Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne garancija nije 24 meseca, to mi zaista nista ne znaci. Zanemarite garanciju.
Menjam telefone na 5-6 meseci pa i cesce.

Sale, ne navlaci co'eka, mnogo je to...sacekaj malo povoljniju ponudu, bar 50eur nize...

Ne moze Sale da me navuce, ja znam koje su cene ovog telefona, kao i svih drugih na trzistu.
Ako budem cekao necu ga ni uzeti nikad. Mislim da je ova cena ok, ali eto pitam za vase misljenje.
Ako znas za nesto jeftinije ti nemoj da cutis nego reci. 😉

Vuce me taj 3d a kad razmislim i ne treba mi...
Ali i bez njega telefon je vise nego ok, neka 9-ka, 8-ca samo zbog stakla i ne tako kvalitetne kamere.

Edit: U Svajcarskoj sam gledao cene, znaci radi se o zemlji koja ima najpovoljnije telefone sigurno, cena je 460e, u Makedoniji oko 500e, Madjarskoj oko 480e...

Kod nas... 600-650e.

Poslednja izmena:
Ako zaista mislis da su to realne cene, i treba da kupis po tim cenama...

Ja sam recimo moj prodao za 400, odnosno, vise je to bila neka kompenzacija koju smo procenili na 380, ali je ispala 400eur na kraju. Inace, vidjao sam ga po oglasima i za 350...

E, sad, po meni je najpovoljnije na uzmes preko operatera. U vipu ga imas za nesto manje od 300eur uz 1100din mesecno. A u mts-u ga imas za 210eur i dve godine po 1950 din mesecno...

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Necu, koristim telenor. Ne uzimam telefone na postpaid vise.
Ja nisam vidjao po oglasima NOV za 350e stvarno, ne znam gde su ti oglasi?
Na mobilnomsvetu sam video nesto oko 370-450e ali svaki ili koriscen par dana ili zakljucan na neku od mreza, sto meni NE odgovara.

Hvala u svakom slucaju.

Bio jedared na svetu za 350, valjda coveku trebalo za fix...

Realno telefon vredi 420e, Sensation i GS II su skuplji, a o EVO 3D da ne pricam.
Razmislicu...

Realno telefon vredi 420e, Sensation i GS II su skuplji, a o EVO 3D da ne pricam.
Razmislicu...

Ako bi ga uzeo zbog 3D, ne razmisljaj od htc-u, svi testovi govore da je 3d dozivljaj dosta bolji na lg.u. A, opet, ako biras izmedju sensationa i sgs2, opet izbaci htc...sgs2 ga sije opusteno...

Trenutno koristim Sensation i GS II...
Evo 3D sam spomenuo zbog cene, kazem koliko je skuplji od Optimusa... ne bih ga kupio.

Trenutno koristim Sensation i GS II...
Evo 3D sam spomenuo zbog cene, kazem koliko je skuplji od Optimusa... ne bih ga kupio.

Lepo, lepo, ima se, moze se 😀

Onda, bolje da te ne savetujem kako da trosis pare, cim umes da ih zaradis, ne sumnjam da ces umeti jos bolje i da ih potrosis😀

Lol pa ok onda hvala ti...
Ne ozbiljno se lomik, naravno ako bih uzeo 3D otarasio bih se jednog od ova dva.
Mozda ce Sensation da leti na kraju, ako uzmem 3D.

Lol pa ok onda hvala ti...
Ne ozbiljno se lomik, naravno ako bih uzeo 3D otarasio bih se jednog od ova dva.
Mozda ce Sensation da leti na kraju, ako uzmem 3D.

Sensation sam koristio jako malo, ali svejedno, nije ostavio neki utisak na mene, sem konstrukcije...ipak, meni je 'ispod haube' bitnija stavka, a sgs2 je tu tata...

Ako uzimas zbog 3D preskoci EVO, pricam iz sopstvenog iskustva, imao sam oba u rukama i siguran sam da je "prirodnije" odnosno lakse da se pronadje "3D ugao" na LG. Totalno sam se razocarao sa HTC-om. Sto se tice cene, kupuj! ...kao sto si rekao.. pare nisu problem.

^ Malo pre sam procitao review EVO 3D na gsmareni... sta reci?
5mpx kamera koja snima 3D slike u rezoluciji od 2mpx koje su pritom uzasnog kvaliteta.
Slabiji 3D efekti.
Nema 3D menu, aplikacije, igre...
Ekran koji je i pored bolje rezolucije los (Ako je kao na Sensation-u ne bi mi smetalo, svidja mi se ovaj ekran)
Losije performanse i pored "jaceg" procesora.
Problemi sa crashovanjem...

Optimus 3D je mnooogo bolji.

^ Malo pre sam procitao review EVO 3D na gsmareni... sta reci?
5mpx kamera koja snima 3D slike u rezoluciji od 2mpx koje su pritom uzasnog kvaliteta.
Slabiji 3D efekti.
Nema 3D menu, aplikacije, igre...
Ekran koji je i pored bolje rezolucije los (Ako je kao na Sensation-u ne bi mi smetalo, svidja mi se ovaj ekran)
Losije performanse i pored "jaceg" procesora.
Problemi sa crashovanjem...

Optimus 3D je mnooogo bolji.

Rekoh ti, a sto se procesora tice, ne bih bas bio siguran da je qualcommov snapdragon 8660 jaci od omapa 4430...

Mislio sam na clock. 400mhz + bi trebalo da cini neku prednost...
Ali tu je i veca rezolucija.

Ma ne bih ja uzeo EVO nikada, nisam ni razmisljao. Sensation sa 2 kamere.

Mislio sam na clock. 400mhz + bi trebalo da cini neku prednost...
Ali tu je i veca rezolucija.

Ma ne bih ja uzeo EVO nikada, nisam ni razmisljao. Sensation sa 2 kamere.

Ne znam zasto 400+, razlika u fabrickom clocku je 200MHz...anandtech je radio sveobuhvatan benchmarking tih platformi, i omap se jako dobro pokazao, cak u nekim stvarima bolje i od exynosa...a zna se koliko sensation kaska za sgs2...

Pa 2x 200MHz = 400mhz.
A sto se GS II vs. Sensation tice, primeti se i te kako veruj mi. Posebno kada se koristi browser, GS II je mnogo brzi na tom polju bukvalnio leti, dok Sensation... 🙁

posle ravno 2 meseca koriscenja ovog telfona (za sve buduce vlasnike istog telefona) imam samo reci hvale...
zaista je telefon odlican..jos GB update za manje od mesec dana stize... JU! 🙂

I ja sam prezadovoljan mojim,odlican fon 😀 samo nesto nisam siguran za GB update jer su ovi po stranim forumima primili vec par manjih updateova a mi smo jos na 10b-JUN verziji,tako da msm da necemo dobiti ni GB update al ajd videcemo za mesec dana..niko srecniji od mene ako gresim 🙂

Evo i ja sam ga uzeo. I zaista sam prezadovoljan za sada. Koristio sam ga samo par sati ali je telefon stvarno fenomenalan. Brz, stabilan... malo je veci i tezi sto meni licno i odgovara.
3D mi se svidja, kamera je takodje jako dobra, browser su konacno dobro uradili... jedino mi izgleda da ce baterija biti problem jer 3D bukvalno "srce" bateriju ali videcu vec 🙂

Edit: Da dodam da sam odusevljen ekranom, savrsen je.

Poslednja izmena:
posle ravno 2 meseca koriscenja ovog telfona (za sve buduce vlasnike istog telefona) imam samo reci hvale...
zaista je telefon odlican..jos GB update za manje od mesec dana stize... JU! 🙂

Takodje ga imam duze vreme i nemam samo reci hvale, alarm za posao mi 2 puta nije zvonio zbog cega sam kasnio i mogao sam imati ozbiljnih problema zbog toga s'obzirom cime se bavim, i prosle nedelje je sam surfovao po internetu i napravio 11 000 racun, telefon definitivno nije za biznis korisnike, ali zaboravim na sve probleme kad upalim Avatara 3D 🙂

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

Kako je sam surfovao po internetu, to prvi put čujem?

Devojka je imala [ima] problem sa ZTE racer, android 2.1, iz vipa, ''nesto'' je jelo oko 2Mb dnevno. To nije problem jer ima 325Mb u paketu ali je problem to sto nije znala i 7 dana pre pocetka novog racuna potrosi i onda to nesto pojede 14Mb i napuca racun, znate svi koliko je skup net van paketa i u pripejdu. Otvarao sam teme na sk i ovde ali nisam nasao resenje, to nesto je i dalje jelo Mb i pored Watchdog-a i pravljenja fejk 3g/edge profila sa izlupanim parametrima, nije mi jasno uopste.

Jeste da ovo nema veze sa Optimus 3D ali eto, da kazem samo. Problem i dalje nije resen ali ona sada koristi wifi kad god moze da se ne bi zaduzivala po 300, 400 din bezveze.

Pa dobro, ovo je gurman a tamo je bila neka misica :d
Sustina je ista 🙂

Nazad
Vrh Dno