Ima li neko sejv?
Mrsko mi je da prelazim ono sto sam vec u beti presao.
Meni se danas desilo da nasred ulice, nakon sto sam je pocistio od lignji mislim u predzadnjem nivou, udarim u vazdusni stub. U sred bela dana, na sred ulice nepomican vazdusni prostor koji se ponasa kao trafika recimo. Ili recimo, u misiji pre ove (mislim da se zove Power Up), sredim sve vojnike snajpom, sve se smiri, izadjem iz zgrade kad ono dole ispred vrata stoji jedan, pridjem ja kucnem ga po ramenu a on nista. Sta cu, odem dalje...
edit: evo ponovih nivo da napravim video. Ipak je ono nevidljiva kapija - vazdusni zid i levo i desno.
Koliki FOV ***.![]()
Нисам ни ја ништа од овога открио загледањем већ видео најнормалнијим играњем. А по невидљивим објектима се можеш и кретати ако ти то затреба.Kakvi nevidljivi objekti? Nikad nisam pukao sebi u lice raketu (u 2 prelaska). Takodje nisam video problem sa osvetljavanjem. Verujem da postoji, ali nije mi palo na pamet da idem po mapi i trazim coskove sa losim osvetljenjem.
AI ume da se zaglupi i to jeste veliki problem, ali ako bas trazis izazov odigraj na PHW. Cak i ako se 2/3 neprijatelja u regionu zaglupe, jedan ce da te vidi i onda ce te svi izrokati. Bilo bi dobro da u patchu rese AI probleme, ali i sada je moguce dobiti izazov.
traze se sitne gluposti i bagovi za bacanje ogromnog hejta.
Istina, umesto da se zavale u fotelju i uzivaju u grafiici, zvuku i napucavanju oni traze lo-res texture i greske u senci da bi mogli ovde da bace hejt. Niko da pohvali ocigledan trud koji je ulozen u igru, ima milion sitnica kojima je posvecena paznja i koje doprinose uzitku ali ne, popljuvati aktuelnu igru je skroz kul. Kad se setim samo koliko je STALKER pljuvan na ovom forumu kad se pojavio, pogotovo od "gejmerske elite", pitam se gde su sad![]()
Ja je nisam popljuvao, ali mi je baš u ovoj igri smetalo to što su uradili sa grafikom... Celu mašinu sam spakovao zbog Crysisa 2, a kapiram da nisam jedini. I onda moj kum sa 8800GT-om igra igru sa skoro max detaljima... Čemu ove GTX 570 i HD6970 kod mene?![]()
StormScion, uporedi kvalitet grafike, kolicinu detalja i AA sa djubretom zvanim cod black ops koji radi isto kao crysis 2 i saznaces sta je to optimizacija. I battlefield bc2 izgleda losije pa radi gore od crysis 2, inace je odlican ovaj bc.
StormScion, uporedi kvalitet grafike, kolicinu detalja i AA sa djubretom zvanim cod black ops koji radi isto kao crysis 2 i saznaces sta je to optimizacija. I battlefield bc2 izgleda losije pa radi gore od crysis 2, inace je odlican ovaj bc.
Evo cemu je gtx 570.Ja je nisam popljuvao, ali mi je baš u ovoj igri smetalo to što su uradili sa grafikom... Celu mašinu sam spakovao zbog Crysisa 2, a kapiram da nisam jedini. I onda moj kum sa 8800GT-om igra igru sa skoro max detaljima... Čemu ove GTX 570 i HD6970 kod mene?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari