Antonio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2002
- Poena
- 620
@djukasrbin Vidi ja sam imao problem sa par android telefona (htc, lg, se) ovih dana a sve vezano za alarm tj. probleme sa alarmom je prouzrokovao Sat, a za sve je bio kriv VIP koji je nešto čačkao oko mreže. Naime svi telefoni su bili namešteni da sat sinhronizuju sa mreže operatera tako da sam u nedelju došao sat vremena ranije na posao, onda sam obratio pažnju na sat i mislio sam da mi je telefon flipnuo, međutim i ljudi u mom okruženju su primetili da i njihovi telefoni brljve sa prikazivanjem vremena Pošto je na svim telefonima isključena sihnronizacija sata putem mreže operatera sve se vratilo u normalu.
P.S. Problemi sa vremenom se obično manifestovali oko 6:30 i 7:00 zatim 15:00 i 15:30 i 22:00 i 22:30 samo u tom vremenu je sat išao sat vremena napred a kasnije se vraćao u normalu dakle ne samo meni. Moguće je da VIP nije još rešio taj problem i da je to uzrok tvog kašnjenja.
P.S. Problemi sa vremenom se obično manifestovali oko 6:30 i 7:00 zatim 15:00 i 15:30 i 22:00 i 22:30 samo u tom vremenu je sat išao sat vremena napred a kasnije se vraćao u normalu dakle ne samo meni. Moguće je da VIP nije još rešio taj problem i da je to uzrok tvog kašnjenja.
Poslednja izmena: