Šta je novo?

LG Optimus 3D

Ima ona slika, jezero ili sta li je i na levom cosku se vidi trava...izgleda neverovatno. Nekako zivo.
Ona sa lopticama za golf je jos bolja.
LG je uradio odlican posao.

@marko_n Stvarno ne znam. Meni je to stiglo kao poklon uz BUG casopis Hrvatski. Mislim da se tako zove.
I unutar casopisa na dve strane su bile dve 3d slike.

Idi na neku 3d projekciju i zadrzi cvike ;)

Prilicno su drugacije te cvike sto se dobijaju uz casopise (klasicne crvena/plava) u odnosu na one sto se koriste po bioskopima... ;)

Ja koliko znam i u bioskopima su jedno vreme davali te kartonske.
Moj mali brat je zadrzao jedne takve nakon odgledanog crtaca.
Ali mislim da sve to daje isti efekat, ne znam u cemu je razlika?

Sada sam nesto citao o ovim "polarized" naocarima i izgleda da sve sto je crveno-plavo tj. stariji 3d ne reaguje sa ovim cvikerima.
E sad pitanje je da li bi ove Optimus 3d slike mogle da se gledaju sa novijim cvikerima? Mislim da ne. Jer se radi o slikanju "plave" i "crvene" slike, tj. 2 slike sa dva ugla.
Nisam neki ekspert za 3d.

Ma Marko kupis 3D TV i dobijes 3 para naocara :D

Baš jeftin način da dođem do naočara. :)

Sad čekam da neko dođe i kaže da su 3D televizori "smeće" i da ne treba ići ispod 3D bioskopa. Benč klasika, hoćeš da kupiš kartonske naočare, na kraju završiš sa 3D bioskopom na kredit. :D

Poslednja izmena:
Ja koliko znam i u bioskopima su jedno vreme davali te kartonske.
Moj mali brat je zadrzao jedne takve nakon odgledanog crtaca.
Ali mislim da sve to daje isti efekat, ne znam u cemu je razlika?

Ja zaista ne znam u kom' si ti to bioskopu bio, a da si dobio "kartonke" :D:D:D

Jedino ako ne racunas nesto tipa 20. oktobar od pre 20 godina :p

Sala mala :D

Al' to bi mogla da bude ona fora kupite naocare 3D i uz to dobijate 3D TV :D

@CAR ja nisam. Ali mali brat od tetke koji zivi u BiH mi se hvalio preko skypa da je gledao neki crtac, i dobio 3d naocare. E sad dal je on bio u bioskop ili mu je to neko dao, ne znam stvarno. Mozda i nisu kartonke ali su sarene.

@CAR ja nisam. Ali mali brat od tetke koji zivi u BiH mi se hvalio preko skypa da je gledao neki crtac, i dobio 3d naocare. E sad dal je on bio u bioskop ili mu je to neko dao, ne znam stvarno. Mozda i nisu kartonke ali su sarene.

OK za crtace, tu mozda jos i mogu da prodju te obicne kartonske... mada sam ja gledao i par crtaca ("Ice Age 3", npr.) sa ovim normalnim, tzv "polarized" - sto si ih spomenuo. Na njih sam ciljao from the beginning ;)

BTW, te cvidze vracas nakon projekcije, nema da poneses kuci :smoke:
I ako nista drugo, makar deluju mnogo ozbiljnije nego ove standardne kartonske - masivne, vece... skuplje... i plasticne, niks karton :p

Ma mogu bre bilo kakve.
Najbolje bi ti bilo da imas da pozajmis od nekoga samo da pogledas. Ali ok i ako ih kupis daleko od toga da ti nece trebati, i da ces ih baciti.

Moje su ovakve:
830px-3D_GLASSES.png

;)

Poslednja izmena:
Sad su me zvali iz VIP-a :D O3D je stigao i mogu doci po njega :D

Molim te ostavi par utisaka i reci mi da li je zakljucan telefon ok?
I da li moze da se kupi bez ugovora posto nisam njihov korisnik.

Ne moze da se kupi bez ugovora, bar ja nisam mogao pre oko godinu dana, cisto sumnjam da su menjali politiku, jer nigde ne pise cena ako se kupuje bez ugovora... a sto se tice zakljucavanja, trebalo bi da je zakljucan, svi zakljucavaju, pa sto ne bi i VIP zakljucao...

***,takva im je poslovna politika. Ako budu imali ekskluzivu za ovaj tel,verovatni ce dobiti nesto veci broj korisnika. Mada je taj broj ipak, sto bi neki rekli, statisticka greska ;)

Ne mora da znaci da je zakljucan, Telenor zakljucava sve svoje telefone, kako najeftinije tako i top klasu. Dok kod VIP-a nije takav slucaj, obicno su svi jeftiniji i oni za dinar zakljucani, dok vecina top modela je otkljucana.
I ja jedva cekam neki opis! :) @OTAC ajde dolazi vise, nisi valjda pobegao avionom sa svastikom :D

Ne mora da znaci da je zakljucan, Telenor zakljucava sve svoje telefone, kako najeftinije tako i top klasu. Dok kod VIP-a nije takav slucaj, obicno su svi jeftiniji i oni za dinar zakljucani, dok vecina top modela je otkljucana.
I ja jedva cekam neki opis! :) @OTAC ajde dolazi vise, nisi valjda pobegao avionom sa svastikom :D

Izgleda da je pobegao,uzo fon za 28k i zbriso iz zemlje xD @OTAC daj utiske bre,cekamo ceo dan :D

Covek je u delirijumu, kakav crni benchmark... Boli njega sad uvo za nas:)

Hajde stvarno, dajte nesto. Nije valjda da se ne odvaja od njega.
Ja uzimam ovu masinu 99% samo jos ne znam kako. Videcu iz inostranstva da mi posalju.

@Emix, koliko je nov napolju?

Stvarno ne znam. Nisam nesto detaljno gledao ali ne bi trebao da je skuplji od 450-500e.

Pa bice toliko i ovde cim se pojavi u oglasima.

zvanicno uzet..

dosta veliku frku sam danas u VIP-u digao,ali su mi ISKOPALI drugi... hteo sam da zovu menadzera,al su se iskobeljali i NEKAKO mi nasli... al o tome malo kasnije...

Ovako... :)

telefon je najbolja sprava koju sam drzao u rukama. Odmah cu biti totalno objektivan i reci i prednosti i mane... Da prenosim utiske moja dva drugara koji su se US*RALI kad su videli sebe na 3D slikama i klipovima, onda bi ovo bio najbolji telefon ikada...ali bas i nije... ;)
Koristim ga svega par sati i detaljnije cu pisati i odgovarati kasnije,ali za pocetak samo sto sam mogao da zakljucim sa 50% baterije koliko je bilo na raspolaganju.

PLUSEVI:
-stvarno,ali stvarno dobar kvalitet izrade... koliko god da nije fancy kao npr iPhone 3GS i iPhone4, opet je nekako> veoma lep.. :)
-hdmi, usb portovi su mu lepo zatvoreni,tj imaju poklopac
-3D ekran ne mogu da poredim ni sa cim, ali sama stvar da je prisutan na ekranu telefona i da ima 2 kamere, dovoljno govori i to je apsolutno veliki PLUS
-brzina...hm... o brzini i 3D-u mogu da pisem eonima...malo sam cackao browser i sve ostalo...kakav shtuc, kakav muc, nema "ocem-necem" nego samo "ocem" ;D
-igre u 3D-u su brutalne (mene to ne pali,ali ova dvojica drugara su se histericno smejali i padali u nevericu kad su igrali) verovatno necu ni igrati,al lepo je da tako dobro izgledaju te GAMELOFT-ove igrice

MINUSI:
- zaista losiji ekran nego kod galaxyS2...nekako, koliko god da je ista velicna/rezolucija, mnogo se lakse zapaze pikseli na LG-u, i mnogo vise "iskrzano" slika deluje...
sama slika po dnevnom osvetljenju je zaista iznenadjujuce dobra,ali kazem, nisam ga koristio svega par sati pa cu o ekranu i bateriji i svemu ostalom kasnije napisati vise reci
- baterija, koja je sama po sebi nedovoljnog kapaciteta (1500mAh) za 5 sati mi se ispraznio sa nekih 50%... ok, razumem da nisam jos ni jednom ispraznio i napunio do kraja,ali...
- ulazak u neke aplikacije, ili 3D mod, ili 3D slikanje ume da potraje dobrih 5 sekundi... (izbrojte u sebi do 5..nije malo) jeste, razumem ja da on pokrece 2 kamere od jednom da se procesori malo muce i to, da je zahtevno,ali bas neke stvari moraju da se sacekaju... (ovo sve mislim na 3D deo..sve ostalo u 2D-u, browser itd cepa kao svinja masan dzak)
-meni je minus nedostatak hard keys-a, sve je soft key, pa tako kad hocu da otkljucam, ovu godzilu od 4.3" nije lako dosegnuti prstom do vrha gde je unlock key(ovo nije neki minus,ali bi bilo lakse kao npr na iPhone-u ili GS2 da je...da,ovo je subjektivno..)

vise kasnije...
sta god vas interesuje...

Poslednja izmena:
boje i uglovi vidljivosti ekrana?
kvalitet/jacina zvucnika?
koliko ima slobodnog rama?

Mene interesuje isti ovakav neki review, ali posle recimo dve-tri nedelje, kada se sve slegne malo. :)

Nazad
Vrh Dno