Bio juce do poste da potpisem ugovor, obavio sve to uz sporu proceduru jer na salteru bas nisu sigurni u svaki sledeci korak pa okrecu telefone. Elem, u ugovoru stoji jasno da mesec dana pre isteka ugovora treba da se dodje za raskid ukoliko ne zelimo da se isti produzi, meni ona na salteru rece sasvim drugu stvar nakon sto joj je podrska iz ptt-a rekla na telefon. Kaze mi da nakon isteka ugovora ja treba da raskidam ovaj ugovor ako hocu, to sam je bas pazljivo slusao i pitao je da ponovi. Poslusacu ugovor naravno. E sad glavno, meni vec danas brzina povecana, ali na moje razocarenje samo na 6mbit...Potpisao sam na 16mbit i rekli su mi ako nema tehnickih mogucnosti smanjice na 8mbit, ali oni preterase, stavili samo 6. Mislim, daj koga lazu, centrala na N.Bgd pa da ne moze da izgura makar 8, pa ne zivim u Mrcajevcima. E sad posto sam ja prilicno siguran da moze da izvuce i svih 16mbit-a ima da ih zovem i da porazgovaramo. Lepo mi u ruteru stoji Attainable Rate 16996, a do juce nesto ispod 14000 do 14500.