U MKsu likovi veoma neproporcionalni. Ko zna anatomiju primetice odmah. U tekkenu je anatomija do kraja ispostovana. Sad i mk i tekken imaju dobru animaciju pokreta. MK ima socniju borbu, udarci pucaju sve prsti od energije. I to je jedini kvalitet igre. kao i nasilje koje u tekenu ne postoji. Zato je tekken vise kao borilacki simulator, jer su svi potezi realni, kao i borbeni stilovi likova.
Likovi u mk: sonja, veliko dupe, ogromne sise koje se ne mrdaju sta god radila. Nerealno. Liu kang, tanke nogice sa kartonskim pantalonama, nema dupeta ni kukova, odmah se siri na gore kao levak. nema veze sa anatomijom. U tekkenu je sve ispostovano do detalja. I ne hvatajte se za ainme. Tekken nije anima. Samo su lica kao malo stilizovana. jedno je to a drugo je anatomija. Anatomija je ista i u americi i u japanu.
A u mk anatomija ne postoji. Odela nisu animirana vec su samo zalepljena za likove. U tekkenu se odeca realno pomera. U tekkenu postoje odlicni svetlosni efekti, dok ih u mk nema.
P.S. izvinajvam se sto sam vam dirnuo u igru, ali samo pricam istinu. Ako mislite ad ja mrzim mortal kombat , tu ste se zeznuli. JA sam veliki ljubitelj mortal kombata jos od vremena kad je treci deo bio aktuelan. Samo ne mogu da im ovo oprostim.