Ovo vazi samo za xbox, na ps3 igra isto radi i online(tj. radiceSta se ti zalis...Na PS3 ni nemas mrezu na koju da se nakacis... Doduse, vidim da mi je skinuo update v1.01...
Posle 3 poraza u ladderu, Shao Kahn namerno gubi.Recimo Shao Kahn u Ladder modu me razvali Flawless, da bi vec u sledecoj rundi stajao mirno i cekao da ga zaledim i onda ja dobijem sa Flawless?
Mogli su da malo izbalansiraju to. Prvo je brutalno tezak, a onda postaje brutalno lak :trust: Mada cini mi se da na najvecem nivou tezine nema tih "retry" olaksica. Sve sam ih manje vise lako oprao, ali Kana ne mogu nikako.Aj da napisem ovako - posle 3 retry-a.
Posle 3 poraza u ladderu, Shao Kahn namerno gubi.
52%Takodje, ako te uhvati u X-ray potez ugasio si... Ode pola healtha lagano![]()
Shao Kahna nije, za Goroa nisam siguran.E da... Da li je moguce baciti SHao Kahna i Goroa? Jedino njih dvojicu nisam uspeo pa ne znam da li je to zbog mojih refleksa ili jednostavno ne moze (kao sto u ranijim igrama kod Johnny Cage nje radio udarac u j*ja ako je protivnik zensko (sto je logicno)![]()
Igra je extra.
A sto se tice ovih boss-ova, za njih je sheeve lek, samo gore dole win win
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari