Šta je novo?

LG Optimus 3D

nece biti paprena legendo...ima studentski+ljudski popusti tako da ce to biti i vise nego prihvatljiva LG chorba cheers

<3 :)

extra telefon,samo sam cuo da kvalitet izrade nije bas neki,da plastika krcka previse i da ima dosta razmaka na spojevima

zasto u optimus 3D temi to? :)

^

my bad :(

:* ma, opusteno....
mislio sam da mozda ima negde nesto skriveno (neki info za 3D) pa sam pito ;)

OCE, ako nisi vec video, samo za tebe - unboxing LG Optimus Black modela ;)

[YOUTUBE]SLwdDsX6l7Y[/YOUTUBE]

Iako je ovo, ispostavice se kasnije, "Limited Edition" izdanje, i nece svako pakovanje biti ovako (nazalost :))... ja ostadoh odusevljen i raspamecen! :zgran:
Kakva ambalaza!!! :smoke:

vec sam video pre par dana i poslah drugu koji zeli ovo cudo :D

zaista vrh ambalaza, sasvim dobra ideja i sve lepo uklopljeno... visnja na slagu na torti su crna olovka i notes ;D

ali trebao si staviti u optimus black temi, eno, otovorena je od danas ;D

vec sam video pre par dana i poslah drugu koji zeli ovo cudo :D

zaista vrh ambalaza, sasvim dobra ideja i sve lepo uklopljeno... visnja na slagu na torti su crna olovka i notes ;D
Upravo tako... jummy :D:D:D

A i telefon koji je "sakriven" u knjigu... :smoke:
ali trebao si staviti u optimus black temi, eno, otovorena je od danas ;D
Ma nisam video, osacovah temu pre 15 skeundi... *** :)
I meni bilo krivo sto stavih u ovu temu, ipak je ovo za Optimus 3D :)

pojavio se u VIP-u

;D
ODLICNO!

LINK

edit: samo su cene nesto pobrljavili> na postpaid600: cena 27.000 (mora biti greska)

Poslednja izmena:
A zasto na sajtu ne pise cena u slobodnoj prodaji?

Hmm, ja sam isto ocekivao vece cene, ali dobro ne bunim se :d.

Sto greska? Kome treba taj tel bez interneta u paketu

Ne kapiram kako nema interneta u postpaid 600 paketu ;)
ima 600mb

pazi, 100% je greska jer preko taj fon kosta preko 500e..kod nas bi trebao zbog 3D opcije biti najskuplji telefon u ponudi svih operatera...

Meni deluje jako zanimljivo ovaj telefon. Cak mi se trenutno vise svidja i od Galaxy S II. Dobro cu da razmislim pre kupovine.
Nisam planirao da kupujem LG telefon ali ovo je stvarno nesto novo i inovativno, za mene. Jer nisam preterano obracao paznju na ovaj model.
Prvo su izbacili prvi nvidia tegra 2 telefon a sada i prvi 3D telefon. Zasto i u Optimus 3D nisu stavili Tegru?

Sigurno ste vec videli ovaj preview:

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d-review-609.php

Ja sam odusevljen nakon citanja, jedva cekam full review valjda ce biti uskoro.

I ako se radi o prototipu, meni ove 3D slike:

http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-optimus-3d/camera2/stflv.swf deluju impresivno! Jako su kvalitetne, i 3D efekat izgleda super.
Tu je jos i 3D video, yt, igre... i ostale "zezalice".
I vise nego zanimljiv model, sve vise ga "otkrivam", jos kad bi dobio 2.3 :)

Naravno da ce dobiti...citao sam da su vec najavili za sredinu leta 2.3 (mozda cak i tacan datum ima)
kao sto sam vec rekao, ovo ce hardverski skoro pa najjaci telefon biti. dual core/dual chanel/dual memory, on jede malu decu... hardverski veoma slican GS2, htc evo 3D i htc sensation, ali em ima bolji 3D prikaz od htc-a, uprkos manjoj rezoluciji ekrana, em na raznim benchmarkovima je ranije bio bolji od svih ostalih a rame uz rame sa galaxyS2...

Mozda najbolhi telefon danasnjice, mana.mu je jedino taj ekran koji nije niti velike rezolucije kao kod sensation-a, niti kvaliteta kao amoled kod gs2...
Ali,preziveo bih...

kad isprave gresku u vip-u, i izbace full cenu, i kad se pojavi u poslovnicama vipa da se cacka, izbacicemo vise utiska..nadam se da ce i neki bench test sada pasti kad se zvanicno kod nas pojavio...
p.s. koliko god da sam pljuvao azurnost nasih telekomunikacionih kuca za nabavku novih high end lefona, toliko im sad skidam kapu za poslednja 3 ( gs2, sensation i optimus 3D) alal vera

Poslednja izmena:
Slazem se, dobro si to rekao. Stvarno je telefon zver.
A htc evo 3d...veruj nije to velika razlika u rezoluciji, ne primeti se to puno na 4.3" ekranu.
A citam i ja za 3D prikaz i vidljivost na suncu i uglovima, i kameri... sta reci htc uvek nesto uprska!

Poslednja izmena:
Rece ljubezna seka u VIPu u Sremskoj da nece da ga izlazu, nego da ga iznose na zahtev, posto imaju za sad samo tamo 2 kom (bio u Nemanjinoj, na Tashu i u Knezu da pitam i nemaju).
Na moju zalost je bila prazna baterija, pa nije radio video plyback i kamera, ali je 3D meni radio i deluje daleko bolje nego sto sam ocekivao cak i ispod one folije sa printom.
Kvalitet izrade deluje ok na prvi dodir, jedino je malo trulo sto je po svakoj dimenziji malo veci od HD2.
Jel ima neko ideju koliko realno moze da bude problem pola gige rama?

Sent from Leo via TT

Sada nije problem sigurno, ali je pravo pitanje da li ce ubuduce biti dovoljno, tipa za godinu dana, a to niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze, jedino mozes da dobijes ovakvo neko misljenje "moze da bude ali ne mora da znaci" :d.

Rece ljubezna seka u VIPu u Sremskoj da nece da ga izlazu, nego da ga iznose na zahtev, posto imaju za sad samo tamo 2 kom (bio u Nemanjinoj, na Tashu i u Knezu da pitam i nemaju).
Na moju zalost je bila prazna baterija, pa nije radio video plyback i kamera, ali je 3D meni radio i deluje daleko bolje nego sto sam ocekivao cak i ispod one folije sa printom.
Kvalitet izrade deluje ok na prvi dodir, jedino je malo trulo sto je po svakoj dimenziji malo veci od HD2.
Jel ima neko ideju koliko realno moze da bude problem pola gige rama?

Sent from Leo via TT

pa jel su te cene regularne? tj kao sto pise na sajtu? manje od 300e na paket600?

meni to sto pise na sajtu nerealno malo para...mora da je neka greska... :/

Ćalac, jel i dalje misliš da je greška sa cenom :)

Nije greška, 512MB RAM-a, dual core procesor ali sa prošlogodišnjim GPU, baterija od 1500mah. Nema greške, štedelo se na nekim stvarima da bi izbacili odličan telefon za male pare...

Poslednja izmena:
ali nije on za male pare...pogledaj cene preko... ovaj kosta na ugovor manje nego optimus 2x npr u mts-u..

ne znam...meni nerealno malo deluje za hit telefon

Jeste, ali ima 3D :p, sto je mora se priznati odlicno za marketing proizvoda. Vodio se i cinjenicom da je cena napolju slicna sa SGS II.

edit: ulete OTAC

I ja sam se se slozio da sam ocekivao vecu cenu, ali da im ne dajemo vise neke ideje, pogotovo ako se zna da citaju forume :p, prema tome da ne komentarisemo vise cenu :D.

Poslednja izmena:
Vi ste prvi koji se "zalite" sto je cena ok. ;)

ahaha, tako izgleda, a ustvari sam odusevljen :)

Nazad
Vrh Dno