Mene interesuje šta je bio uzrok dizanja frke, kao i to da li si kupio izložbeni primerak ili imaju sada i za prodaju uz ugovor?
evo ovako...ja sam u nedelju bio u USCU (shopping centar) i setam tako (ne planirano da kupujem telefon) i vidim u izlogu stoji...udjem, i pitam da li imaju.
NEMAJU,ali imaju taj u izlogu koji nije kao ostali izlozeni modeli, tj nije cackan (doduse,video sam da je bio ukljucivan,ali zaista nije napunjen ni jednom i bilo sta..imao je bateriju u sebi jer su se igrali s njim, sto mi se nije svidelo,ali zbog frke da ce doci kasnije sa vecom cenom, htedoh ipak da ga odmah uzmem)
i pitam ih u nedelju da li mogu da rezervisu to meni, ja cu svakako sigurno opet dolaziti za BG, sad nisam bio spreman, nisam znao da ima jer su mi rekli u call centru i svugde drugde da ga NIGDE nema u srbiji...i devojka kao: MA NEMA PROBLEMA, evo na ovaj lepljivi papiric stavi ime/prezime i kontakt broj, koji ces paket postpaid itd itd... ja srecan kao mali majmun, i jos im DODATNO NAGLASIM: "nemojte da prodajete, ja sutra (ponedeljak) SIGURNO DOLAZIM, imajte u obziru da vozim 100km, da se cimam do usca iako idem na aerodrom...) "Ma nemate problema,evo zalepili smo na ovu kutiju od telefona, ceo ponedeljak do 22h ce vam biti rezervisan,a ako ne dodjete, u utorak prodajemo regularno"
i dodjem ja u ponedeljak 4-5 popodne, vidim nema telefona u izlogu na mestu kom je bio dan ranije, reko, mozda su ga zbog moje rezervacije sklonili u kutiju, otkud znam... i predtavim se, kazem sta kako> kad ono neko prodao moj telefon...sklonio papiric koji je stojao na kutiji, znaci, pravio se corav i blesav i *****ao me ISTINSKI...
i dignem frku jer izgleda nicija rec vise na vazi... trazio menadzera, odmah da dodje neko s kim mogu o prljanju mog obraza da pricam i da vidim ko je napravio budalu od mene,da dolazim iz NS-a, da su mi pre manje od 20h rekli da ce biti ceo dan za mene rezervisan i onda neko iz prve smene skine ceduljicu na kojoj stoji rezervacija i proda ga.
(nasli su tu cedulju, ocigledno je neko sklonio kao da nije ni postojala)
kad su videli da su me grdno *****ali, onda su se taj momak za pultom i devojka potrudili iz petinih zila..zvali su vip merkator, vip deltacity, i na kraju posle svih poziva nadju da ima u izlogu vip-a u u kralja aleksandra. i kao da odem tamo.
odemo mi tamo, telefon zaista stoji u izlogu, ali za razliku od onog u USCU, vidi se da je FON APSOLUTNO NOV, ima sve moguce folijice na sebi i nema ni bateriju unutra (baterija u kutiji) i kad sam stavio bateriju prvi sam ja podesavao android i kliktao NEXT>SKIP itd...tako da sam prakticno i bolje prosao. Ali, koliko god da sam bolje prosao, cimali su me da idem do centra...parkinga ni za leba.. temperatura: 37, parking 2 sata sam morao da platim....
momacki su me ovi iz usca zeznuli i da nije bilo nigde drugde telefona u BG-u, APSOLUTNO BIH SE POTRUDIO da zagorcam dan i nedelju onog ko me je ko magarca izradio...
to je sve. dobro je sto juce nisam pisao, jer sam bio usijane glave...sad smiren polako sve piskaram