Šta je novo?

Novi iPhone zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generalno totalno sam razočaran kao neko ko ozbljno razmišlja da isproba iOS, prvenstveno zbog ekrana.

iPhone 4S ukratko, A5 (dual core CPU and dual graphics), 8Mpix kamera (1080p video sa stabilizacijom i noise reduction) i GSM+CDMA. Trt...

Ukratko... Apple reinvented iOS5 keynote.

Bogami ja sam se opasno nalozio, i to me brine jer sam inace mudriji od toga.
Kupio me ovaj AI voice control. Tesim se sto mi verovatno ne bi radilo zbog mog loseg engleskog naglaska. A i ako bi mi radilo, ne zelim da program neke masivne korporacije zna kako mi se zove zena :d

Meni se najvise kamera svidja i bas me zanima da li sada moze u vecini slucajeva da zameni kompakt aparat?
Valjda ce se uskoro pojaviti i prve slike na netu.

Meni se najvise kamera svidja i bas me zanima da li sada moze u vecini slucajeva da zameni kompakt aparat?
Valjda ce se uskoro pojaviti i prve slike na netu.

Sa toliko malim senzorima mobilni telefoni ne mogu kompletno da menjanju kompakt, mogu da posluže kao dobra alternativa, ali logično je da ništa ne može da zameni pravu stvar.

Kako mi se svidja sistem notifikacija - prosto neverovatno kako je to odradjeno, svaka cast Apple. A i za iMessage - nije mi jasno kako nikom ovo pre nije palo na pamet :) odlicno

Reakcija Vol Strita

A ha ha, ni Wall Street više ne pije vodu! Najveći miljenik hedž fondova ide nizbrdo po objavi!

:laugh:

Ili uveličana reakcija po objavi:
AAPL%2010.4.jpg

Poslednja izmena:
Pa dobro ovi su Steva u pokusaju, klonirana odeca (mislim da sam super kul, imam milione a oblacim se kao klosar, zato se dopadam obicnim ljudima) je tu samo maske jos da naprave.

Kako mi se svidja sistem notifikacija - prosto neverovatno kako je to odradjeno, svaka cast Apple. A i za iMessage - nije mi jasno kako nikom ovo pre nije palo na pamet :) odlicno

jel' ovo ironično? ako misliš ozbiljno, samo da te obavestim već viđeno odaaaaavnoooo na nekim drugim telefonima....

Ja se iskreno nadam da je ironija u pitanju...

Ok..ok.. a sta bi sa onim silnim kineskim fotrolama za ip5? Mozda je ono za neki drugi telefon?

:D :D :D :D Ali to su jedine korisne novine koje je ovaj 4s doneo...
p.s: zaboravih totalno na iCloud - new way to store and access your content

Poslednja izmena:
A slanje razglednica? Google latitude ups find your friend?

Ne mogu vise da se snadjem od ovolikih inovacija... Ja nisam video da neki sistem moze da se razvija ovolikom brzinom i sve to originalno, do sada nevidjeno, svaka im cast na idejama

Poslednja izmena:
Moram priznati da sam zaista zatecen ovim... bez ikakve zelje za trolovanjem ocekivao sam da ce Apple da izbaci SGS2 like zverinu u koju cemo svi da gledamo sa vilicama do poda i da se cudimo kako je dobra. Medjutim, ispada da je Apple ostao bez ideja? Ne stvarno, nisam ocekivao iPhone 4 sa boljim procesorom na kojem su Vilingo-like sistem, brzina do prve slike i kamera generlano najvece novine? I sta je sada sa svim onim futrolama silnim koje su kinezi napravili? Ja i dalje mislim da je ovo neka teska sala i da ce sutra biti u fazonu "zezali smo se evo ga iPhone 5" :)

e, a ja se iskreno nadam, da su ga napokom više po***ili više sa svojim foliranjem i prodavanjem mu** za bubrege ;) ono u fazonu iRerna, iŠporet, iKanta itd... mislim iDite u iPeršun iViše... :)

Poslednja izmena:
Bice oni jos uvek u vrhu... ali... Neki Novi Klinci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno