Šta je novo?

LG Optimus 3D

haha, meni to nije problem jer sa tih 28.000 bas ne mogu da imam neki izbor ;D
tako da cu apsolutno morati da cekam :) jedino ako ti imas vise para, e tu bih i ja poklekao...video sam juce od gremlina74 (sa foruma) galaxyS2 i bogami xD
al kazem, nemam kesa,pa...zaglavljen sam tu sam gde sam..
ja cu za svaki sluaj da screenshot-ujem i da im se zalim ako promenu cenu,jer sam ja njih kontaktirao i zeleo da predjem u njihovu mrezu dok je bio 28.000 (mada, nista to nece znaciti apsolutno, nisam lud da to ne znam,al cisto da im natrljam na nos...)
Neam ni ja vise,jedva sam i ovo ustekao,al' jedan lep laptopic mi zapao za oko :D pa ako ovi ispale il podignu cenu (sto se nadam da nece) onda ce pare 99% otici dalje a Magic ce da nastavi da caruje :D

offtopic : al HTC Magic mi bolje radi od kad sam narucio ovaj LG,kao da me moli da ga ne menjam :/ i pogledajte size commparison HTC Magica i O3D

Poslednja izmena:
evo ovo ovde, cisto da ispadnu najvece grbe, ako u roku od 10-15 dana nakon pustanja u prodaju, tj dolaska optimus 3D-a na trziste, podignu cenu...
vidi se tacno datum, vidi se cena, vidi se koji je model upitanju,pa, nadam se da me nece izgubiti kao buducu musteriju ;D

77592537.jpg

Nisi trebao da prodajes galaxy s :) Sta ces sada da kupis za 250e ? Ili da stekas 40k ali za GS II koji je realno bolji telefon od ovog lg-a.

GS2 jeste bolji,ali da li se isplati dati 120e vise za njega....po meni ne :)

Pa jel pratis ti postove ? Vidis da je ona cena od 29k bila samo klasicno navlacenje, mislim da ce optimus 3d biti oko 36, 37k din u istom paketu gde gs II kosta 40k.

Ne verujem da ce to uraditi,bilo bi suvise jadno,a i nisam primetio da su pre to radili s nekim telefonom pa se nadam da nece ni sad poceti :) a to sto ljudi pricaju da ce biti skuplji je za sad cisto nagadjanje i nista vise od toga :) a sto O3D nema u VIPu trenutno nije nista cudno (mada su meni rekli da ih ima 15) ,ni HTC Sensationa nije bilo u pocetku :)

Poslednja izmena:
I ja mislim da je tih 29000 greška, pošto svaki telefon u toj klasi košta dosta više.

Mozda ciljaju veliki broj novih korisnika sa ovom ponudom. Cekamo utorak-sredu,pa cemo videti.

Mozda su oni lazovi. Ja sam cekao sgs mesec dana. Na kraju nije ni dosao a isto su mi uzeli podatke i rekli da ce me zvati

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

nope, optimus 3d ce sigurno biti u vipu ovaj mesec, provereno

Pored mog p990 2x (sa kojim sa prezadovoljan) danas umalo da postanem vlansik i ovog 3Ddejca :) ... Na kraju sam prelomio i to baš zbog 3D-a. Nekako mi ne odgovara...tripuje me :( Kad se vratim u sr okačiću par sličica fona pored p990, SE Arca, Nokia X8 i još par modela, čisto da ga vidite pored drugih modela....

P.S. Fonovi su u srbiji već 7 dana ;)

Ja sam lepo rekao pre izvesnog vremena da imam informaciju kako su SGS2 i O3D u vip-u po promotivnim cenama. Izgleda da ce biti fora, da su bili po promotivnim cenama samo da pokupe zainteresovanost i onda kada dodje kupac, recice kako je sve otilo po tim cenama, pa je sada nova cena za koju nema promocije. Vip ima klasicnu foru da ne uzima avans unapred za neki fon, nego kada stigne u poslovnicu tek tada prihvataju novac. Ogradjuju se odgovornosti u slucaju menjanja cene. Inace sto se tice trenutne cene O3D-a, to i jeste realna cena za takav model. LG je relativno nova firma koja je zaplovila u android vode i takva mora sa agresivnim obaranjem cena da se probije. Isto je bilo i sa SGS-om i HTC Desire kad su se pojavili u vip-u. Svi su pricali ma kakav Samsung, HTC je zakon, uzmi HTC Desire... na kraju ispalo da SGS koji je bio jeftiniji za 2 hiljade na istoj tarifi mnogo bolja masina.
Ne mogu garantovati za skok cena O3D-a, ali svakako treba ga ugrabiti sto je brze moguce. ;)

Sad je na tv-u bila reklama,kao optimus 3d uz smart 2200 (+2200smartova) kosta 1 din,i naravno pretplata od 3790. Zar nisu rekli da se biraju ili dupli smartovi ili telefon? Ili sam ja to prevideo?

@forceptor Daleko od toga da je LG mlada firma i da je tek "uplovila" na android trziste, a sto se tice avansa koja ozbiljna firma uzima avans za takve stvari? Kako ce da ti izdaju fiskalni racun, sta ce pisati na njemu? Ne mogu samo da ti uzmu deo para i drze u poslovnici dok ne stigne mob, to je protivzakonito...

Sent from my NookColor using Tapatalk

Realno operateri udaraju cene kako zele ja sam vise za akciju kesh na sunce moze se naci nov za oko 350e nez ugovora i ucenjivanja

@forceptor Daleko od toga da je LG mlada firma i da je tek "uplovila" na android trziste, a sto se tice avansa koja ozbiljna firma uzima avans za takve stvari? Kako ce da ti izdaju fiskalni racun, sta ce pisati na njemu? Ne mogu samo da ti uzmu deo para i drze u poslovnici dok ne stigne mob, to je protivzakonito...

Sent from my NookColor using Tapatalk

Lg jeste mlada firma u android svetu, koliko sam procitao u 2009 godini su izbacili samo 2 modela, a u 2010 godini 4 modela telefona sa android sistemom. Vec u 2011 godini izlazi dosta vise. U odnosu na HTC, Samsung i Sony Ericsson jeste mlada firma na tom polju, ovi imaju nekoliko desetina modela za razliku od LG-a.
Svaka ozbiljna firma ima u interesu da usluzi sto bolje klijenta. Ako je firma korektna i zeli da izadje u sustret klijentu, ucinice to. Ne mora da izda fiskalni racun, ali moze da uzme licne podatke da uradi rezervaciju na tu stvar. Kao sto sam rekao, svi se ogradjuju zbog promene cena ili necega sto samo oni znaju. Uvek ces dobiti odgovor za takve retke i povoljne uredjaje tipa: Kada stigne pozvacemo vas, ili svratite uskoro mozda nam stigne naredne nedelje.

mozda i jesu to sve radili da navuku narod, ali bas iz tih bojazni ja sam se obezbedio optimusom 3D-om ;D
rezervisao sam danas u BG-u jednoj poslovnici VIP-a gde ga imaju u izlogu na moje ime i idem sutra da ga podignem za 28.000, pravim ugovor i biram broj...svakako idem na aerodrom da vozim svastiku,pa cu otici do te radnje i potpisati...rezervisali su mi do prekosutra, zalepili na kutiju moje ime i podatke, i to je to..

fora je samo da je taj telefon stoji u izlogu radnje, tj kad ljudi prolaze da ga vide...jeste otpakovan, i vidi se da nije u celofanu da je bio paljen, ali sam trazio da mi donesu kutiju da vidim ostatak opreme i videh da punjaci kabel od punjaca nisu ni pipnuli,tj nije ni jednom napunjen telefon,a kad sam ga cackao, imao je oko 70% baterije sto je otprilike koliko se dobije u svakom telefonu kad se kupi nov. (a i na njemu svega par slika ima koje su ljudi isprobavali)

p.s. to sve znaci da je telefon jako malo uopste uziman u ruku. Ok,necu dobiti GANC NOV,da ja sam otvorim kutiju, ali i ovako nije stariji od 6 dana (jer je tek od ponedeljka prisutan....)

sutra idem da ga uzmem, a kasnije ako bude 36, 37+ hiljada dinara, samo cu biti happy sto sam na vreme uzeo.

pitao sam ja njih KAKO TO DA IMA TELEFON U RADNJI, A DA SU MI PREKO TELEFONA REKLI DA NIGDE NA STANJU NEMA... Devojke mi kazu da ti iz izloga kao nisu na stanju ili sta vec...da je to izlozbeni model,ali mogu ga prodati/tj uzeti sa police (sto cenim)

sutra jos pre kretanja u BG cu proveriti,nazvati ih, za svaki slucaj da ne odem da se ispalim da mi ne cuvaju. Onda cu nekog zivog da pojedem

edit: i da, HEBENO JE DOBAR 3D EFEKAT U KLIPOVIMA :D slike kad sam fotkao u 3D-u..hm.. :) moze to i bolje,ali klipovi i 3D galerija...ajaoooo :D
koje paljenje...stvarno je DOBAR TELEFON....a u ruci, tezi od GS2, a laksi od HD2 ili iPhone-a npr...sto bi se reklo TAMAN!!
ne znam ljudi,ako ovo ostane na 28k, obavezno ga kupite...jako dobar/klizi/kvalitetna izrada, 3D zabija....sta reci...mozda i nije bolji od GS2, ali sa cenom startnom 120e manje na istom paketu, apsolutno je bestbuy...sutra ako sve bude ok,ako me ne ispale i ne prodaju i ako potpisem ugovor i kupim, dobijate detaljniji review ;D

:* do sutra, drste mi palceve

Poslednja izmena:
Vi ste sjajni. Vec ste utvrdili da je sigurno greska, jos ste mu dali i novu cenu.
Cutite bre i uzivajte :), a ovo otom potom.

@Truba +1!
Stvarno, preteruju. Kakva teorija zavere, lol.
Ja sam vec rekao nama kad je skupo ne valja, kad je jeftino opet ne valja.

mozda i jesu to sve radili da navuku narod, ali bas iz tih bojazni ja sam se obezbedio optimusom 3D-om ;D
rezervisao sam danas u BG-u jednoj poslovnici VIP-a gde ga imaju u izlogu na moje ime i idem sutra da ga podignem za 28.000, pravim ugovor i biram broj...svakako idem na aerodrom da vozim svastiku,pa cu otici do te radnje i potpisati...rezervisali su mi do prekosutra, zalepili na kutiju moje ime i podatke, i to je to..

fora je samo da je taj telefon stoji u izlogu radnje, tj kad ljudi prolaze da ga vide...jeste otpakovan, i vidi se da nije u celofanu da je bio paljen, ali sam trazio da mi donesu kutiju da vidim ostatak opreme i videh da punjaci kabel od punjaca nisu ni pipnuli,tj nije ni jednom napunjen telefon,a kad sam ga cackao, imao je oko 70% baterije sto je otprilike koliko se dobije u svakom telefonu kad se kupi nov. (a i na njemu svega par slika ima koje su ljudi isprobavali)

p.s. to sve znaci da je telefon jako malo uopste uziman u ruku. Ok,necu dobiti GANC NOV,da ja sam otvorim kutiju, ali i ovako nije stariji od 6 dana (jer je tek od ponedeljka prisutan....)

sutra idem da ga uzmem, a kasnije ako bude 36, 37+ hiljada dinara, samo cu biti happy sto sam na vreme uzeo.

pitao sam ja njih KAKO TO DA IMA TELEFON U RADNJI, A DA SU MI PREKO TELEFONA REKLI DA NIGDE NA STANJU NEMA... Devojke mi kazu da ti iz izloga kao nisu na stanju ili sta vec...da je to izlozbeni model,ali mogu ga prodati/tj uzeti sa police (sto cenim)

sutra jos pre kretanja u BG cu proveriti,nazvati ih, za svaki slucaj da ne odem da se ispalim da mi ne cuvaju. Onda cu nekog zivog da pojedem

edit: i da, HEBENO JE DOBAR 3D EFEKAT U KLIPOVIMA :D slike kad sam fotkao u 3D-u..hm.. :) moze to i bolje,ali klipovi i 3D galerija...ajaoooo :D
koje paljenje...stvarno je DOBAR TELEFON....a u ruci, tezi od GS2, a laksi od HD2 ili iPhone-a npr...sto bi se reklo TAMAN!!
ne znam ljudi,ako ovo ostane na 28k, obavezno ga kupite...jako dobar/klizi/kvalitetna izrada, 3D zabija....sta reci...mozda i nije bolji od GS2, ali sa cenom startnom 120e manje na istom paketu, apsolutno je bestbuy...sutra ako sve bude ok,ako me ne ispale i ne prodaju i ako potpisem ugovor i kupim, dobijate detaljniji review ;D

:* do sutra, drste mi palceve

Da se nisi zaljubio? :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

vec sam kupio prsten....i u slucaju da se pokaze da je optimus3D muskarcina, namazao sam i guzu <3

A ja reko sprema se za svastiku dok je vozi na aerodrom da malo skrene s puta :)

a u ruci, tezi od GS2, a laksi od HD2 ili iPhone-a npr...sto bi se reklo TAMAN!!

SGS II - 116g
iPhone 4 - 137g
HTC HD2 - 157g
LG Optimus 3D - 168g
(izvor GSM Arena)

E sad, ili ove brojke nisu tačne ili tebe osećaj vara? :)

Inače, kako radi taj 3D? Da bi se video 3D efekat na slikama/klipovima, da li je potrebno staviti neke cvikere ili se vidi "golim okom"? Gledao sam neke sample pictures (na monitoru) koje su hvatane sa ovim fonom i izgledaju "mutno" tj. kako već izgleda 3D slika kada se gleda bez cvikera.

Poslednja izmena:
Ne trebaju nikakvi cvikeri. Ekran je glass free.
A ako gledas na monitoru kompjutera a nemas 3d monitor, trebaju ti cvikeri da bi video 3d.
Sigurno si gledao na gsmarena preview? Ima 4 3d slika koje su zaista odlicne. Otvori onu galeriju i stavi 3d cvikere ako imas, da vidis kakve su 3d slike! A nedovrseni primerak telefona je u pitanju, kazu da sada kamere daju jos bolje rezultate.

Poslednja izmena:
A kad bi prebacio na komp to sto si snimio jel bi ti trebali naocare da bi mogao da gledas taj sadrzaj?

Ako nemas 3d monitor da. Trebaju ti bilo kakve 3d naocare, ja imam one kartonske stigle su mi uz neki magazin. I to je to.
Da bi ih otvorio treba ti neki program koji otvara taj format ili nvidia 3d vision mislim da se tako zove. Jer za 3d slike je drugi format ne .jpg.

Da tamo sam gledao, ali nemam ni te kartonske cvike. Jel ima neko ideju gde kupiti 3D cvike (nešto najjeftinije, može i te kartonske :D)? Baš me interesuje da vidim kako izgledaju te slike.

Nazad
Vrh Dno