Šta je novo?

Ko sta ima od Hi-Fi komponenti?!

Manje sljasti, manje dugmica od Onkyo Integra T4670 ali lepse svira ;) Ne kazem da je bolji, ali mi je zvuk daaaaleko prijatniji, moj novi ljubimac za sitne nocne radne sate:

chufa.jpg

Ne diram kad sam vlasnik i doticnog Onkya :) Samo mi je ovaj prijatniji i topliji za nocne poslove ;)

Denonomanija :)

Bas tako ja sam mog juce odomio, sluzio me fantasticno u pitanju je mozda i njihov najaci stereo risiver Denon dra 1025r. Stvarno brutalan uredjaj jako dobrog zvuka sa eksremno mnogo snage. Jedva sam ga se odrekao posle 2 godine ali zato sam udomio nesto jako dobro. O tome cu malo kasn ije uz slike

Evo da uhvatim malo vremena da okacim sliku i da kazem sa cime sam se ponovio.

Philipps CDD 882 (transport) cdm1 mk2 komentar suvisan

Philips DFA 888 pojacalo sa integrisanim dacom 1541a

Philips FC 870 verovatno njihov najaci deck

Philips FT 880 tuner isto njihova spic klasa

Ceo ovaj sistem zvuci zacudjujuce dobro, imao sam dosta sprava sa mnogo zvucnijim imenima ali nista neje sviralo kao ovo. Toliko prirodan zvuk za nepoverovati. Dosta sam hvalio sad malo i da kudim, pojacalo sam probao na vise kutija sviralo je tu i tamo ali kad sam zakacio na Infinity sm115 to je bilo to. Odjednom je sve selo na svoje mesto. Druga zamerka nesto losija phono sekcija ali i to ce se resiti. I na kraju posto sam navikao na pojacala 100+ wati ovo mi je nekako slabasno ali Infinity je 100 db pa se taman sve poklopilo.

Prilozi

• DSCF0448_resize.JPG
    DSCF0448_resize.JPG
    259.8 KB · Pregleda: 242
Dok traje denonomanija... :)

1432j2v.jpg

30hx7wl.jpg

Koja je ovo zivotinja, kad ga ukljucim zagasi mi sijalicu :)

jedan od boljih novijih tehnicsa , bolji je i od jaceg dual mono modela , zvucno bar duplo....

evo da se upisem :)

Marantz R1232 (sredina 70-tih godina)
Hitachi HA-4800 (iz 80-tih)
Radiotehnika S-90B zvucnici iz 87 :)

jedan od boljih novijih tehnicsa , bolji je i od jaceg dual mono modela , zvucno bar duplo....

Odlicno zvuci, vokali su prelepi, stereo fenomenalan... ali... Technics je jednostavno tanak za mene, volim pojacala sa masivnijim zvukom, malo cak i sirovijim. Kad Denon zagrmi iz dubine, jednostavno ne mogu da slusam Techa :) Inace je odradjen fenomenalno, na stranu sto ima balansirane ulaze, sam sklop pojacala i kvalitet izrade je poprilicno iznad ostalih u cenovnoj klasi, bolji je i od denona, ali kome je to bitno :)
Taj dual mono je truba, imao sam prilike negde da ga cujem (jednom) i nikad vise :)

Evo i mog sistema.
Denon AVR 1610
Wharfedale 8.2
JBL EC35
JBL E150P
Samsung PS42B430P
Akvarijum 140 l:D:D

Nije nista specijalno ali sluzi svrsi. Ovo mi je inace prvi sistem tako da ima vremena za napredak.

U planu mi je da Wharfedale stavim nazad a umesto njih treba da dodju JBL E80 frontalni.

Prilozi

• IMG_0702.jpg
    IMG_0702.jpg
    199.2 KB · Pregleda: 105
  • IMG_0703.jpg
    IMG_0703.jpg
    127.7 KB · Pregleda: 117
  • IMG_0704.jpg
    IMG_0704.jpg
    169.9 KB · Pregleda: 145
  • IMG_0707.jpg
    IMG_0707.jpg
    169.5 KB · Pregleda: 129
  • IMG_0708.jpg
    IMG_0708.jpg
    302.5 KB · Pregleda: 112
i jos...

Prilozi

• IMG_0710.jpg
    IMG_0710.jpg
    231.6 KB · Pregleda: 143
  • IMG_0712.jpg
    IMG_0712.jpg
    367.1 KB · Pregleda: 149
  • IMG_0715.jpg
    IMG_0715.jpg
    230.3 KB · Pregleda: 144
Svaka cast za akvarijum!!! Imas dobar sistem ali akvarijum je liga iznad HiFi (ne tvog licno nego uopste)! :wave:
Ako mozes postavi nekoliko lepih slika akvarijuma. :)

Poslednja izmena:
He he, mora malo prirode da se ubaci, nije sve u tehnici :D

Ne znam da li je bas po pravilima foruma ali okacicu par slika.

Evo ih:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    238.3 KB · Pregleda: 112
  • 4.jpg
    4.jpg
    282.4 KB · Pregleda: 119
  • 3.jpg
    3.jpg
    379.4 KB · Pregleda: 116
  • 2.jpg
    2.jpg
    221.6 KB · Pregleda: 104
Zamolio bih vas da ostanete na temi. Imate PM za razmenu informacija vezano za floru i faunu.

risiver Yamaxa rx-396 (uskoro menjam :p)
dek Marantz sd 1030
marantz cd-38
zvucnici Wharfedale Diamond 10.7

poslednje 3-4 god izvor samo PC sa audigy player kartom (uskoro menjam sb)

:wave:

Prilozi

• IMG_4659.JPG
    IMG_4659.JPG
    93.8 KB · Pregleda: 144
  • IMG_4668.JPG
    IMG_4668.JPG
    156.8 KB · Pregleda: 140
  • IMG_4671.JPG
    IMG_4671.JPG
    142 KB · Pregleda: 112
  • IMG_4673.JPG
    IMG_4673.JPG
    81.1 KB · Pregleda: 127
  • IMG_4676.JPG
    IMG_4676.JPG
    160.9 KB · Pregleda: 113
Kako lepo izgleda taj wharfedale, fantazija... a ono sto ce da se zadrzi ovde (onog 104ab cu da prodam, mnogo mi je veliki :d ) je ovaj malisan

big-497832_big-480207_big-458667_big-456073_kef1.jpg

Kako ta kutija ide duboko, to nije normalno... a komentar jednog audiofila juce je bio "ala ga valja iz dubine, a Cohen rasirio pluca na 3 metra" :D

dobro je dok valja samo da ne zamulja :) , uzivaj u slusanju samo nemoj da pustas drum and bass :)

Jos na Denonu - nikako :) A i onako ne slusam drum and bass :)

Kako lepo izgleda taj wharfedale, fantazija... a ono sto ce da se zadrzi ovde (onog 104ab cu da prodam, mnogo mi je veliki :d ) je ovaj malisan

Kako ta kutija ide duboko, to nije normalno... a komentar jednog audiofila juce je bio "ala ga valja iz dubine, a Cohen rasirio pluca na 3 metra" :D

Иде "дубоко", а нема баса?
Може објашњење?

ne, ne, ima previse bassa :) Ide izuzetno duboko (to stvarno nije normalno, treba to cuti) ali hoce da zamulja na pesmama koje su prepumpane sa bassom, to je civi hteo da kaze... Mada yellou svira odlicno, bez muljanja, valjda ima nesto i u tome sto ga pojacalo lepo kontrolise, 105 sinusa u 8oma nije malo ;)

ne, ne, ima previse bassa :) Ide izuzetno duboko (to stvarno nije normalno, treba to cuti) ali hoce da zamulja na pesmama koje su prepumpane sa bassom, to je civi hteo da kaze... Mada yellou svira odlicno, bez muljanja, valjda ima nesto i u tome sto ga pojacalo lepo kontrolise, 105 sinusa u 8oma nije malo ;)

Значи ко хоће "Punchy" прецизан бас, ништа без вуфера. Или може и без њега?

moze moze , samo treba ti podnostojeca kutija ili transmisija sa dve 8mice i eto veselja

Punchy precizan bass i woofer retko kad uspeju da se sloze. Pre ce se to dobiti sa varijantom koju je Civi pomenuo.

Lep izbor , cist fetis , jos malo da iscaskas skretnicu i nakacis neko krsteno pojacalo i to je setup za narednih 40god taj beli papirni bas je cist fetis

Nazad
Vrh Dno