Mislim da im ide na ruku sto je ovo poslednji proizvod u kom je Jobs ucestvovao, imace i aukcionarsku vrednost kroz koju godinu itd..
lol za ovo Samsung i revoluciju :d osim ako post nije bio sarkastican.
naravno da je bio sarkastican
🙂 vidis da sam glupi fanboy, jos uvek kuckam na ip 2g.
A TV vise ni ne gledam, jer na njemu pise Panasonic, a ne Apple, pa mi bode direkt u oko. Toliko sam glup
Prica:
"Kako sam postao Apple fanboy"
Imam mobilni telefon od neke 1999, ali se nikada nisam zaludjivao. Uvek su to bili neki modeli ranga 100e-200e. U to vreme kada je iphone izasao, pricao sam sa dva ortaka od kojih se jedan razmisljao da li da uzme neku nokiu preko ugovora ili iphone koji je tada stajao oko 300 evra, prva generacija. Ja, niti sam cuo za iphone, apple mi je bio zadnja rupa na svirali i sve tako... niti mi je to delovalo kao nesto sto moze da vredi tolike pare, rekoh mu da ne bude glup nego da uzme Nokiu, to je telefon, ostalo su sr***.
Ovaj drugi ortak je video na netu sta je to , ali nije bas bio siguran... cuo je da valja, ali i on koristi samsung godinama i kao sigurno je sigurno.
Mene je malo kopkalo posle toga, da ja ipak proverim sta je to. Nasao lika preko oglasa koji je blizu, da ne cimam nekoga bezveze. kao zainteresovan sam (poslednje na pameti mi je bilo da kupujem telefon tada) nasli se, uzeo ja spravu u ruke i nemam ideju sta da radim. Sramota me. Vidi on to, i pokaze mi onako iz ruke kako se otkljucava, kako radi i da mi telefon u ruke. slobodno probaj. Ja pipni ovde, povuci ovo i kazem ja njemu:
"E izvini. mozes da sacekas tu 15 minuta da trknem do kuce po pare"
🙂
Toliki je utisak to ostavilo na mene da sam ga uzeo odmah. A inace sam nemoguc, sta god da kupujem istrazim sve zivo. Mesec dana sam birao TV, dva meseca komp i sve tako. Ip sam odlucio da kupim u sekundi.
Jedino sto hocu da kazem celom ovom pricom je da je taj telefon na mene ostavio najveci wow faktor od svega sto sam ikada video od tehnike.
Ne razumite me pogresno, sada ima odlicnih telefona, dosta njih koji su realno i bolji od tog novog 4s. Ali nijedan nije uradio ono sto je iphone uradio kada se pojavio. Svako ko je iole realan, mora priznati da je kao proizvod odlicno zaokruzen i da je (posebno prva generacija) doneo nesto novo u svet tehnike koji poznajemo.
Sve ostalo, ko sta voli i ko sta koristi je stvar licnog ukusa i potreba. Nikada ne bih nekoga ubedjivao da je ip bolji od androida, jednostavno kazem mu probaj oba. Meni se licno ip vise svidja i mnogo mi je laksi i korisniji za moje potrebe.
BTW, ona dva ortaka su isto kupila ip tada, i sva tri su jos aktuelna. ***, nema se para (a ni toliko potrebe) za novijim modelom.
Poz