zvanicno uzet..
dosta veliku frku sam danas u VIP-u digao,ali su mi ISKOPALI drugi... hteo sam da zovu menadzera,al su se iskobeljali i NEKAKO mi nasli... al o tome malo kasnije...
Ovako...
telefon je najbolja sprava koju sam drzao u rukama. Odmah cu biti totalno objektivan i reci i prednosti i mane... Da prenosim utiske moja dva drugara koji su se US*RALI kad su videli sebe na 3D slikama i klipovima, onda bi ovo bio najbolji telefon ikada...ali bas i nije...

Koristim ga svega par sati i detaljnije cu pisati i odgovarati kasnije,ali za pocetak samo sto sam mogao da zakljucim sa 50% baterije koliko je bilo na raspolaganju.
PLUSEVI:
-stvarno,ali stvarno dobar kvalitet izrade... koliko god da nije fancy kao npr iPhone 3GS i iPhone4, opet je nekako> veoma lep..

-hdmi, usb portovi su mu lepo zatvoreni,tj imaju poklopac
-3D ekran ne mogu da poredim ni sa cim, ali sama stvar da je prisutan na ekranu telefona i da ima 2 kamere, dovoljno govori i to je apsolutno veliki PLUS
-brzina...hm... o brzini i 3D-u mogu da pisem eonima...malo sam cackao browser i sve ostalo...kakav shtuc, kakav muc, nema "ocem-necem" nego samo "ocem" ;D
-igre u 3D-u su brutalne (mene to ne pali,ali ova dvojica drugara su se histericno smejali i padali u nevericu kad su igrali) verovatno necu ni igrati,al lepo je da tako dobro izgledaju te GAMELOFT-ove igrice
MINUSI:
- zaista losiji ekran nego kod galaxyS2...nekako, koliko god da je ista velicna/rezolucija, mnogo se lakse zapaze pikseli na LG-u, i mnogo vise "iskrzano" slika deluje...
sama slika po dnevnom osvetljenju je zaista iznenadjujuce dobra,ali kazem, nisam ga koristio svega par sati pa cu o ekranu i bateriji i svemu ostalom kasnije napisati vise reci
- baterija, koja je sama po sebi nedovoljnog kapaciteta (1500mAh) za 5 sati mi se ispraznio sa nekih 50%... ok, razumem da nisam jos ni jednom ispraznio i napunio do kraja,ali...
- ulazak u neke aplikacije, ili 3D mod, ili 3D slikanje ume da potraje dobrih 5 sekundi... (izbrojte u sebi do 5..nije malo) jeste, razumem ja da on pokrece 2 kamere od jednom da se procesori malo muce i to, da je zahtevno,ali bas neke stvari moraju da se sacekaju... (ovo sve mislim na 3D deo..sve ostalo u 2D-u, browser itd cepa kao svinja masan dzak)
-meni je minus nedostatak hard keys-a, sve je soft key, pa tako kad hocu da otkljucam, ovu godzilu od 4.3" nije lako dosegnuti prstom do vrha gde je unlock key(ovo nije neki minus,ali bi bilo lakse kao npr na iPhone-u ili GS2 da je...da,ovo je subjektivno..)
vise kasnije...
sta god vas interesuje...