mozda i jesu to sve radili da navuku narod, ali bas iz tih bojazni ja sam se obezbedio optimusom 3D-om ;D
rezervisao sam danas u BG-u jednoj poslovnici VIP-a gde ga imaju u izlogu na moje ime i idem sutra da ga podignem za 28.000, pravim ugovor i biram broj...svakako idem na aerodrom da vozim svastiku,pa cu otici do te radnje i potpisati...rezervisali su mi do prekosutra, zalepili na kutiju moje ime i podatke, i to je to..
fora je samo da je taj telefon stoji u izlogu radnje, tj kad ljudi prolaze da ga vide...jeste otpakovan, i vidi se da nije u celofanu da je bio paljen, ali sam trazio da mi donesu kutiju da vidim ostatak opreme i videh da punjaci kabel od punjaca nisu ni pipnuli,tj nije ni jednom napunjen telefon,a kad sam ga cackao, imao je oko 70% baterije sto je otprilike koliko se dobije u svakom telefonu kad se kupi nov. (a i na njemu svega par slika ima koje su ljudi isprobavali)
p.s. to sve znaci da je telefon jako malo uopste uziman u ruku. Ok,necu dobiti GANC NOV,da ja sam otvorim kutiju, ali i ovako nije stariji od 6 dana (jer je tek od ponedeljka prisutan....)
sutra idem da ga uzmem, a kasnije ako bude 36, 37+ hiljada dinara, samo cu biti happy sto sam na vreme uzeo.
pitao sam ja njih KAKO TO DA IMA TELEFON U RADNJI, A DA SU MI PREKO TELEFONA REKLI DA NIGDE NA STANJU NEMA... Devojke mi kazu da ti iz izloga kao nisu na stanju ili sta vec...da je to izlozbeni model,ali mogu ga prodati/tj uzeti sa police (sto cenim)
sutra jos pre kretanja u BG cu proveriti,nazvati ih, za svaki slucaj da ne odem da se ispalim da mi ne cuvaju. Onda cu nekog zivog da pojedem
edit: i da, HEBENO JE DOBAR 3D EFEKAT U KLIPOVIMA

slike kad sam fotkao u 3D-u..hm..

moze to i bolje,ali klipovi i 3D galerija...ajaoooo

koje paljenje...stvarno je DOBAR TELEFON....a u ruci, tezi od GS2, a laksi od HD2 ili iPhone-a npr...sto bi se reklo TAMAN!!
ne znam ljudi,ako ovo ostane na 28k, obavezno ga kupite...jako dobar/klizi/kvalitetna izrada, 3D zabija....sta reci...mozda i nije bolji od GS2, ali sa cenom startnom 120e manje na istom paketu, apsolutno je bestbuy...sutra ako sve bude ok,ako me ne ispale i ne prodaju i ako potpisem ugovor i kupim, dobijate detaljniji review ;D
:* do sutra, drste mi palceve