A sto su namerno ostavili slabo zasticene podatke u demou oko skoro cele igrice to nikom nista, tu nisu razocarani?
Boon je uvek bio takav. Cak i u doba MK3 covek se nervirao kada igraci nesto provale pre nego sto je bilo ocekivano.Kako me nerviraju ovi producenti ili sta vec. U najvece doba piraterije oni se razocaravaju sto im cure informacije???
Nisi dobro skapirao.Prvo koliko sam skapirao lik je kupio igricu a ona mu je stigla pre nego sto ce ostalima, tu nema nista nelegalno sto se tice njega. Jedino ovo sto pokazao prstA ovaj izvali kako su tretirali Brazil sa postovanjem, a on ne moze da veruje kako se to vratilo i da je razocaran. Eeej bre some Brazil ima preko 200 miliona ljudi i jedan klinac nesto napravi i onda je on razocaran sa celim Brazilom! A sto su namerno ostavili slabo zasticene podatke u demou oko skoro cele igrice to nikom nista, tu nisu razocarani?
Nisam se bas dozbro izrazio. Hteo sam da kazem zasto su ostavili podatke o skoro celoj igrici u demou koji je bio radjen jos na pocetku projekta? Jos pre mesec dana znalo se koje ce sve arene, borci, neki fataliti biti, biosi igraca i prica je takodje otkrivena. Suludo je bilo da oni stave sve te podatke i da ocekuju da ce oni proci netaknuto od strane hakera. Jedino ako su, onako malo prikiriveno, se nadali da ce neko otkriti sve to i da na taj nacin jos malo naprave hype oko igrice, sto se iskreno i dogodilo.kako ovo misliš?
Sonya je previše matora...
Jel se zna koliko ce ovo cudo da ima epizoda?
Meni se cini da si u pravu.Koliko se meni cini igra je postala javno dostupna za Microsoftovou konzolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari