nekada promenimo misljenje o bilo cemu, ono sto je najbitnije o ljudima... a ovo iphone, samsung, htc... to je toliko nebitno u zivotu!
Bitnije je ono kada ti neko na pm cestita novu godinu, zove te bratom... pa te na drugom forumu napravi bolesnikom i nenormalnom budalom. To je mnogo bitnije.

Ovom porukom zavrsavam svaku dalju diskusiju.

Poslednja izmena:
Pa ne nego sve vam nesto smeta, fali ono, fali ovo, ne valja ovo, ne valja ono... ne mislim na tebe konkretno ali ima dosta (previse) takvih ovde. Apllemrzaca!

Pa znaš kako meni kada nešto smeta ili bi voleo da vidim na nekom uređaju ja to i kažem, verujem da i drugi to urade. Jedine zamerke koje sam ja čuo su da je mali ekran i nešto za kameru (generalno kamera me ne zanima pa ni ne pratim postove oko nje), drugo ništa nisam pročitao, daleko od nekog "pljuvanja" kako si ti naveo.

Emix, imao sam ja jos pp posle toga ali sam morao da brisem :d
Rekoh ti 10x da sam ti zahvalan sto si mi predlozio Wave jer sam gledao cene SGS i HTC premium telefona i oni su bili nedostupni za mene, mislio sam da sa mojim budzetom ne mogu da uzmem vrhunski telefon :)

Ali stvarno si menjao misljenja i dogovorili smo se da se ne prozivamo ali covece, na moju zamerku da malo veci displej na ip4s ne bi bio los ti kazes da sam samo hejter koji pise gluposti i da moram da napustim temu? E pa nes' kolega :d

A hejtujes i telepa koji sto se mene tice jeste android fan ali je i realan, nije zilot. Ne mozes da branis ljudima da pisu u nekoj temi, posebno ako postuju pametno i normalno. Vredjanja, svadje i gluposti ima ko da brise.

I da ne bi ''ispraljali'' temu, odgovori mi slobodno i da prekinemo nase prepucavanje :d peace bro.

Poslednja izmena:
Pa znaš kako meni kada nešto smeta ili bi voleo da vidim na nekom uređaju ja to i kažem, verujem da i drugi to urade. Jedine zamerke koje sam ja čuo su da je mali ekran i nešto za kameru (generalno kamera me ne zanima pa ni ne pratim postove oko nje), drugo ništa nisam pročitao, daleko od nekog "pljuvanja" kako si ti naveo.

Ok, mozda sam preterao ali ima ovde i dosta pljuvaca koji u svemu nalaze zamerku a ono sto oni nose je naj i nema bolje, tako je.

Ima ovde pljuvaca na obe strane.
Sta da kazes za coveka koji je ubedjen da Android ne moze da radi ni na sgs II normalno i da je to djubre od os-a i da je samo na iosu i Apple proizvodima savrseno ?

Evo jos zanimljivih stvari:
Baterija na iP4s u odnosu da iP4 je bolja kada se koristi za pozive, dok za data je malo slabija:
baterija.jpg

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=17426

iPhone 4s vs iPhone 4 speaker volume

[YOUTUBE]3JOq2tnT7MA[/YOUTUBE]

Apple akcije opet obaraju rekorde
http://macdailynews.com/2011/10/17/apple-shares-hit-new-all-time-intraday-high/
1. Apple (AAPL) – $389.37B
2. Exxon Mobil (XOM) – $376.67B
3. Microsoft (MSFT) – $226.05B
4. IBM (IBM) – $222.84B
5. Wal-Mart (WMT) – $188.81B

A Ni meni ni telepu npr ne mozes da kazes da samo hejtujemo i pisemo gluposti,
Pronadji mi jedan post gde je telep rekao nesto dobro o iPhone jer aktivno ucestvuje u svim iOS temama?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno