Šta je novo?

Ko sta ima od Hi-Fi komponenti?!

Zvoni dok pricas u praznoj sobi? To je normalno ako za takvu praznu sobu pricas, jer kad se popuni namestajem, to se dosta popravi. 15cm nije dovoljno ni za jedan bass-reflex pozadi. Ili im omoguci jos mesta, ili izbegavaj takve zvucnike.

Ja turao L80T na 15cm pa i manje a i vise, svirali dobro kako god ih obrnes i okrenes a imaju zadnji reflex :) Mada porediti to i ovo bas nema smisla...

Ma ti si ionako bass manijak, tebe aj i da razumem sa tim cevkama do zida. :D:D:Dcheers

@rushko , to je za slikanje da uhvatim skivi ;)

Onkyo TX 866 I KEF Uni-Q50, povezano sve na komp preko M-Audio Delta 1010LT.

e ovako su se nekad pravile kutije , a ne ko danas od presovanog kartona :)

Uploaded with ImageShack.us

Marantz Model 104

Marantz104.jpg

Marantz Model 1070

930.1.jpg

I ove sugave :d zvucnike

KEF_Concerto_b.JPG

Kef Concerto

el to neka bradac dorada ili original ,da nisu slabi marantczi za te ormane :)

Poslednja izmena:
jeste al to obicno ne ide bas tako posebno sa velikim zvucnicima koji imaju veliku masu pokretnih delova , svirace ali je to daleko od onoga sto mogu da pruze... cak iako su osetljivi...

Uploaded with ImageShack.us

Izvinjavam se sto ga nisam lepo prebrisao :)

Gde ste Nemci i Englezi, Ameri su zakon :d
JBL je opet u kuci, ovaj put L50A. Bolje svira od mog starog L50...

icilua.jpg

:guitar::shock:

Kako ovo svira, ne mogu da verujem... i to sa JBL, ko bi rekao da postoji takva sinergija... + je prelepo + ima daljinac, gde ces vise od toga :)

2crkot1.jpg

2s9suv9.jpg

Imas li zelju da probas:

Prilozi

• c473be4427bcebfdf4d4c5f4552cef4c.jpg
    c473be4427bcebfdf4d4c5f4552cef4c.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 208
  • dec05538f1f9f2a170bd8114c09132dd.jpg
    dec05538f1f9f2a170bd8114c09132dd.jpg
    99.9 KB · Pregleda: 264
Naravno da imam :) A-809 (A-8870) me je tako prijatno iznenadio. Kakav je taj receiver u poredjenju sa A-809? Koliko snage ima u stereo rezimu i da li si mogao da ih uporedis zvucno?

Mada bih pre probao H/K 3480, 3490, PM 665/VXi i slicna, da vidimo tu sinergiju. 655 i slicni mi se nisu svideli.

Tehnics? Nisu losi, ali malo tanji bas za moj ukus.

mora da se salis ;) ili nisi imao adekvatan amp, dva pasivca i 85db predstavlja ozbiljan problem za vecinu komercijalnih ampova...

Ne salim se. Koliko se secam to je SB-M500 model (eno mi ga na lageru). Za tu velicinu kutija je Ok, ali nema sve sto treba. Mozda si ga ti slusao posle nekih mrsavih kutija pa ti je OK, ali posle Revoxa i ARa je onako. :) Da se razumemo, kutije su odlicne, ali kazem moje utiske posle slusanja u odnosu na idealno.

Poslednja izmena:
Jel slusao neko ove zvucnike? Canton Karat 40
08640949d8d91305.jpg

Da mk2 model , i mozda nesto i fali tim kutijama , ali to sigurno nije bas ;)

Pa meni nisu legle, ali kazem da je vise stvar ukusa i vrste muzike, a slusao sam ih posle ovih zivotinja, sto stvara dodatni los efekat.
Sto se tice tuh Cantona slusao sam ih dosta davno. Klasicne Canton kutije, vrlo dobre i zahvalne. Ako ih razmatras za kupovinu pitanje je samo cene, jer ili ih precene ili podcene. U rangu od oko 120e (+-20e) dobar izbor.

exposure 2010s2 :)

Prilozi

• IMG_5776.JPG
    IMG_5776.JPG
    83.8 KB · Pregleda: 205
Nazad
Vrh Dno