Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Previse se prica o tim DLC-ovima, k'o da nemamo 'leba da jedemo...

Ma imamo, ali to je stvar principa :).

Princip: ne dam PARE!!! :)

Trendovi se menjaju, mozda se oko pola tih stvarcica u danasnje vreme ne bi ni iscimali da ne racunaju na 2 dolara od ponekog korisnika... po meni nije strasno, ako u suprotnom ne bi ni pravili milion tih sitnih dodataka. Ako bi (a to ne mozemo da znamo), ne podrzavam, ovako, u okviru moguceg, nije mi strasno, cak mi prija da za nesto sto me stvarno interesuje izadje makar i glup i sitan dlc. Eto, dodam nesto novo ako mi se svidi, a ne platim skoro nista.

Tako bi izgledalo moje objasnjenje, kad bi hteo da pravdam to :).

Pricam u okviru danasnje situacije i kod najpopularnijih igara, nema potrebe da neko sad dodje i kaze mi sta rade modderi na PC-u besplatno itd...

Poslednja izmena:
Sve sto ti kazes ima smisla.

Ono sto meni ovde smeta su 2 stvari :
1. naplacujes online pass, a onda izbacis igru sa ocajnim netcode-om koji obesmisljava sve dobro sto su uradili(king of hill mode recimo)
2. sprdas se na racun MVC3, a onda uradis isto sto i Capcom

Pa dobro, to jeste glupo, ako je tako. Nemam jos igru, stize mi ovih dana, pa cu da probam online. Pricali su da su se bas posvetili optimizaciji net koda, a mnogo puta sam cuo razne price na tu temu od ljudi koje su na kraju ispale netacne (npr. cuvena Killzone prica u kojoj pucas u prazno, ne mozes da pogodis nikoga itd, a kod mene sve radi kako treba, nemam nijedan problem). Videcu kako je sve ispalo, ali kapiram sta hoces da kazes...

Ljudi, ne znam da li je neko primetio, ali Sub Zero-ovo klasicno ledjenje je propraceno kroz rec "Srbija!" :D

Desio mi se armagedon... izbrisao mi je sve misije iz challenge tower-a. Stigao sam do oko 130-e misije. Nista nisam radio osim sto sam u ladder odigrao sa jednim likom na expert. Jel se desilo nekom nesto slicno? :(

Izasli classic skinovi za dz :) 215kb :happy:
Samo ko je na cfw

Daj linak na pp, jel mogu da biram skinove, ili ako ubacim classic ne mogu vise igrati sa starim?

Sta se ti zalis... :) Na PS3 ni nemas mrezu na koju da se nakacis... Doduse, vidim da mi je skinuo update v1.01...

Danas mi tek stigla igra (glupi praznici) pa celo vece vec igram :) BTW za sada je ocena 9/10... Jedina zamerka je na los AI u nekim momentima... Recimo Shao Kahn u Ladder modu me razvali Flawless, da bi vec u sledecoj rundi stajao mirno i cekao da ga zaledim i onda ja dobijem sa Flawless? Takodje kod njega se desava da ga udarim a da igra ne registruje... Kod drugih nije bilo takvih problema... Sto se story moda tice, tek sam presao trecinu... :(

Sao khan mene ubija kao malo dete, od easy pa navise, mnogo mi ide na zivce :/. A nije da ti igra ne registruje udarce na njemu, nego znas, on je boss pa je *******, ima taj neki glupi armor mod i hendikep verovatno na 200% pa ti gledaj sta ces kada te uhvati u masinu. Verovatno mi je samo on najveca zamerka od svega. Sve je ostalo odlicno odradjeno i bas mi odgovara.

Sad sam odgledao neke fatality-je, izgledaju brutalno! :D

Pravi stari MK!

Kako tri poraza? Kada imaš šansu samo jednom da izgubiš da bi posle pobedio

Aj da napisem ovako - posle 3 retry-a.

Na primer, Goro je tocilo i naspram Shang Tsunga i Shao Khana. Ali Shao Khan... baš baš nema smisla šta napraviše od njega. Moram onako bunarski da igram, kao jajara, a to me mnogo nervira :/ X-Ray i ne pokušavam na njemu, samo se izbedačim koliko mu malo skinem...

Posle 3 poraza u ladderu, Shao Kahn namerno gubi.

To je glupost... Valjda ako je tezak treba da bude takav... Zasto bi stavili da odjednom postane lak? Mozda su to ubacili da smanje nerviranje igracima, ali ja ipak vise volim princip iz Demon's Souls... Stavi mnogo jakog boss-a i nema olaksica, pa ko prezivi pricace :) Doduse mislim da sam pre tog baga izgubio jednom ili dva puta... Takodje, ako te uhvati u X-ray potez ugasio si... Ode pola healtha lagano :)

E da... Da li je moguce baciti SHao Kahna i Goroa? Jedino njih dvojicu nisam uspeo pa ne znam da li je to zbog mojih refleksa ili jednostavno ne moze (kao sto u ranijim igrama kod Johnny Cage nje radio udarac u j*ja ako je protivnik zensko (sto je logicno) :D

Poslednja izmena:
Takodje, ako te uhvati u X-ray potez ugasio si... Ode pola healtha lagano :)
52% ;).

E da... Da li je moguce baciti SHao Kahna i Goroa? Jedino njih dvojicu nisam uspeo pa ne znam da li je to zbog mojih refleksa ili jednostavno ne moze (kao sto u ranijim igrama kod Johnny Cage nje radio udarac u j*ja ako je protivnik zensko (sto je logicno) :D
Shao Kahna nije, za Goroa nisam siguran.

Mortal Kombat 9 "Online" To Be Patched

Poslednja izmena:
Ne verujem da Goroa možeš baciti, probao sam par puta, ili me išamara posle pokušaja, ili mene on baci.

Mene goro uvek tresne kada pokusam da ga uhvatim. Inace nakon nesto practice i upoznavanja boraca, znacajnije bolje igram. Shao kana nema sanse izlomiti ako se ne igra bunarski, tj treba cekati da krene nesto da prica i onda aperkat pa bezanija i tako do kraja. Ovo za retryje i da je kasnije laksi prvi put cujem, ne verujem da je kod mene tako. Story sam presao i preporucujem ga zbog upoznavanja sa borcima. Pogledajte fatality nooba saibota :d

Igra je extra.
A sto se tice ovih boss-ova, za njih je sheeve lek, samo gore dole win win
:D A ako se izmakne pa kad te pukne onim cekicem. Sad tek shvatam sta su mislili neki kad su kritikovali Shao Kahna :) Mislim da ne mozes da bacis Goroa, ili mozda i mozes ali mene uvek izblokira, za njega samo kombo :D Nije toliko on tezak, ali dobro nije ni lak kad mu dodje dan :D

Ne mozes da bacis ni Goroa, ni Shao Khana ni Kintaroa... Ali zato mozes Sheevu... Pritom Shao Khana ne mozes ni da zveknes aperkatom (bar ja nisam uspeo, a nije da nisam pokusavao) :D Da ne govorimo o tome sto kad te pukne sekiricom ostanes osamucen 10 sekundi :) Definitvno su kod njega zabrljali... Em je mnogo jak (sto je u redu), em su tebi ogranicili opcije... :)

Sto se tice Goroa i ostalih sa 4 ruke, ako ne znas kako ces drugacije uvek pali i ona fora iz MK2... Samo skakuci i rokaj ga... Tako si bezbedan od onih napada kad skacu i vecine projektila... Kako su oni spori ne bi trebalo da ti bude problem da im pobegnes ako te sateraju u cosak... Naravno kad se zalete, a ti ih preskocis samo ti se lepo nameste za kombo :D

Moze da se lupi aperkat shao khanu, ali je sve ostalo tuga. Sinoc sam izgubio 3 partije da bi mi se on smilovao i poceo da se pravi budala da bih mogao da ga pobedim. Bedak, ne znam sta im bi onako teskog da ga naprave :/. Tacno je za cetvoruke, najbolje pali skok definitivno, a hvatanje treba zaboraviti. Inace mi ta zadnja dva bossa skroz ubiju uzitak igranja laddera i upropaste cari vezbanja sa nekim odredjenim likom jer mora cesto bunarski da se igra, a na comboe tad i ne pomisljam. A drugaciju adekvatnu vezbu koliko vidim u igri, nemamo

Goro je laganica , zbog njegove velicine brutalno je lako uraditi mu crossup...
Shao Khan sa druge strane je tesko izdr*avanje
Jedina opcija da ga dobijes je da se skroz udaljis od njega ...
u 50% slucajeva samo ce se smejati ili tauntovati gde ga mozete lagano nabosti nekim projektilom ili udarcem i opet bezite ( u medjuvremenu igrate super maria dok preskacete cekice koje beskonacno baca u vasem smeru )
I onda ga dobijete na timeout

Nazad
Vrh Dno