ah ne mogu da verujem da ovo nece biti za pc...![]()
Reze se, spori su ovi DL DVD.Jel probao neko do sad?![]()
Pa igra nije po filmu, vec je remake prvog mortal kombata. A film je radjen po igri. Jesi li igrao neki od ranijih delova mortal kombata? Ne znam kad si rodjen i koliko si zakacio starije igre, ali mogu da ti kazem da su MK igre dobro prodrmale igracku industriju kad su se pojavle. Ja se secam kad sam video treci deo na segi MD2, ja nisam mogao da verujem kako je igra izgledala. Sad vise nema takvog odusevljenja. Ili sam mator ili ne umem da se radujem. Nesto jeste.
Nabolji delovi su prva tri i ultimate, koji je isti kao treci samo sa vise boraca i mogucnoscu da se komboi pocinju iz skoka. Skocis udaris protivnika i nastavljas kombo seriju. Prava stvar za majstore motral kombata, a nocna mora za pocetnike.
I dan danas igram MK3 sa drugarima. Derem ih nenormalno. Posle mi se svete na street fighteru.I tekkenu.
A ovaj novi MK nisam jos ni probao. Zezao sam se sa flashovanjem konzole. Probacu kad stignem. Nadam se da igra ima onaj smek iz prvih delova.
Evo ti mali deo iz price pa oceni sam i vidi da li ti se svidja.Nisam znao za taj animirani film. Eto sad prvi put cujem. Moram da vidim sta je to. Ako je tako dobar kao sto kazes.![]()
Au ***, ovo je fenomenalno O_O ima da uživam danima u ovoj igri, sada ne mogu da dočekam da dođe![]()
Danas mi poslali MK sa shopto... Nadam se da ce opet u rekordnom roku da stigne![]()
To se samo tebi desava izgleda, pomesaju Banovce i Bratislavu :d
Jok tebi ce se desiti koji uzmes igru samo kad izadje novi PES. :d
Vi iz BG-a ste opasna mafija, boje vas se.![]()
Sad kad pocnes da dobijas razglednice... Tvoj paket se slika ispred Ajfelovog tornja, tvoj paket na safariju, tvoj paket u Kini...I sve ti to salje samo da bi znao da je on dobro i da obilazi svet
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari