a ti testovi su za telefone su bitni iz kog razloga?
![]()
Ova slika i ostale iz anand testa sve govori, realno.
Možeš biti fanboj ili ne koliko god hoćeš, testovi su jasni. Od 70-100% brži od prvog narednog telefona.
Izvor ovog grafikona? Posto meni ovo deluje prenaduvano. A i kako su ga testirali kad ga apple krio do zadnjeg dana i nema ga jos u prodaji? Takodje, jos ne mogu da na netu nadjem ozbiljan review i poredjenje ova dva telefona. Ovo je recimo nesto sta sam nasao:
Ip4vsS2
nikad nisu ni bili bitni... izgleda da citas pogresan forum jer mislim da nikom ovde nije bitan taj rezultat, nebitno da li je u pitanju samsung ili apple... prosto besmisleni su... oko toga smo bar uvek imali opsti konsenzus ( cast retkim izuzecima :d ) a ja sam prvi pricao da su oni glupost...
Kao sto vidis statistika se ne radi po onome sto se samo tebi svidja
Igrice na iPad i iPhone izgledaju sve bolje i naravno da je i FPS bitan.
To je klasicno "PC" razmisljanje. Ljudi kupuju samo oznake i serije.
Onaj ko ima para, taj ce i kupiti... Ozbiljno bi razmisljao da uzmem Iphone, ali kad bi bio 400 jura... Ovako nek sisaju ovce... Mislio sam da ce pasti cena cetvorke, ali izgleda nista od toga... Bas sam hteo da malo promenim sistem, al ***, izgleda da ostajem na androidu, izgleda da ce biti SGS2...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari