Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Ovo bi trebalo da je Ed Boon odgovorio:) Mozda i naparve PC verziju kroz koji mesec.

[youtube]zphRsrNt0wE[/youtube]

Jos par dana do premijere. :)

xHhZC.jpg

Što reče jedan lik na facebook stranici MK za ovu sliku - ja bih se poklonio ovome, baš me briga što bi me svi gledali čudno :)

Article on a brazilian news site says that the guy (named Kaleb Mayara ) got the game because he lives near a "sony factory in brazil" (as said in a description change of the youtube link before he deletes it) wich the article thinks it is SonyDADC and that even the producer of the game got upset with this, saying on his twitter that he "worked a lot to be sure that brazil was treated with respect" and that he "can't believe what is happening" and that he is "dissapointed".
Kaleb now deleted his account on youtube and other social sites, one of those sites wich he posted this pic :
vrS2V.jpg

Kako me nerviraju ovi producenti ili sta vec. U najvece doba piraterije oni se razocaravaju sto im cure informacije??? Prvo koliko sam skapirao lik je kupio igricu a ona mu je stigla pre nego sto ce ostalima, tu nema nista nelegalno sto se tice njega. Jedino ovo sto pokazao prst:D A ovaj izvali kako su tretirali Brazil sa postovanjem, a on ne moze da veruje kako se to vratilo i da je razocaran. Eeej bre some Brazil ima preko 200 miliona ljudi i jedan klinac nesto napravi i onda je on razocaran sa celim Brazilom! A sto su namerno ostavili slabo zasticene podatke u demou oko skoro cele igrice to nikom nista, tu nisu razocarani?

Kako me nerviraju ovi producenti ili sta vec. U najvece doba piraterije oni se razocaravaju sto im cure informacije???
Boon je uvek bio takav. Cak i u doba MK3 covek se nervirao kada igraci nesto provale pre nego sto je bilo ocekivano.
Sa druge strane, uopste mi nije jasno sta zelis da kazes.
Zar stvarno mislis da je ljudima svejedno da li ce igra biti piratizovana pre release date-a :)?

Prvo koliko sam skapirao lik je kupio igricu a ona mu je stigla pre nego sto ce ostalima, tu nema nista nelegalno sto se tice njega. Jedino ovo sto pokazao prst:D A ovaj izvali kako su tretirali Brazil sa postovanjem, a on ne moze da veruje kako se to vratilo i da je razocaran. Eeej bre some Brazil ima preko 200 miliona ljudi i jedan klinac nesto napravi i onda je on razocaran sa celim Brazilom! A sto su namerno ostavili slabo zasticene podatke u demou oko skoro cele igrice to nikom nista, tu nisu razocarani?
Nisi dobro skapirao.

Poslednja izmena:
kako ovo misliš?
Nisam se bas dozbro izrazio. Hteo sam da kazem zasto su ostavili podatke o skoro celoj igrici u demou koji je bio radjen jos na pocetku projekta? Jos pre mesec dana znalo se koje ce sve arene, borci, neki fataliti biti, biosi igraca i prica je takodje otkrivena. Suludo je bilo da oni stave sve te podatke i da ocekuju da ce oni proci netaknuto od strane hakera. Jedino ako su, onako malo prikiriveno, se nadali da ce neko otkriti sve to i da na taj nacin jos malo naprave hype oko igrice, sto se iskreno i dogodilo.

@bojan
Mislis da ovaj Brazilac ima piratsku kopiju?

Ima ukradenu kopiju, koja lako moze da se prosiri(sreca pa je na Portugalskom).

AngryJoe

[YOUTUBE]zu7vohR8oBY[/YOUTUBE]

Pa sta znam, nije lose. Dobra je produkcija i to. Jel se zna koliko ce ovo cudo da ima epizoda?

[youtube]kURiiklxpSA[/youtube]

[youtube]G4QXWI_SQzM[/youtube]

I gledajte na 480p, malo je bolja slika.

Poslednja izmena:
[youtube]ToN7GwDzq7A[/youtube]

isto nije tako dobar kvalitet ali mislim da je ovo najbolji sto ima za sada

Koliko se meni cini igra je postala javno dostupna za Microsoftovou konzolu.

Gledao sam juce nekog lika koji je preko streama pokazivao kako izgleda novi MK i jedino ono sto ce mi bas smetati izgleda je muzika. Za vecinu arena muzika uopste nije remake vec sasvim nesto drugo. Sto je najgore muzika za arene Goro's Lair, The Graveyard, The Street i The Scorpion's Lair je veoma identicna, i kad sam cuo da Graveyard uopste nije remake vec nesto drugo razocarao sam se pomalo. Mislim sta je bilo toliko tesko da se napravi slicna muzicka podloga kao sto su to uradili za Armory ili Living Forest arene npr. Ako su pravili remake arena iz prva 3 dela trebali su da isprate to u celini a ne ovako.
Jedino mi ostaje nada da nisam lepo cuo sve, posto stream nije bio nekog ekstra kvaliteta, ali zvuk se cuo sasvim solidno i moglo je da se provali da su tu blago receno zasrali stvar.

Sto se tice igre kao u celini, nakon ovog sto sam gledao, za sada dajem 7/10. Kad budem igrao konacnu verziju verovatno ce biti i veca ocena a ako se nekim slucajem ispostavi da sam pogresio i u vezi muzike bice najveca. Meni je muzika veoma bitna u MK-u i obozavao sam je u dvojci i trojci.

Hahaha ima i bebalitya:D I izgleda da svako ima 3 fatalitya i 1 bebality.

Nazad
Vrh Dno