Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@djukasrbin Vidi ja sam imao problem sa par android telefona (htc, lg, se) ovih dana a sve vezano za alarm tj. probleme sa alarmom je prouzrokovao Sat, a za sve je bio kriv VIP koji je nešto čačkao oko mreže. Naime svi telefoni su bili namešteni da sat sinhronizuju sa mreže operatera tako da sam u nedelju došao sat vremena ranije na posao, onda sam obratio pažnju na sat i mislio sam da mi je telefon flipnuo, međutim i ljudi u mom okruženju su primetili da i njihovi telefoni brljve sa prikazivanjem vremena Pošto je na svim telefonima isključena sihnronizacija sata putem mreže operatera sve se vratilo u normalu.

P.S. Problemi sa vremenom se obično manifestovali oko 6:30 i 7:00 zatim 15:00 i 15:30 i 22:00 i 22:30 samo u tom vremenu je sat išao sat vremena napred a kasnije se vraćao u normalu dakle ne samo meni. Moguće je da VIP nije još rešio taj problem i da je to uzrok tvog kašnjenja.

Poslednja izmena:
Da, meni je sat bio navijen na 6:30 da li moze da se iskljuci ta sinhronizacija sa opetaterom i da uradim to manual?

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

Ideš na setings>date & time> i tu deštikliraš automatsku sinhronizaciju

aha, aha... nisam skontao tj. nisam procitao djukasrbin, pa sam mislio da imas i ti problem 🙂

Vec mi je bilo odstiklirano, ne mogu da verujem, izgleda da nije do mreze vec telefona...

u potpunosti se slazem, ali cekaj, nadji mi za manje para sa transportom, da bude tanja zastita/lepsa/kvalitetnija... ustvari nadji i za duplo ili troduplo vise para tanju futrolu :/

realno, bio sam spreman i 10e da stucem na LEPU futrolu...hm.... ne postoji za tako glomazne telefone. Secam se kad sam 3GS iphone imao, ono.... mali milion razlicitih bojica, crteza, oblika i materijala... ovde, za ciglu, ipak sta god da stavis i dalje je cigla (samo malo veca xD )
Za SGS2 (kao i za prethodnika) imas vala milion i jednu futrolu, od kojih se ne zna koja je lepsa... i tanke, i lepe, i kvalitetne... a isto su cigle od 4+", kao i taj tvoj 😉 Ali, ti si hteo *bas* Optimus 3D 😛
(jedino ako pod "cigla" ne mislis na samu fizicku velicinu telefona, vec na gramazu 😀)

Ljudi igra Avatar 3D izgleda neverovatno dobro, a kosta 1$, u poslednje vreme ovaj telefon kpristim kao konzolu za igranje, totalno je pre**** PSP i 3DS

Edit: djurkash me podseti, telefon je juce zamalo bio razbijen o pod, nije mi svirao alarm za posao, nemam vise poverenja u njega i od sad 'navijam' svoju staru Nokiju

Gde kupujes igre i sa kojom karticom? Ja sam samo bacio pogled na LG World i nisam nasao te igre.

Sent from my VegaComb using Tapatalk

Koristio sam sve prenosne konzole koje trenutno postoje na trzistu i tvrdim da je ovaj mob jaci i boli za igranje

mozes da tvrdis do sutra kad to jednostavno nije cinjenicno stanje

I ja mislim da je na konzoli mnogo lakse

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

^ pa naravno da jeste... covek je samo pod utiskom, niste ni trebali da mu kontrirate ;D

dobre su igre,ali jednostavno nije projektovan da bude konzola...

p.s. da, zaista djukasrbine.... GDE kupujes...ja imam tu karticu, ja inace i kupujem na internetu razne stvari,ali na LG world-u nisam naso 🙂

Nije projektovan da bude konzola ali ima jaci hardver od svih trenutno aktuelnih, sto za posledicu ima da igre izgledaju fenomenalno.

A sto se tice kupovine igrica, nije vam palo napamet da kliknete ikonicu 3D GAMES koja vas vodi direktno na gameloft sajt i igrice od dolar 🙂

3D games me vodi nigde xD samo na onog robin huda (tj ono sa lukom i streelom u 3D-u)... gde si registrovao lg world..ja sam na UK

...
A sto se tice kupovine igrica, nije vam palo napamet da kliknete ikonicu 3D GAMES koja vas vodi direktno na gameloft sajt i igrice od dolar 🙂

Ha, ha, ha vidi stvarno... hvala za tip.

Nije projektovan da bude konzola ali ima jaci hardver od svih trenutno aktuelnih, sto za posledicu ima da igre izgledaju fenomenalno.

babe i zabe, sto puta prezvakana prica. ne moze da se poredi hw konzola i igre koje se prave da samo na njemu rade i u ovom slucaju igre pravljene da rade na maltene svakom androidu. malo tu zavisi od hw-a a mnogo od vestine programera.

veceras cu verovatno snimiti prvi SCRATCH RESISTANCE TEST za ekran od ovog telefona...

dobio sam ekran koji su mi skinuli u servisu i podelicu ekran na 4 dela...

1. deo cu grebati novcicem
2. deo cu grebati ekserom
3. deo cu grebati kljucevima
4. deo ce biti ostavljen za udarce dok ne pukne... (cekic, GRICKALICA xD,bilo sta..)

Hocu sa vama i svetom da podelim jacinu povrsinskog sloja koji nije gorilla glass ;(

kad snimim/uploadujem 720p video...ima vremena... mozda i sutra zavrsim. al stize... :*

Nemoj da drzis taj novi ekran u blizini unistavanja starog, mozda opet pukne :d

Zezam se, daj stvarno da vidimo taj test. Ali nemoj odmah svom silom. Prvo probaj sa nekim sitnim ostecenjima tj pokusajima ostecenja, ono sto je realno u svakodnevnoj upotrebi [pa i zrnce necega u dzepu moze da napravi ogrebotinu]

Phoniazz nemoj u ovoj temi, nastace haos.
Sto se mene tice Sensation.
U tom duelu. A ako imas kesa za Sensation imas i za Galaxy s II koji je bolji. Po mom misljenju.

Poslednja izmena:
@phobiaz... da su iste cene sensation. ovako, O3D...
toliko...
tek cu kasnije snimati, sad gledam neku seriju, sutra ce biti klip...

sry guys, al klipa ce biti 🙂

Jedan deo bodi olovkom, kao što su testirali dell streak. 🙂

Ttalk

^ samo za tebe...upload je u toku...
problem je sto nisam imao neku dobru crnu podlogu (kao sto je LCD) pa se tesko vide ogrebotine...al...kako tako, ukapiracete poentu..

Za koliko ce biti na YT ? Sredjujem krs po kompu, spremam se za obaranje sistema, pa da vidim test, ako ce uskoro 😛

Nazad
Vrh Dno