moram da kazem da me ovakav vid kupovine mnogo zanima, tako da sam prochitao celu temu :shock: kao i neke druge, i manje-vishe sam sve shvatio.
moj napredak:
- Otvorio sam devizni rachun u Intesa banci i sada chekam Internet karticu iz VISA programa
e sad, trn u oku, PayPal registracija:
1.
za "Country" bih naravno izabrao neku komshijsku zemlju (moze i preporuka za neku sigurniju zemlju, ako takva postoji), adresu bih stavio svoju, ali nisam siguran da li da stavim svoj broj telefona (zbog 381), kao ni shta da upishem u polje "State" (da li da ponovim grad, ili da stavim Serbia)? primetio sam da se ranije kucalo "Serbia", a iz nekih postova i drugih tema rekao bih da sada nigde ne bi smelo da pishe Serbia?
2.
Poshto imam Italijansko drzavljanstvo (pasosh izdat u BG-u, uredno pishe u istom, nemam rezidencu u italiji) mozda mi je opcija da stavim italiju kao drzavu, pa svoju adresu u srbiji, a u slucaju neke blokade/provere pasosh prilozim kao dokaz?
procedura verifikacije kartice mi je jasna, ali nisam siguran da li da karticu verifikujem odmah nakon registracije, ili da prvo platim neshto, pa tek onda da je verifikujem (ako uopshte ima razlike)
naravno, sve ovo pitam u cilju izbegavanja blokade a nadam se da nisam bio mnogo opshiran i konfuzan..
shta Vi mislite?
Jedino sto ne znam dal se sa ovim nasim laznim nalozima na Paypalu mogu primati uplate ? Molio bi nekog ko ima iskustva sa tim da odgovori.
Intesina kartica prolazi bez problema i dalje, 5 komada registrovano na paypal u ovom mesecu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari