Mišljenja sam da nećeš pogrešiti ako se odlžučiš za ovaj telefon. Lično ja sam prezadovoljan onim što sam dobio kupovinom ovog aparata ne uzimajući u obzir 3D. Očekuju nas još neke poslastice sa dolaskom update-a. Ulaskom u skriveni test meni na 3845#*920# može se videti da ima hardverski impementiran i funkcionalan FM radio, ostaje još softversaka implementacija, zatim već pomenuta konverzija aplikacija i igara iz 2D u 3D...
Na GSM areni se pojavio test HTC EVO 3D i vidi se da su blago razočarani implementaciom 3D-a u svim segmentima kako reprodukciom tako i snimanjem, fotografisanjem... Performase su takođe blago razočarenje i ako ima 20% brži procesor performanse su mu gotovo 20% slabije u odnosu na O3D.
Dakle još neko vreme SGSII i O3D će ostati na tronu kao telefoni sa najboljim performansama trenutno na tržištu. SGSII ima nešto veću cenu ali i ogromnu zajednicu iza sebe. Dok je O3D još uvek suvereni vladar u kategoriji cena/performanse, mada zajednica raste i kuvaju se polako custom romovi.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari