Ne znam, još ću razmisliti, ali mislim da mi se SGS više sviđa i nisam siguran koliko bi prelazak na Optumus 3D bio pametan potez. Nisam gledao na XDA kakvo je stanje sa ROMovima, dok sam sa SGSom nekako na "svom terenu"
AMOLED... ili S-AMOLED?Jako, ali jako sam vas zeznuo za vidljivost ekrana na direktnom suncu...
rekao sam da je vidljivost skoro kao amoled, a verujte drug (koji ima amoled) i ja smo poredili na direktnom suncu iz svih uglova, i ips ekran cepa amoled...ostali smo bez teksta... oba smo stavili na full brightnes, oba smo minut jedno pred drugog poredili iz raznih uglova i jako smo se iznenadili da bar, pa 50% bolja vidljivost.
no comment.
Oće neko da okači više sliku telefona...??? 🙂
^ doduse AMOLED, ali smo pravili i sa istim amoledom razliku i npr sa HD7 i jos smo 2 nedelje sa HTC SENSATION, i mogu reci da je amoled bio mnogo bolji na svetlosti direktnoj od oba,a ovde je amoled losiji dosta..tako da kontam da sa S-amoledom moze rame uz rame (sto se tice daylight)
Odakle vam više to sa IPS ekranima da su bolji na suncu? Nijedan LCD, pa i S-IPS nije bolji od Samoled-a na suncu, lično sam se u to uverio kada sam testirao LG Optimus Black i stavio ga pored mog SGS keca.
apsolutno DA! Kao sto sam rekao, danas u BG-u sam na ulici na suncu (doduse nije podnevno) video apsolutno sve.
jeste slabije nego od amoleda, i to osetno,ali se iznenadjujuce dobro vidi...
imao sam GS1 do subote, u ponedeljak sam vec drzao O3D na suncu i bio sam U SHOKU... e toliko je bolji :/
sad ne znam koliko je bolji od GS2,ali od GS1 zaista deluje mnogo bolje na suncu
😉..sve ostalo je euforija srecnih vlasnika ips lg-a .
Ahahaha, dobro si ovo primetio 😀Prvo kažeš:
pa onda:
Sad si me totalno zabunio, koji je bolji na suncu SGS1 ili O3D?? :trust:
Prvo kažeš:
pa onda:
Sad si me totalno zabunio, koji je bolji na suncu SGS1 ili O3D?? :trust:
Plus sto sad imas novi fon, pa ces hteo-ne hteo da natezes malo na stranu Optimus-a 3D 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari