ugh!
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2008
- Poena
- 319
Mislim, od kad je 16Mb 2800din. kod njih? Od skora (mesec) ili odavno?
Promena cena je bila u martu ove godine.
Mislim, od kad je 16Mb 2800din. kod njih? Od skora (mesec) ili odavno?
Pretpostavljam da je to neki Windows program, nisam na WindowsuA i koja je glupost da treba da instaliram program koji ce da ubrza nesto shto treba po defaultu da radi
Nije meni problem samo youtube, nego bilo kakav video streaming, jer koristi jednu konekciju koja na PTTu nece da predje 100KBs. Sutra zovem Telekom da predjem kod njih, ovo vec duze vreme traje i ochigledno se nece popraviti...
I mene interesuje, ja sam u petak zaključio ugovor.Čekajte ljudi, hoćete da kažete da ja je ptt faličan jer sporo učitava klipove sa manjom rezolucijom?
Koristi li neko u PO ovaj PTT ADSL ... sada u avgustu mi ističe obaveza u telekomu, a pošto su gospoda ukinula popust 50 posto, razmišljam da predjem na PTT ....
Evo, mogu reći da je meni bliska osoba ostala uskraćena za 50% jevtiniji net na godinu dana zbog nesposobnosti nadmenih i ograničenih Telekomovih službenica u Bečeju. Voleo bih da je sve to malo profesionalnije kod nas, svejedno kod kojeg provajdera...
OK, hvala .... sutra idem da ih obidjem i da vidim šta i kako.
El ti oni daju neki modem? Koji ? Sam si sv epovezao? I ono najbitnije, jesi li ti hteo 6/1 ili si hteo više, ali nije mogla instalacija da izgura?
U kom delu grada si.
Jednokratna naknada za bežični modem iznosi 2.000,00 dinara.
Da, ali za tih 2000 jednokratno, da li je moj, ili ga iznajmljujem sve dok koristim ADSL ?
Ja sam danas potpisao ugovor na 12 meseci i prebacio se sa 4Mbit na 6Mbit. Samo sam zaboravio da pitam da li cu ubrzo biti prebacen ili cekam 1. septembar. Da li zna neko?
Danas sam dobio racun i tako su ga obracunavali - do dana kad sam potpisao ugovor ide stara cena (po starom paketu) a od dana kad je ugovor potpisan popust 50% od cene novog paketa... OCEKIVANO! Ja to unapred odgovaram na neko takvo slicno pitanje![]()
Mozete li mi, o dobri ljudi, reci kako radi taj PTT ADSL? Neko moj ce uskoro (najverovatnije) potpisati neki ugovorcic, pa me zanima vredi li ta akcija ili da ipak uzme kod nekog drugog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari