Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Pa dobre tabacine su retko izlazile za PC... Tako je oduvek bilo i to je jedan od razloga sto sam i uzeo PS3... Slicno je i sa dobrim platformama... Sa druge strane na konzolama nema dobrih avantura (doduse nema nesto ni na PC sada) i strategija...

Ono sto su napravili nije prica nego animinirani film ***! Ostao sam bez teksta:zgran:

Kad ni zbog ove igre nisam ispiratizovao PS3, neću ni zbog čega.

Jel pokrenuo neko ovo na flesovanom boxu? Igra nema ap25 a ne radi mi. Spustim na wave 3 i opet nista.

Dok sam cekao odgovore, uzeo sam i sam sam flesovao drajv. Imao sam 1.51 sad mi je lt+ 1.1. I sad mi sve radi ponovo. :)

Veoma prosta procedura. Ko ima vec flesovan draj ne treba mu nista od dodatne opreme za reflash.

I kakva je igra?:) Ja jos nisam igrao,ali sam zato gledao onaj film (pricu) jedno 3 puta :D

offtopic: Jel zna neko neki dobar program za spajanje video klipova? Hocu da spojim ovih 60-ak klipova u jedan video da mi ova prica ispadne kao animirani film.

Pa igra nije po filmu, vec je remake prvog mortal kombata. A film je radjen po igri. Jesi li igrao neki od ranijih delova mortal kombata? Ne znam kad si rodjen i koliko si zakacio starije igre, ali mogu da ti kazem da su MK igre dobro prodrmale igracku industriju kad su se pojavle. Ja se secam kad sam video treci deo na segi MD2, ja nisam mogao da verujem kako je igra izgledala. Sad vise nema takvog odusevljenja. Ili sam mator ili ne umem da se radujem. Nesto jeste. :p

Nabolji delovi su prva tri i ultimate, koji je isti kao treci samo sa vise boraca i mogucnoscu da se komboi pocinju iz skoka. Skocis udaris protivnika i nastavljas kombo seriju. Prava stvar za majstore motral kombata, a nocna mora za pocetnike. :)

I dan danas igram MK3 sa drugarima. Derem ih nenormalno. Posle mi se svete na street fighteru. :D I tekkenu.

A ovaj novi MK nisam jos ni probao. Zezao sam se sa flashovanjem konzole. Probacu kad stignem. Nadam se da igra ima onaj smek iz prvih delova.

Sorry, sad sam video ti si gledao neke filmice iz igre. A ja skapirao ad si ti prvo od mortal kombata vido one filmove, pa si mislio da je igra po filmu.

Sorry, sorry. Skacem sa zakljucima. :D

Poslednja izmena:
Pa igra nije po filmu, vec je remake prvog mortal kombata. A film je radjen po igri. Jesi li igrao neki od ranijih delova mortal kombata? Ne znam kad si rodjen i koliko si zakacio starije igre, ali mogu da ti kazem da su MK igre dobro prodrmale igracku industriju kad su se pojavle. Ja se secam kad sam video treci deo na segi MD2, ja nisam mogao da verujem kako je igra izgledala. Sad vise nema takvog odusevljenja. Ili sam mator ili ne umem da se radujem. Nesto jeste. :p

Nabolji delovi su prva tri i ultimate, koji je isti kao treci samo sa vise boraca i mogucnoscu da se komboi pocinju iz skoka. Skocis udaris protivnika i nastavljas kombo seriju. Prava stvar za majstore motral kombata, a nocna mora za pocetnike. :)

I dan danas igram MK3 sa drugarima. Derem ih nenormalno. Posle mi se svete na street fighteru. :D I tekkenu.

A ovaj novi MK nisam jos ni probao. Zezao sam se sa flashovanjem konzole. Probacu kad stignem. Nadam se da igra ima onaj smek iz prvih delova.

bold1: Kad sam pricao ovo za film, mislio sam na ovaj animirani film (tj. story mode) iz MK 2011 ;) Mnogo ga dobro odradili. Verovatno deluje ovako odusevljenje moje sa ovom pricom iz MK 2011 nekom smesno, ali ja ne igram uopste skoro igrice pa ne znam kakvih sve prica ima i kako su odradjene. Znam samo da sam gledao neki story mode dal za MK Deception valjda na youtubeu i ono mi izgleda smesno, juris tamo ovamo i dijalozi takodje smesni. Ovo mi je sad nesto potpuno novo sto se tog dela igre tice i moje misljenje je da su je drugacije odradili.

bold2: Kad je MK2 izasao ja sam bio tu negde 2/3 razred osnovne i znam veoma dobro koliko je MK tad drmao igraonice :)

bold3: Verovatno i jedno i drugo :D Meni ce recimo MK2 da bude ne prevazidjen ikada sto se osecaja i odusevljenja za igru tice iako lako moze da se desi da ovaj najnoviji MK bude najbolji MK ikada po raznim parametrima kvaliteta igrica. Dzaba mu sve to, kad je vreme drugacije :)

bold4: Ima smek i demo cak, njega sam igrao, predpostavljam da finalna verzija ima jos veci.

Poslednja izmena:
Nisam znao za taj animirani film. Eto sad prvi put cujem. Moram da vidim sta je to. Ako je tako dobar kao sto kazes. :)

Nisam znao za taj animirani film. Eto sad prvi put cujem. Moram da vidim sta je to. Ako je tako dobar kao sto kazes. :)
Evo ti mali deo iz price pa oceni sam i vidi da li ti se svidja.

[youtube]8N1pqpZE4Fw[/youtube]

[youtube]GFr2S3-iH98[/youtube]

Ima ove borbe izmedju pa preskoci ako te smaraju. ;)

Au ***, ovo je fenomenalno O_O ima da uživam danima u ovoj igri, sada ne mogu da dočekam da dođe :D

Ja sam igrao nocas malo, nije lose u sustini, ali na onom gamepadu je uzas igrati.
Ono sto mi se ne svidja je dizajn likova, pogotovo sta nose u story modu, odvratno.

dobre kontrole na PS-u ali moram od tutorijala da počnem pošto sam zadnji put igrao MK pre sigurno 10-15 godina, drugi-treći razred osnovne :D

Neće biti potrebe, na normal težini je sasvim lako igrati, barem u demou je bilo tako

Pa valjda u story modu nose i one alternativne kostime kao. Meni se jedino ne svidja Reptile, mada polako pocinjem da se navikavam i na njegov izgled:D
Meni se svidjaja kako izgledaju likovi, pogotovo Ermac :Klanjanje On je promenjen dosta u odnosu na UMK 3, ali i dalje ima neki smek ninzde i plus odlicno izgleda ta promena. Eto nije uvek da ako se nesto promeni, a dobro se to odradi, da ce da izgleda lose. Ostali manje vise ,u pimarnim kostimima, svi lice na one iz MK Trilogy-ja. Samo sto je sad i tehnologija dosta napredovala pa su im kostimi malo vise fensi :D da tako kazem.

Danas mi poslali MK sa shopto... Nadam se da ce opet u rekordnom roku da stigne :)

Poslali su i meni.
Ako ne stigne tokom nedelje, pitanje je kada ce.

Joj, pa nije valjda da Cyber Sub-Zero ima ogroman mac i SRK :(?

Poslednja izmena:
Idem sad kod drugara da vidim kakva je igrica:) S obzirom da nije mogao vise da ceka, nabavio je "narodnu verziju" pa cemo sad da je isprobamo :D

Javljam prve utiske verovatno veceras ;)

To se samo tebi desava izgleda, pomesaju Banovce i Bratislavu :d

Jok tebi ce se desiti koji uzmes igru samo kad izadje novi PES. :d
Vi iz BG-a ste opasna mafija, boje vas se. :D

Sad kad pocnes da dobijas razglednice... Tvoj paket se slika ispred Ajfelovog tornja, tvoj paket na safariju, tvoj paket u Kini... :D I sve ti to salje samo da bi znao da je on dobro i da obilazi svet :p

Sad kad pocnes da dobijas razglednice... Tvoj paket se slika ispred Ajfelovog tornja, tvoj paket na safariju, tvoj paket u Kini... :D I sve ti to salje samo da bi znao da je on dobro i da obilazi svet :p

haha, moj paket ce da putuje kao onaj kauc u Simpsonovima. :D

Vrh Dno