Hvala ti na odgovoru. Koliko shvatam, taj zahtev sam ja trebao da popunim na šalteru, pa tek onda sve ovo ostalo...
Izvinjavam se sto pisem tri za redom(ne moze da se dodaje).Elem danas me tri put u kratkom periodu izbaci iz Pes-a .Imal nesto da se odradi u modemu ili sta vec.Ovo je ocaj za PES,download radi odlicno ,ali ovo me nervira......
Izvinjavam se sto pisem tri za redom(ne moze da se dodaje).Elem danas me tri put u kratkom periodu izbaci iz Pes-a .Imal nesto da se odradi u modemu ili sta vec.Ovo je ocaj za PES,download radi odlicno ,ali ovo me nervira......
Ne znam koliki je maxpacket za taj tvoj PES (šta god ti to bilo) ali meni nije odgovarlo da smanjim MaxMTU ispod maxpacketa za moj game engine pa sam digao ruke od PTT i prešao na Telekom još pre par godina
btw proveri još rutu do tog servera kada ti počnu prekidi (možda problem nije uopšte do tebe)
I da li bi uzimanje telekomovog modema ili kupovina nekog drugog ,mozda nesto pomogla?
Krajem septembra idem da raskinem ugovor sa Telekomom, ionako ističe 01. oktobra, uzmem mik i pređem kod PTT-a. Pošto pored desktopa na kome su inače non-stop deca, koristim i laptop, potreban mi je ruter koji ima wi-fi, a pošto čujem da se kod PTT-a to "zadovoljstvo" doplaćuje sa 2000 din, rešio sam kad već plaćam da kupim svoj ruter .
Zato vas molim da mi preporučite neki oko 30 evrića koji nema lošiji domet od telekomovog ruter HG520 S, koji sada koristim i sa čijim sam dometom zadovoljan.
I da ne zaboravim, šta bih morao od PTT -a da tražim, kakva podešavanja, prilikom potpisivanja ugovora da bi njihov adsl proradio na ovom mom budućem ruteru.
Hvala
Hvala vrobec, zanima me samo da li si od PTT-a uz potpisivanje ugovora odmah dobio i PPPoE username / password, koji pretpostavljam moraju da se upišu u novi ruter, ili si morao naknadno da im tražiš, kao što je to slučaj kod telekoma ?
Ljudi,molim vas da mi kažete da li je istina da je brzina 6144/1 MBit/s kod PTT ADSL-a zaista košta 1050 dinara ? Čuo sam da ima neka promocija do kraja septembra,da li je to istina ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari