Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Settings ---> About Phone ---> Softwear Update i uncheck "Automatic check" ,i btw niko u paketu nema Wi-Fi xD

Imam dva pitanja vezana za mog novog ljubimca :d

Da li neko zna na koji nacin mogu da iskljucim automatski update, jer u trenutnom paketu nemam wi-fi pa ne bih da mi trosi bezveze?
Gde mogu u Bgu mogu da se nadju futrole i folije za njega?

jel hoces da iskljucis automatic update? (posto ti je masinac objasnio kako to) ili hoces da iskljucis sa mreze protok, da u trenutku kada nemas WIFI ne skida ni "gram" podataka i gomila ti racun? ako je ovo drugo, onda imas dropdown menu, i medju svim onim ikonicama mislim da je skroz desna (nemam telefon sad kod sebe) one 2 strelice paralelne da iskljucis DATA PROTOK...tj protok samo preko mreze (i dalje ce ti ostati wifi protok moguc..sto je logicno,to je zasebna stvar)

i za njega retko gde imas futrole, uglavnom gledaj da su sto vece, tj najvece, i one koje su pravljenje za HD2, ili GS2 itd... za sada NIGDE nisam u srbiji gde god da sam gledao nasao za njega futrole.

@ presretach: naravno da je to nemoguce... :/ kako mislis 10 sati 3D filmova bez punjenja???? ne moze ni 3 sata

Biće u četvrtak na testu sve sa slikama i videom koji je napravio kolega, nemojte da ste nestrpljivi 🙂

ahahah, nadam se da nije uzeo iz nekog servisa telefon, i da se moje preplanule slike ne pojave u vide-u ;D

Teško 🙂 . Ovaj primerak što je kod mene je iz inostranstva poslat Vip-u kao testni model, urezano je napred na maski Not For Sale. To je izgleda prvi put da daju takav primerak, obično otvore jednu svoju kutiju i od tada im to postane primerak koji ide od medija do medija.

Zvali me iz begram servisa...i ja pitam zar nije MOBIS electronics servis? Kaze jeste, ali mi smo njihov info centar...omg
P.s. Kao, imaju deo i kosta 6900 ili tako nesto...ja kazem imate deo? -Imamo... Reko super, imam para popravljajte, kad ce biti gotovo? -bice do kraja nedelje, mi u begramu bismo trebali u ponedeljak dobiti od njih mobilni i vama poslati..kao, tamo do srede cu imati fon.. Nesto mi je to cudno..to bi bilo svega 10 dana, malo mi je to nesto..misli, do jaja, al....koliko je sad verovati.. I kako svega 6900? Sve mi to cudno

evo utorak je, zvao begram, jos uvek nije njima iz mobisa stigao telefon,a u petak u 12:00 (podne) su me zvali i pitali da li da opravljaju imaju deo... cekaju moju zelenu zastavicu da se saglasavam sa cenom opravke i kao do ponedeljka ce oni imati kod njih u begramu telefon..najkasnije utorak... E sad...sta oni rade u PETAK, SUBOTU, PONEDELJAK, UTORAK, pa da 4 dana popravljaju telefon, tj menjaju napunknut ekran, nemam pojma...sad sam im poslao mail i zahtevao da mi jave tacan status i dokle je stiglo sa opravkom, UZIMAJU MI 70e I JA NJIH TREBA ZA RUKAV DA VUCEM, da bi mi opravili telefon....eee bree!

edit: 4 dana za sledeci zadatak:
-kvar je vec ustanovljen,znaci samo POPRAVKA, slanje u Begram i to je to.
a popravka se sastoji u sledecem: Skini poklopac na poledjini, izvadi bateriju, odsrafi desetak srafova, otkopcaj sta treba, stavi nov deo, vrati sve nazad, zasrafi i to je to....

4 dana.... kakvi klosari

Poslednja izmena:
Srbija tebra moj...

sve se ovde vidi,
13062585.jpg

moooora covek da ih pogura da bi oni napisali: EVO DANAS CE...

pitam se zasto...

Imaj razumevanja, nisu do sada imali ovaj telefon na servisu, pa se malo igraju. 😛

Ttalk

Futrola nema ni u Italiji, ni u Nemačkoj, gde sada boravim... Ni za 3D ni za 2x 🙁

Ima ovde u Portugalu, silikonskih od 7e pa navise, koznih od 10e... a i folije...

Fala curcu...

Pojacajmo O3D KOMJUNITI!!!

Sent from my Lg Optimus 3D

Ljudi, protrca ja na brzaka (jos jednom) kroz temu i nisam nasao podatak: Jel vezan telefon za operatera?

Ispravka: Izvinjavam se, sad videh podatak.

Poslednja izmena:
Uvek to mozes resiti..samo onda baj baj garancija...

Ne mora da znaci, ako LG u Oktobru izbaci Ginger update i u njemu promeni radio i hboot onda postoji mogucnost da nam fon posle toga bude unlocked 😀

@OTAC jel to stigao tvoj O3D iz servisa? jesu ga dobro uradili, jel ima prasine ispod?

Poslednja izmena:
Uspeo sam da obezbedim primerak za sebe, utisci... malo kasnije. 😉

@OTAC, Masinac: Da li ste prilikom kupovine ovog telefona dobili Vip Super Star Paket i karticu?

^^@masinac: Jel mozes verovati da apsolutno NISTA NE PREMICUJEM DA JE RADJENO... da nisam video polomljeni moj ekran koji dobijes uz telefon kao skinuti deo (jer placam popravku) mislio bih da su mi dali potpuno nov telefon :/

Originalni deo su ugradili, sve profesionalno, nisu cackali fon (gledao sam history svega/browsera/galerije/chat-a,skinutih fajlova, caller listu)
Skinuo sam data recovery tool i nisu ni jednu sliku napravili s njim, skroz profesionalno.
Prosto sam POZITIVNO iznenadjen...

P.s. porucio sam foliju za ekran jer nema GORILLA GLASS, i dodatnu bateriju od 1980 mAh (ustvari,ta baterija je pojacanje za optimus p990 2x) i ovu silikonsku futrolu:

81512839.jpg

96281496.jpg

doduse ruzna je, bice malo bucmast fon,ali bar par nedelja/meseci (za 4-5$) ce mi zastiti ljubimca

@antonio: jesam... i poklon neki mali telefon samsungov i jos jedan prepaid broj njihov..... a ta kartica mi je stigla sa prvim racunom u koverti, na njoj je lepo reljefno ugravirano pored svih mojih najosnovnijih podataka i koji telefon koristim i IMEI broj 😉
fancy onako...

Poslednja izmena:
Znači dali su ti zamenski telefon visoke klase dok je ovaj bio u servisu?

Ako nije tajna gde si poručio silikonsku oblogu, zaštitnu foliju...

^ ne... nisu mi dali zamenski telefon jer sam rekao: STA CE MI....imam onaj mali samsung koji sam punio na 6 dana (i bio je cak i na dnu dunava,pa sam skakao po njega i radi ko svajcarac) i kad su me pitali da li mi treba zamenski telefon, ja sam rekao NE. (a nisam ni siguran da bi mi dali visoku klasu)

sto se tice akcesorija, sve na eBay-u...ako ne mozes ti da kupis (nemas internet karticu ili paypal account itd) da ne bi krao posao Alexu sa foruma, mozes preko njega da porucis (ja cu mu sve detalje pustiti, ili ti nadji na ebay-u nesto sto ti se svidja, a ono sto moze da se posalje za srbiju, on ce ti naruciti) 🙂

@OTAC : znaci dobri su 😀 lepo je cuti da su profesionalno uradili 🙂 Ova silikonska futrola nije losa,al ja ipak cekam neku futrolicu kao sto sam imao na HTC Magic ,a kako mi se cini moracu je sam praviti jer nemam gde da je kupim 🙂

@Antionio : kao sto je OTAC rekao,karticu dobijes sa prvim sledecim racunom i bas je fensi,lepo su me iznenadili kad sam je video 😀

Na sta lici sa ovom zastitom, o Boze, koja tuga...

Mogu misliti na sta ce da lici sa debljom baterijom :/

u potpunosti se slazem, ali cekaj, nadji mi za manje para sa transportom, da bude tanja zastita/lepsa/kvalitetnija... ustvari nadji i za duplo ili troduplo vise para tanju futrolu :/

realno, bio sam spreman i 10e da stucem na LEPU futrolu...hm.... ne postoji za tako glomazne telefone. Secam se kad sam 3GS iphone imao, ono.... mali milion razlicitih bojica, crteza, oblika i materijala... ovde, za ciglu, ipak sta god da stavis i dalje je cigla (samo malo veca xD )

Jeste skontali da kad imate poruku ili propusten poziv na lockscreen ,dovoljno je samo da to obavestenje povucete dole i automatski se pokrece aplikacija odgovorna za notifikaciju ( poruka = messaging, missed call = call log)...ja tek sad skontao tu mogucnost i jako mi se svidela pa reko da podelim s vama,a mozda ima neko ko jos uvek ne zna pa eto sad ce da zna 😀

Poslednja izmena:
Narode, kako Vam (ne)radi alarm? Pitajte uvaženog kolegu Djukasrbin-a, prezodovoljan je 3D-om, a posebno kako ga alarm (ne)budi za posao 😀😀😀

Ljudi igra Avatar 3D izgleda neverovatno dobro, a kosta 1$, u poslednje vreme ovaj telefon kpristim kao konzolu za igranje, totalno je pre**** PSP i 3DS

Edit: djurkash me podseti, telefon je juce zamalo bio razbijen o pod, nije mi svirao alarm za posao, nemam vise poverenja u njega i od sad 'navijam' svoju staru Nokiju

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

Poslednja izmena:
djurkash zar nije kao i na svakom androidu? mislim na ono ne ubijas ga i ne iskljucujes telefon?

Nazad
Vrh Dno