@phobiaz... da su iste cene sensation. ovako, O3D...
toliko...
tek cu kasnije snimati, sad gledam neku seriju, sutra ce biti klip...
sry guys, al klipa ce biti 🙂
poprilicno cvrsto...
ono sto se ne vidi na snimku je da je sa ekserom ostalo malo nekih linijica...ali me iznenadio kad sam lupao u donjem levom uglu gde je pukotina od starta bila, nije se uopste "nacheo" i polupao...
^ pazi, nije jadno u smislu da lose trpi udarce... udarce trpi ODLICNO... nece lako puci... problema su 2: GREBE SE LAKSE NEGO GORILLA GLASS, i AKO SE UDARAC NANESE NA IVICU EKRANA, BYE BYE!!! direktne udarce trpi kako treba,ali izgleda kad se sa ivice nacne GRICKALICOM (ffs), onda puca kao iz sale.
Evidentno je da je dizajnerska greška uzrok mogućeg pucanja ekrana.
Većina ako ne i svi proizvođači stakla na svojim telefonima seku pod uglom od 90° a zatim ga upasuju u masku aparata tako da ostane mala lasnica oklopa telefona sa strane. Dok se LG kod ovog telefona odlučio na smeli dizajnerski korak koji eto može lako da stvori problem, greška u dizajnu je po meni u staklu koje je sečeno pod uglom od 45° i bez zaštitne ivice na oklopu telefona, tako da je staklo u jednom delu debelo 1mm a na ivici je debljina bukvalno par mikrona. Naravno kada se ošteti taj mikronski sloj eto za tren oko pukotine preko čitavog displeja.
Zato nije na odmet neka silikonska obloga i neka folija preko ekrana preventive radi!
Kakve to veze ima sa bilo čim? Ti svejedno reprodukuješ 1920x1080 visokoprofilni materijal, to što ekran ima manju rezoluciju nema veze, slika se samo skalira na tu rezoluciju, nije da je konvertovan prethodno film u 800x480.. Razmisli malo, ti ćeš dobiti te performanse i glatkoću reprodukcije isto kada ga povežeš preko HDMI kabla na FullHD televizor.
Pa kako da ne klizi kad ga gledas u 800*480 😀
Sta je ovo prodaju nove 3D za 290-300e, sa vip-a?! Super cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari