Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Neće ni na easy da serenda i da tauntuje ako sam daleko. To radi samo na beginner. Posle svega toga ide ka meni, juri me i gađa čekićem za koji nema blok i koji se ne može preskočiti. Jedina je opcija (za koju ja trenutno znam) namerno izgubiti 3x i onda se izdr*ati na njemu

Oce da serenda. Bar meni, cini mi se na svim levelima. A jedino na aperkat i na projektile, dzidza bidze ga je i moguce dobiti. Kombo nema sanse da sastavim na njemu.

Ma koji shao kan ja na expert ceo ledder predjem bez izgubljene runde. Samo malo duze igrajte nemojte te da kukate cim izgubite a tek krenuli tek da igrate :)
Cekic moze da se preskoci ;),cak ne znm dal ste primetili ali Kung lao moze i da cucne a da ga ne pogodi

Nikakve komboe nemojte da radite jer to ne pali na njega,nego trudi se da igra bude sto vise u vazduhu i bezite sto dalje. Scorpionovo kuplje ga hvata i kad krene ono ramenom da udari itd.Sa svakim igracem moze vrlo lako da se pobedi samo dok se provali na sta je slab

kakav crni expert. mene u prvoj rundi iskidaju flawless :d

Sheeva bez problema skace po glavi , samo gore dole , nista vise vas ne znamima.
A Goro pada bez problema od Night Wolf-a i njegovoh groma, jer kad grom udari, Goro padne, dok on ustane eto ga drugi grom, pa u krug ko sa Sheeva-om.
Igra je bas susper, jos ako se igra team fight, postaje ludolo

Dobar je MK, pravo osvezenje nakon onih prethodnih ispada. Presao sam story, upalim i sada ponekad, ali ovo je MUST HAVE igra za drustvo, sprdacinu i multiplayer, mislim da cu je tada najvise i paliti.

Dobar je MK, pravo osvezenje nakon onih prethodnih ispada. Presao sam story, upalim i sada ponekad, ali ovo je MUST HAVE igra za drustvo, sprdacinu i multiplayer, mislim da cu je tada najvise i paliti.

Pa to i jeste poenta svake tabacine... Tower, Story i Ladder modovi su samo da popunis vreme dok se ne skupi drustvo... Moram nekako da pokusam da nas se skupi cetvorica pa da probamo tag team :)

Bas tako. Story je stvarno odlican za upoznavanje sa igrom i borcima ;) Probao sam team ladder, nisam izvalio kako menjam igraca. Cini mi se da sam ga slucajno promenio, verovatno teleportom il tako nesto.

Prodji tutorijal... Tu ti objasnjavaju kako se menja igrac (L1) i kako se koriste team komboi...

Scorpion je meni odradio posao kod Shao Khana na mediumu. Kad god se spremi da baci projektil uradim teleport i aperkat kombinaciju, a ako uradi taunt, eto prilike i za kombo.

Scorpion je meni odradio posao kod Shao Khana na mediumu. Kad god se spremi da baci projektil uradim teleport i aperkat kombinaciju, a ako uradi taunt, eto prilike i za kombo.

Interesantan predlog... Moram probati. Batalio sam Scorpiona jer sam se odvaljivao njime u demou pa hteo druge borce da probam. Ponekad me nervira jer AI ima tu neverovatnu moć da me pročita u pola zadavanja komandi nekog specijalnog poteza ili gde krećem da spremim udarac, pa me sačeka jednim finim blokom... Jeste da je čeličenje, ali ponekad upadnem u etar i on mi sve upropasti tim "čitanjem misli". Oh wel..

Ja sada na medium krenuo ladder sa noob saibotom. Igrao sam lagano, mrzelo me je da forsiram prste i gamepad do unistenja. Prvih 5 laganini, malo komboi, koji teleport i vatanje sa R1. Od 5-8 su me otkinuli, jaxa nikako nisam mogao na teleport i otresanje od zemlju jer je svaki put blokirao, a onda sam ga presao samo sa r1, znaci nijedan udarac, samo r1, pa cim ustane opet isto i tako do kraja. 8. je bio shen tsung, nisam imao zivaca, ne pali ni teleport, ni r1, nista... shao kahn mi je najlaksi zbog tog 'tauntovanja' il kako se vec zove njegovo pricanje i smejanje :D laksi nego sen cung.

Probaj da dobijes sen cunga 2 runde flawless da bi otkljucao borbu sa klasik jade :wall:
Ja sam uspeo iz mislim 170-180 tog puta ili tako nesto...Naravno ne celih 180 nego cim te udari odma change player :)

Ja sam na medium odigrao ladder sa Sub-zeroom i nije bilo problema sem pomenutog Shao Kahna... Kad zavrsim story (sad sam 16. chapter) idem da zavrsim sa Scorpionom, Barakom i Kratosom :) Ostali kako stignem :)

Probaj da dobijes sen cunga 2 runde flawless da bi otkljucao borbu sa klasik jade :wall:
Ja sam uspeo iz mislim 170-180 tog puta ili tako nesto...Naravno ne celih 180 nego cim te udari odma change player :)
Na kom levelu mora? Ako je medium, odma da otpisem tu rabotu :d

Moze na bilo kom...al opet katastrofa tesko

Poslednja izmena:
probacu na beginner. uf kako me je iznervirao prvi put u storyju. i on i sector+cyrax kombinacija :D

Koja fora? Ako mislis da sam ja neki gruja koji je odavno banovan ili tako nesto nisam taj :smack:

Nisam verovao, ali izgleda da je u Story modu Shao Kahn jos gori (16. chapter)... Mozes aperkat, ali ja sam samo uspevao kad se teleportujem iza njega ili kad je on u vazduhu... Najvise me je nerviralo sto njegov kombo UVEK ponistava moj kombo ili magiju... Recimo ja krenem kombo, a on ladno usred toga samo zasija narandzasto i zvekne me sa X-ray... Ili par puta ga udarim i health mu se ni ne pomeri... Ne moze sa njim uopste da se bijes... Samo k*vinjski izdaleka... U svakom slucaju, sad sam i to zavrsio i ne moram vise da ga gledam... Mada sve nesto mislim da me ocekuje tamo negde na 300. nivou Towera :)

Imas u toweru borbu sa 3 Shao Kahna :D.

Ma lako se prelazi(pistolj + preskakanje cekica).
Igra se sa Strajkerom.

Malo mi je samo Strykerov projektil udarac *******o odrađen, i to je zamerka od mene. Mnogo brzo metak leti, i može lepo to da se iskoristi u borbama. Mnogo bolje nego drugi projektili kod drugih boraca

Cini mi se da je Kahn laksi nego u ladderu.
Vise problema sam imao sa 3 Kintaro-a :).
Predjeni Kanovi, nabijem ih na k... kan :) 3 Goroa, ne 3 Kintaroa... meni su oni bili laksi. Ona fora sa Ermack-om kada im bacas telekinezu je slicna kvarna fora kao i pistolj kod Strajkera.

Koliko ima boraca u zadnjoj tower misiji (jedino nju nisam presao)? Goro, Kintaro, Mileena, dalje...?

Samo jos shao kahn, meni su najteze misije bile poslednja dva "test your might"

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno