Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

Ljudi posto vidim da ste fanovi Assassins Creeda,najverovatnije znate u cemu je problem. Skinuo sam igricu radi sve normalno,ali kad ulazim u igricu kad krene reklama za Ubisoft zakuca 2 puta po 15tak sec,kad ulazim u igricu (Loadujem) pojavi se beli ekran cujem zvuk i tako stoji 15 sec i krene igrica normalno,al kad me neko napadne,ukradem neki iteam,dobijem neki quest,zakuca opet na 15tak sec pa se nastavi i kad ubijem bilo koga bio vojnik ili civil opet zakuca kad prsne krv tj kad nastupi takozvani "Finising move". Jel zna neko sta da radim? Neki kazu da mi je to do drajvera,a burazer mi kaze da je do crack-a....

pa probaj drugi crack.
a mozes nam reci i o kojoj konfiguraciji se radi. mozda ti komp jednostavno nije dovoljno jak.

1. "where INNOCENCE is burned in flames" nevinost ne "nevin"
2. "Soldier on my own" je vojnik prepusten sam sebi, a ne "sebi sopstveni"
3. "from the dawn of time to the end of days" u smislu od pocetka do kraja vremena, a ne "jednog dana"
4. "i will have to run, away" bezati ne "trcati daleko" (u sustini ista stvar, ali drugacije zvuci)
5. "this DEADLY burst of snow is burning my hands" dakle, smrtonosni ili ubitacni
6. "walking away" odlazim a ne "hodam napred"
:D ne zameri

Не замерам ти, лепо је што си погледао. :)
Чисто да знаш, не знам зашто али после једно сат времена нисам могао да изменим поруку, не могу ни сад. Тако да сам хтео да изменим пар ствари и да додам "Од крви са мојих усана".
1. Прво сам од слушања музике написао прву строфу а касније сам видео да сам погрешио за невин.
2. Првобитно сам написао "Војник сам себи".
3. Ја мислим да је логично до краја дана јер почиње са зором. Да је крај времена писало би тако. Сад једино ако је то неки њихов сленг. Ако стварно познајеш тај израз ок. Хтео сам да ставим "Од јутра па до сутра".
4. Било је у оптицају јурити, бежати, журити... али нисам закључио да бежи од некога.
5. This steady burst of snow - У тексту пише стеди где си прочитао то за дедли?
6. Е то сам копирао од првог једанаестерца (или шта већ), писало је - аhead. :d

Poslednja izmena:
pa probaj drugi crack.
a mozes nam reci i o kojoj konfiguraciji se radi. mozda ti komp jednostavno nije dovoljno jak.

Dobro me podseti da ubacim to 8)

Graficka: ATI Radeon 5850
Procesor: AMD 5000+black (koj moram sto pre da promenim uzasno mi gusi ceo komp)
Ram: 2GB DDR2

End of days koriste kao frazu za smak sveta. Mada to i nije toliko bitno
Evo sad gledam tekstove i na nekim pise deadly, a na nekim steady burst of snow.

a nadjoh jos
"i wanna feel the pain and the bitter taste
of the blood on my lips, again"

"krvi na mojim usnama" umesto "od mojih usana"

@nezdrav
nadji drugi crack i patch (cini mi se da je 1.02 poslednji). Verovatno ces morati kompletnu novu instalaciju . Uvek je bolje na svezu instalaciju primeniti patch i crack nego popravljati staro.
Ako ni to ne pomogne onda su verovatno drajveri za graficku.

Embers is an animated short film created by UbiWorkshop. The film will be included as a bonus in Signature and collector's editions of Assassin's Creed: Revelations

Ljudi posto vidim da ste fanovi Assassins Creeda,najverovatnije znate u cemu je problem. Skinuo sam igricu radi sve normalno,ali kad ulazim u igricu kad krene reklama za Ubisoft zakuca 2 puta po 15tak sec,kad ulazim u igricu (Loadujem) pojavi se beli ekran cujem zvuk i tako stoji 15 sec i krene igrica normalno,al kad me neko napadne,ukradem neki iteam,dobijem neki quest,zakuca opet na 15tak sec pa se nastavi i kad ubijem bilo koga bio vojnik ili civil opet zakuca kad prsne krv tj kad nastupi takozvani "Finising move". Jel zna neko sta da radim? Neki kazu da mi je to do drajvera,a burazer mi kaze da je do crack-a....

sacu ti ja reci do cega je 100%. do interneta. samo se disableuj network connection koji ti sluzi za interenet i radice 100% bez zakucavanja.

inace, posto vidim da se razglaba o serijalu glabalno da kazem da mislim da je serijal zaista vredan sa jednom po meni velikom manom koja me sprecava da igram. u prvom delu repetivnost je prevelika a u drugom delu je los port (sto se tice grafike) jer senke trepte. tako sam na sredini drugog dela odlucio da cu iznajmiti sony 3 na nedelju dana i na miru odigrati ceo drugi deo ispocetka. da li je mozda izasao neki fix ili patch koji poboljsava grafiku (senke) u dvojci?

2196-assassins-creed-revelations-ss_preview_assassino-jpg

:p

Poslednja izmena:

Kad će i ovo da otkažu?

Nadam se da nece,ali ne bi me uopste zacudilo..

Upravo mi stigla pozivnica :)

302125_2150548715739_1006991259_32415061_133390_n.jpg

Ладно ми стиго кључ. :D
По ком систему се додељују кључеви?

Pa verovatno kupci dvojke ili brotherhood za ps3 posto je beta za ps3.

E3 Trailer malcice produzen u z komentar Ezia :D

Jedva cekam.Iskreno se nadam da ovog puta nece odloziti izlazak igre za PC,no videcemo.

Bad news for fans of PCs and stabbing fools. Ubisoft has delayed the PC version of Assassin's Creed Revelations to December, from its previously set date of November 15.

Sasvim ocekivano :(

A evo i novi trejler:

Poslednja izmena:
hahahahahaaha.... hookblade aka. iskopirali smo foru iz novog bioshock-a koji izlazi tek sledece godine i njihova fora ce vec tada biti passe :D

Ne vidim neke posebne slichnosti izmedju hookblade-a i onog rollercoastera iz bioshock-a - jedino shto je slichno je da cesh moci da se spushtash po kanapima sa krovova, a i to je drugachije.

Evo jedan wall za one sto cekaju sobzirom da su odgodili kao sto rece 'DoG :smash::wall:

Спасиба za wall dobar je :))

Vrh Dno